k0ci Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 EU knjižico boš dobil, tko da pripravi keš za novo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kklemn Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 no prišo je čas ko si lahk grem po izpit za več :) kaj je treba kaj plačat (za novo knjižico...) al ti kr v starega napišejo da maš izpit do 25kw... v tastarga ti ne morjo napisat, ker ti vse ostalo zluknajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 v tastarga ti ne morjo napisat, ker ti vse ostalo zluknajo v tastarem je itq sam eno okence za motorna kolesa...in tistega nimaš zluknanega če maš izpit za 125ccm /11kw... evropski pa so taki da je za 11kw, 25kw pa za neomejeno posebaj kvadratek... Hmmm torej bom s5 mogo dat 3700k za nov kartonček jao :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 v tastarem je itq sam eno okence za motorna kolesa...in tistega nimaš zluknanega če maš izpit za 125ccm /11kw... evropski pa so taki da je za 11kw, 25kw pa za neomejeno posebaj kvadratek... Hmmm torej bom s5 mogo dat 3700k za nov kartonček jao :D cestitke...jst bi dau 2x tolk sam da bi dal za vec mi izpit :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 meni pa je 3700 že vlko...sj vete kak je ...bankrot :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kklemn Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 meni pa je 3700 že vlko...sj vete kak je ...bankrot :BUA: :BUA: pa vseeno se splača :D glej... se zmenva tak... jest ti dam 30k, ti pa men izpit :D pa s temu gres lohk na pir, pa še keš za novo knižco maš :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno September 27, 2006 Deli Objavljeno September 27, 2006 pa vseeno se splača :D glej... se zmenva tak... jest ti dam 30k, ti pa men izpit :D pa s temu gres lohk na pir, pa še keš za novo knižco maš :D :nono: je izpit dost več vredn kot 30k :D sj bom že našparal v 1 tednu upam vsaj :) zaj se med tednom tak nemorm furat ko mam popoldan pouk te pa gre majn za bencin...tak da drug tedn ga grem iskat vrjetno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crom Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 a kdo ve kj o tem, da če imaš izpit h kategorije oz. a do 45 km/h baje po dveh letih lahko povečaš na A kategorijo do 125 ccm in 45km/h. torej voziš 125 kubikov, ki so omejeni na 45 km/h. Tko kakar je zdej 80ccm in 45 km/h, sam da je potem namesto 80 napisano 125. Pa če je to možno, kdo bi mi tako blokado namontiral, da bi jo lahko namontiral? Štern? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 a kdo ve kj o tem, da če imaš izpit h kategorije oz. a do 45 km/h baje po dveh letih lahko povečaš na A kategorijo do 125 ccm in 45km/h. torej voziš 125 kubikov, ki so omejeni na 45 km/h. Tko kakar je zdej 80ccm in 45 km/h, sam da je potem namesto 80 napisano 125. Pa če je to možno, kdo bi mi tako blokado namontiral, da bi jo lahko namontiral? Štern? to ni to :) tisti ko dobijo zravn izpita za avto še izpit za motor kao da se lahk pelaš do največ 50km/h... tisto pomeni to da lahk furaš mopede ko majo belo tablco namesto rumene...in hitrosti nesmeš prekoračit prek 50km/h tak je zakon sam 45 oz 50 se jih bol malo fura :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 jap :grim to so uni stari mopedi, ko so 50cc, pa si šel včasih lahk na AC, pa belo tablco majo, zdaj so jih pa omejil na 50km/h, oz. končno majo večjo, sam ti se ne smeš več ko 50 pelat, tko da une tut na valčke ne dajejo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 Novi itak grej osam45km/h(naj bi šli). Če imaš ti izpit H kategorije se ne smeš vozit s tezkim motorjem,razen ce ima notr blokado da gre samo 45km/h.Ker polcaj ti bo pa vrjel da skoz voziš45 :grrr LP Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crom Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 Kaj a pol jest lahko vozm tomosa bt. ker registrirat mi ga niso hotli na rumeno tablico, ampak kot motorno kolo, isto kot 125. sam zakaj pa eni nabijajo da ti po 2 letih lahko pojačajo izpit na 125. bom šel jest kar nekam