Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ima kdo izkušnje z Dainese R-evo?

Objavljeno

Ima kdo izkušnje z Dainese R-evo?

Kaj te pa zanima? Zadrga zadaj - torej enostavno obuvanje. Solidna cena sedaj v akciji.

Objavljeno

Kaj te pa zanima? Zadrga zadaj - torej enostavno obuvanje. Solidna cena sedaj v akciji.

Sem na koncu kupil Sidi Verigo, kakšna razlika med tem in B2 ali podobnimi :worship:

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Rabil bi pomoč, pri odločitvi katere škornje kupit, zbiram pa med naslednjimi TCX Competizione RS, TCX Competizione s gore tex, Alpinestars smx plus. Se pravi med temi modeli zbiram cene so itak tam tam, vizualno so mi vsi ušče, torej zanima me njihova uporabnost.

LP

Objavljeno

Goretex varijanta so bolši za po dežju, ker ne bodo premočil, vrjetno so pa manj zračni, za res vroče dni.

Za razliko med modeloma boš moral pa kar oba probat, ker tebi bol paše na nogo, kar tko na pamet rečt ker je bolši ne gre.

Objavljeno

In v katerih se ti NAJBOLJE pocutis?

Glede uporavnosti heh....po mestu neus menda spanciral v njih?

Objavljeno

Frips ja nikol neveš kaj me prime:kva2:. Sej verjetno med temi tremi modeli ni noben škorenj slab bom vse poskusil pa se glede na počutje v njih odločil za nakup.

Objavljeno (popravljeno)

Danes sva z še enim soborcem odšla v šoping za nove škorne (vem huj k babe) in sva po sistemu izločanja prišla, do dveh sprejemljivih modelov.

Daytona Evo Sports in pa Alpinestars Supertech R, jst osebno sem navijal za daytono. Kar se tiče zaščite so 1a, oziroma kasneje sva ugotovila, da so te škornji kot golf 2 med avti nekoč. Vendar pa nekako ko sem jih obul ni bilo to kar sem pričakoval, čutlo se je da je zaščita na nivoju, udobje dobro, vendar kljub temu, da sem jih zategnil koker se je dalo sem lahko med akrobacijami malo premikal peto gor/dol (zaradi tega menjam trenutne). Prav tako so se prsti malo dotikali konca škornja.

A so te škorni res malo čudni ali je čudna moja noga? Če se ne motim sta ravno to dve zadevi na kateri moraš pazit pri nakupu škornjev? Verjetno bi čez čas ko bi se razhodili bilo še slabše?

A* pa delujejo v primerjavi z daytono nekako plastik fantastik, vendar mi lepo pašejo na nogo, nobenega dotikanja s prsti ali premikanja pete, vendar imam pri teh kar nekaj gibanja če si poskusim zvit gležen :whistle:, kako ste uporabniki zadovoljni z zaščito, predvsem tisti ki ste jih že crashtestirali?

Popravljeno . Popravil Dolenc™
Objavljeno

Takole bom rekel....,meni osebno niso odgovarjali Alpinestars Supertech R,sicer odlični,skratka občutek ni bil takšen kot sem si ga želel.Dolgo sem iskal na začetku letošnje sezone in ko sem pomeril M-TECH vega R Spletna trgovina (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)

Sem takoj dobil občutek,da bo to zame pravi tenis copat in nisem se uštel.Naredil 12.500km in jih lahko samo hvalim,kakor vsak svoje hehe...,no tudi cenovno sem jih dobro odnesel...,dal točno 200 euru pri fašistu v Italiji,seveda moraš znat barantat :D

Objavljeno

Vem da je to tema namenjenaa škornjem, ampak zanima me kje pri nas v Sloveniji se da kupit čevlje Puma Ducati Testastretta, kateri so sicer namenjeni za prosti čas, ampak so pa ala motosport look varijanta.

Puma Ducati Testastretta

12728.jpg

Objavljeno

Poskusi pri ducatijevem zastopniku pri nas, nova motolegenda v lj.

