reesko Objavljeno Oktober 4, 2006 Deli Objavljeno Oktober 4, 2006 pomoje je pa se je sou vozt :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evil Penguin Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Mene pa zanima, če se še vedno da narest ves izpit, preden sem star 16 in ga potem za 16. RJ samo dvignem? Seveda to mislim v tistem letu, ko dopolnim 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 Mene pa zanima, če se še vedno da narest ves izpit, preden sem star 16 in ga potem za 16. RJ samo dvignem? Seveda to mislim v tistem letu, ko dopolnim 16 ne, ker morš bit star 16 let, da se sploh lahko prijaviš na državne CPP teste .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Oktober 12, 2006 Deli Objavljeno Oktober 12, 2006 lahko pa vse drugo prej nardiš, pa greš pol sam še republiške pisat pa glavno (izpitno) vožnjo naredit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 n wem kej drugje i prasu pa bom tuki :? am .... a ce te dobijo policaji brez izpita npr. izpit A1 pa ti sedis na 600ccm motorju npr...... a ti res lahko motor poberejo ? pa izpit za A1 tud ???? pol pa se tista multa ... :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 n wem kej drugje i prasu pa bom tuki :? am .... a ce te dobijo policaji brez izpita npr. izpit A1 pa ti sedis na 600ccm motorju npr...... a ti res lahko motor poberejo ? pa izpit za A1 tud ???? pol pa se tista multa ... :? :? motorja ti ne morjo pobrat, dobiš kazen 120.000 sit + 12.000 sit za sodne stroške, pa odvzem izpita za A1. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Arne Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 na 600 ccm te ne ujamejo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 motorja ti ne morjo pobrat, dobiš kazen 120.000 sit + 12.000 sit za sodne stroške, pa odvzem izpita za A1. vrjetno ti ga vzet ne morjo...morš pa ga tam pustit kjer te ostavijo...če pa ga ne pustiš pa ga peljejo na postajo dokler ga kdo ne pride iskat...drgač pa ti odvzamejo izpit ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kklemn Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 na 600 ccm te ne ujamejo :P sam res... predn greš na cesto ga morš mal natrenirat, da jih pol lahko je*** v glavo... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Oktober 13, 2006 Deli Objavljeno Oktober 13, 2006 Jaz sem pa slišal verzijo da ti ostane izpit Saj ti praktično nisi naredil prekrška če voziš motor, pač nimaš izpita in gotovo = kazen 120 tisoč + 12 tisoč sodišče. Vzamejo ti izpit če bi bil pijan ali voziš prehitro .. Kaj če voziš kamjon imaš pa izpit za motor ti vzamejo izpit za motor ? to se meni ne zdi smiselno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 če imaš ti npr. izpit za avto, pa voziš zelooo pijan ti ga vzamejo, skupaj s tem tudi vse druge opravljene izpite (ker ti vzamejo knjižico), zato je dobro, da preden greš npr dvignit izpit za avto, pa da imaš prej že izpit za 125ccm, pač rečeš da si starega zgubu (ker drugače ga moraš tam oddat), pa imaš dva izpita v primeru da ti še kekšnega zasežejo:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 Jaz sem pa slišal verzijo da ti ostane izpit Saj ti praktično nisi naredil prekrška če voziš motor, pač nimaš izpita in gotovo = kazen 120 tisoč + 12 tisoč sodišče. Vzamejo ti izpit če bi bil pijan ali voziš prehitro .. Kaj če voziš kamjon imaš pa izpit za motor ti vzamejo izpit za motor ? to se meni ne zdi smiselno ja sam res ... sej tud na cpp-jih je pisal da v bsitvu izpit ti lahko uzamejo ce si pjan al pa ce mas kao kire psihicne tezave al neki tazga ... zadet in tko ... ma drgac ti kao ga ne morjo uzet ..... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 ja sam res ... sej tud na cpp-jih je pisal da v bsitvu izpit ti lahko uzamejo ce si pjan al pa ce mas kao kire psihicne tezave al neki tazga ... zadet in tko ... ma drgac ti kao ga ne morjo uzet ..... :doze: Probi, če ne vrjamš .) Sam da e boš pol jokov, k ti bodo vse izpite pobral :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 Ja!!Jz morm tut še izpit narest!!!Pa sm letos mal zajebu!Tko da nasledno sezono bo že :OK: Upejmo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MACESN Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 jst mam pa u pon ob pol 1 republiške :wacko: izpit ti uzamejo če voziš npr. 125ccm z A1 pa si pijan al pa psihično nezmožen vozit. to je use kar zveš od avto šole ko delaš izpit A1 če bi vozu večji motor pa nevem :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kklemn Objavljeno Oktober 14, 2006 Deli Objavljeno Oktober 14, 2006 ja klič na policijo pa prašej ane... kva vam je fora Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Oktober 16, 2006 Deli Objavljeno Oktober 16, 2006 lihkar nareduuu za A1 :OK: :OK: :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Oktober 16, 2006 Deli Objavljeno Oktober 16, 2006 cestitam :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MACESN Objavljeno Oktober 16, 2006 Deli Objavljeno Oktober 16, 2006 jst tut :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Oktober 16, 2006 Deli Objavljeno Oktober 16, 2006 hvala hvala :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Oktober 16, 2006 Deli Objavljeno Oktober 16, 2006 Čestitam, še zmeri pa nisem zvedu izgleda da tud nebom kaj se zgodi v primeru ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Oktober 16, 2006 Deli Objavljeno Oktober 16, 2006 sm tko ti povem.....pr nas na dolenjskem že na velko prakticirajo odvzem vozila tko da je že veliko ciganov ostalo brez svojih rjavih in malo manj rjavih krip, avto pa gre potem seveda na uničenje aja to se zgodi če avto ni tehnično brezhiben (se pravi ni registriran in nima opravljenega tehničnega pregleda), izpita pa itq noben cigan nima Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 Včeraj, sem na treningu jujitsa vprašal policaja kako je s tem če imaš izpit za A1 oz- A-OM voziš pa težko kategorni motor z več kot 25kw in rekel je da izpit OSTANE, dobiš pa kazen 120,000 + 10,000 je reku, verjetno sodišče. Vzamejo ti tudi 10 točk. Za točke nisem prepričan ker tudi on ni bil prepričan, rekel pa je da izpit ostane sigurno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Oktober 19, 2006 Deli Objavljeno Oktober 19, 2006 Včeraj, sem na treningu jujitsa vprašal policaja kako je s tem če imaš izpit za A1 oz- A-OM voziš pa težko kategorni motor z več kot 25kw in rekel je da izpit OSTANE, dobiš pa kazen 120,000 + 10,000 je reku, verjetno sodišče. Vzamejo ti tudi 10 točk. Za točke nisem prepričan ker tudi on ni bil prepričan, rekel pa je da izpit ostane sigurno. ker pa si začetnik in imaš SAMO 8 kazenskih točk na razpolago, pa ti uzamejo izpit :grim Pa pol k narediš še enkrt izpit imaš že zravn še 2 točki .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se