uprašat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 Kaj a pol jest lahko vozm tomosa bt. ker registrirat mi ga niso hotli na rumeno tablico, ampak kot motorno kolo, isto kot 125. sam zakaj pa eni nabijajo da ti po 2 letih lahko pojačajo izpit na 125. bom šel jest kar nekam uprašat to ni kot 125ka :) to je še zmeraj moped ampak z belo tablco :) ker ma mal močnejšo mašino kot 4ka al pa kak 50ccm skuter :) tak da po 2 letih nea dobiš izpita za 125ko...ni vse tak preprosto...ker pol bi vsi tak delali pa bi bla država ob dnar in zato tak negre :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 Kot da bi pri10 letih naredil izpit za kolo,pa ti ga pri 14 poštemplajo še za moped. Jst grem pol jutr iskat knjižco za kamion :grrr mal heca pa mora bit :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crom Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 Čakejte; a ne dobiš, ko opraviš izpit za moped tole; -H kategorijo -A kategorijo z omejitvami; do 45 km/h in 80ccm Danes ko so novi izpiti ne vem. No in če je tako, lahko jest vozim 80ccm motor, ki ne presega 45km/h. Potem po 2 letih pa dobiš namesto omejitve 80ccm omejite 125ccm in hkrati še 45km/h. Torej voziš motor z 125 km/h, ki ne presega 45 km/h. Sam tut jest močno dvomim v to, poleg tega pa tut na alphatechniku ne najdem takšne ali podobne blokade(sem ne hitr pogledal). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 Kolkr jst vem ne,res pa je da tega ne spremljam in ti bo bolje znal pomagati tisti ki redno prebera uradni list in zakone.EU zakoni se razlikujejo samo v tem da je naslikan kako vozilo voziš(pač imajo nekateri probleme z angleščino).Pozanimaj se,tudi na upravni enoti če ni druge! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 še enkrat si preber moj post pa ne sanjaj o 125ccm pa izpitom za A (le do 50km/(h) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JeRn3j Objavljeno September 28, 2006 Deli Objavljeno September 28, 2006 (popravljeno) No in če je tako, lahko jest vozim 80ccm motor, ki ne presega 45km/h. Potem po 2 letih pa dobiš namesto omejitve 80ccm omejite 125ccm in hkrati še 45km/h. Torej voziš motor z 125 km/h, ki ne presega 45 km/h. Sam tut jest močno dvomim v to, poleg tega pa tut na alphatechniku ne najdem takšne ali podobne blokade(sem ne hitr pogledal). :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :slap: dej ne sanjej :lol1: :lol1: ;) kaj boste še ugotovl :lol1: Popravljeno September 28, 2006. Popravil JeRn3j Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MACESN Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 nej mi gdo pove če ma novejše pole od CPP (delam A1) nucu bi jih pa po možnosti do pondelka (pa tut pol lahk limate če mi ne rata =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kklemn Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 nej mi gdo pove če ma novejše pole od CPP (delam A1) nucu bi jih pa po možnosti do pondelka (pa tut pol lahk limate če mi ne rata =) mislm, da če boš na google-u pogledal, da bi mogu najdti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno September 29, 2006 Deli Objavljeno September 29, 2006 (popravljeno) Novi itak grej osam45km/h(naj bi šli). Če imaš ti izpit H kategorije se ne smeš vozit s tezkim motorjem,razen ce ima notr blokado da gre samo 45km/h.Ker polcaj ti bo pa vrjel da skoz voziš45 :grrr LP Andrej nč ni blokade ne, ti maš izpit za do 50ccm..... ti maš lahko tut 2000ccm, pa d maš not blokado da ne gre več ko 20km/h, se ne smeš peljat z njim, ker ma več kot 50ccm :) Popravljeno September 29, 2006. Popravil k0ci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
filozof Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 jutri ob 9:50 mam izpitno voznjo.. dejte drzat pesti!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 Jst grem pa dons končno po izpit za 25kW :OK: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno Oktober 2, 2006 Deli Objavljeno Oktober 2, 2006 a se ti smeje :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 Grčar gremooo :OK: Filozof si naredu ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se