Objavljeno

Alo

Kupujem škornje a v našem koncu ni za dobit daytone...torej kje iskat???

lepa hvala :worship:

louis ... če se prav spomnim ...

Objavljeno

Mislim da je uvoznik v Slo., Pro motor v Drešinji vasi, pri njemu se dobi škornje Daytona in Soumy.

LP

Objavljeno

Pa še akcijo imajo trenutno, če še dobiš svojo številko. Izbire imajo pa tudi veliko.

Objavljeno

Pozdravljeni!

Kaj kdo uporablja te škornje: alpinestars s-mx 5 (waterproof), če lahko napiše kak so... In kateri so še podobni (druga znamka) pa nekje cenovni razred enak in da so nepremočljivi... Pa še nekaj, kaj ti škornji ko so premočljivi kaj to hitro premočijo ali se lah da peljat nekaj km po dezju in da ostanejo odznotraj suhi?

Lp

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

je možno da so škornji preveč zračni?

da človeka zebe v njih?

ne vem točno keri model ampak dainese ima ene perforirane (se reče tak?, luknjičaste v glavnem), ki so precej zračni.

je trgovec v ac maribor reko da jih on za sebe nebi vzel, rajši srednjo bol "dihtig" varianto.

cena okoli 220€ če se ne motim.

Objavljeno

je možno da so škornji preveč zračni?

da človeka zebe v njih?

ne vem točno keri model ampak dainese ima ene perforirane (se reče tak?, luknjičaste v glavnem), ki so precej zračni.

je trgovec v ac maribor reko da jih on za sebe nebi vzel, rajši srednjo bol "dihtig" varianto.

cena okoli 220€ če se ne motim.

Ce se bos vozil z R1 te sigurno ne bo zeblo,ker ti ne bo tako direktno pihalo v nart.Plasticarji nimate tega problema.Boljse zracne,ker v vecini prevozenih km je temperatura kr visoka,zivci pa glih tako delujejo in nogice imas vedno potne,kot roke.S tem,da so noge pr motorja in blizu asfalta,kar poleti blazno cutis toploto,se posebaj na rdecem semaforju.Ce bos v hudi zimi naredil krog,pa si nabavis biciklisticne nogavice,ki imajo na nartu windstopper,pa si resil problem.

Malo bos stokal,ce te ujame dez,ampak mislim,da takrat ne bojo problem le nogice.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
post-19201-126392122095_thumb.jpg št. 42 cena 50 € dvakrat nošeni..post-19201-126392128598_thumb.jpg št. 47 cena 50€
  • 3 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

zdravo!

zanima me, kje se da nam najbližje kupiti masivne čoprske škornje, usnjene, po možnosti kakšno bivolje usnje ali podobno.

bolj western slog.

pa višji cenovni razred, nad 150/200 eur.

vnaprej hvala in lep pozdrav!

p.s.: iskal, a nisem našel...

Popravljeno . Popravil ELO
Objavljeno

Ena od variant je izdelava po meri - v Dolenjskih Toplicah usnjene motoristične škornje (chopper stil) izdeluje po meri KORAL (www.koral-sp.si). Morda najdeš kaj primernega.

LP!

Objavljeno

http://www.bootbarn.com/itemview/men/bootsshoes/westernboots/view/9627/best/All/9.5/Regular

tole po vsej verjetnosti zaradi materiala k nam ni dovoljeno uvozit, kajne?

:evilgrin::evilgrin::evilgrin:

Glede na to,da je strošek letalske karte komi 4% cene...se vsedeš na letalo in si greš po njih.Nazaj pa jih obuješ :naughty: :evilgrin:

Ta iz NM je frendu naredil res dobre škornje.Motiv na njih pa v nulo po sliki drugih škornjev!

Objavljeno

koral s.p. je danes v ljubljani, sem že dogovorjen, grem do njega...

hvala!!!

Objavljeno

koral s.p. je danes v ljubljani, sem že dogovorjen, grem do njega...

hvala!!!

Ne bi raje teh iz USA?Če nimaš časa it po njih grem lahko jaz na zastonj izlet :naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!