Janezs Objavljeno December 15, 2016 Deli Objavljeno December 15, 2016 pred 19 urami, Fazer03 pravi: Samo je pa pri Daytoni kar težko poiskat model, ki je za moje pojme sprejemljivega izgleda - eni so po designu kot iz leta 1975 ... http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/de_DE/?ObjectID=135157690&ViewAction=ViewFaceted&FacetValue_Manufacturer=Daytona&CurrencyID=EUR&CurrencyID=EUR&FacetRange_ListPrice=&FacetRange_ListPrice= Kar oči me bolijo Bmflar in Fazer03 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 15, 2016 Deli Objavljeno December 15, 2016 ti škornji (ta model) so za internet motoriste in gostilniške nabijače... da vsaj mal čutjo ognćk iz auspuha drugač so pa dayatona eni najboljših škornjev, kjub temu, da je dizajn iz moje mladosti Joker, Fazer03, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 15, 2016 Deli Objavljeno December 15, 2016 pred 7 minutami, maus pravi: ti škornji (ta model) so za internet motoriste in gostilniške nabijače... da vsaj mal čutjo ognćk iz auspuha drugač so pa dayatona eni najboljših škornjev, kjub temu, da je dizajn iz moje mladosti A ti si bil kdaj mlad ... drgač pa še vedno lahko tiste prve iz mladosti nosiš, ker so skoraj neunićljivi ! GoBobi in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 15, 2016 Deli Objavljeno December 15, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: A ti si bil kdaj mlad ... drgač pa še vedno lahko tiste prve iz mladosti nosiš, ker so skoraj neunićljivi ! biu mlat ... redki še živeći osebki , se me spomnijo k sm meu ćrne laske u mladosti pa js nisem imel denarja, da bi meu take škornje .. še za addidaske se je komaj dnar najdu... ampak ... teli ognjeni škornji pa zdržijo pomoje najmanj 15 let, če seveda ne zasmrdijo notr.... DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno December 15, 2016 Deli Objavljeno December 15, 2016 Po 9 sezonah, mi na Alpinstarsovih čevljih skoraj mezinci vn gledajo =), bi nabavil nekaj novega, sport-racing varianta, z brezpotrebnih 100 kil železja okoli gležnja, ima kdo s podobnim tipom čevljev že več let dobre izkušnje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno December 15, 2016 Deli Objavljeno December 15, 2016 No saj imajo tudi bolj nevpadljive barvne kominacije - vse je skrito v notranjosti škornja. pred 4 urami, HyperJack pravi: bi nabavil nekaj novega, sport-racing varianta, z brezpotrebnih 100 kil železja okoli gležnja, Tudi tile niso preveč okrancljani .... http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Stylmartin-Stealth-Boots/SubProducts/Stylmartin-Stealth-Boots-0003 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno December 15, 2016 Deli Objavljeno December 15, 2016 Te stylmartin stealth maš na netu za 159€ + 12€ poštnina. Sem jih danes probaval in prav tako dainese. Ampak so daineae lepše narejene... Tudi manj so glumazne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno December 15, 2016 Deli Objavljeno December 15, 2016 Sam keri motocross skorenj naj bi bil boljsi od alpinastars ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 15, 2016 Deli Objavljeno December 15, 2016 Jutri imajo pri Pilkotu Daytona škornje znižane za 40% http://www.promotor.si/si/novica/34/late-night-shopping-petek-16-12-2016/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno December 15, 2016 Deli Objavljeno December 15, 2016 pred eno uro, stuhec pravi: Sam keri motocross skorenj naj bi bil boljsi od alpinastars ? Vsak svoje hvali. Imel alpinestars, prešaltal na Gaerne. Po mnenju kolegov iz vrst mx pokalov gaerne sg12 zmaga v udobju, obrabi, sploh pa zaščiti pred poškodbami. Bomo vidl kako se bodo obnesli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno December 15, 2016 Deli Objavljeno December 15, 2016 (popravljeno) pred 9 minutami, Žan96 pravi: Vsak svoje hvali. Imel alpinestars, prešaltal na Gaerne. Po mnenju kolegov iz vrst mx pokalov gaerne sg12 zmaga v udobju, obrabi, sploh pa zaščiti pred poškodbami. Bomo vidl kako se bodo obnesli. nič ne gvalim zanima me sam kateri Gaerne je boljši od tech 10 ? drag je kr, tak da me zanima kak drug škorenj Popravljeno December 15, 2016. Popravil stuhec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žan96 Objavljeno December 15, 2016 Deli Objavljeno December 15, 2016 pred 2 minutami, stuhec pravi: nič ne gvalim zanima me sam kateri Gaerne je boljši od tech 10 ? drag je kr, tak da me zanima kak drug škorenj To s hvalo ni letelo nate Gaerne sg12, imaš tudi gaerne sg10, razlika med tema dvema je v teži, sg10 ima enojni zgib v predelu gležnja ipd. Pa cenejši je za cca 120€ Poglej še sidi crossfire (mogoče srs če imaš ozko stopalo) ali pa Fox instinct Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sayo Objavljeno December 21, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno December 21, 2016 Danes po 15ih s pomočjo prjatlov (boni za RD) prišel do novih škornjev, probal nekaj Italijanskih "PANCAEJEV" samo ko sem probal tole sem pri priči odkartal €... nisem mogel verjet kakšna razlika Bmflar, Joker, Fazer03 in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno December 22, 2016 Deli Objavljeno December 22, 2016 pred 10 urami, sayo pravi: Danes po 15ih s pomočjo prjatlov (boni za RD) prišel do novih škornjev, probal nekaj Italijanskih "PANCAEJEV" samo ko sem probal tole sem pri priči odkartal €... nisem mogel verjet kakšna razlika in količina eur je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 22, 2016 Deli Objavljeno December 22, 2016 pred 8 urami, Wakasaki pravi: in količina eur je Iz 360 na 260€ Scarabeo 500 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
toma Objavljeno December 22, 2016 Deli Objavljeno December 22, 2016 akcija v polo http://www.polo-motorrad.de/de/road-travel-gore-tex-stiefel.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno December 22, 2016 Deli Objavljeno December 22, 2016 pred 59 minutami, toma pravi: akcija v polo http://www.polo-motorrad.de/de/road-travel-gore-tex-stiefel.html jaa ne ga zavajat" Samo 51 številka je taka cena dlicen in Mavti 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno December 24, 2016 Deli Objavljeno December 24, 2016 On 22. 12. 2016 at 3:39 PM, sayo said: Iz 360 na 260€ To si šel v Louisa, ali kje pri nas (sori, če sem kje spregledal kako nalepko) Ajd! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno December 24, 2016 Deli Objavljeno December 24, 2016 Verjetno PRO-motor.Je zastopnik za Daytono,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 24, 2016 Deli Objavljeno December 24, 2016 pred 7 urami, GoBobi pravi: To si šel v Louisa, ali kje pri nas (sori, če sem kje spregledal kako nalepko) Ajd! Pri Yogiju v Ljubljani Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno December 25, 2016 Deli Objavljeno December 25, 2016 Hvala @sayo. Zanimivo, po fiasku z ne vem koliko probanimi šport in tourer škornji, ki sem si jih želel (prekleta kratkonoga nabildana meča), sem sedaj pristal na sicer zadovoljivih visokih gležnarjih, a sem rekel, da bom pa enkrat probal še Daytono (ravno ta model, ki si si ga privoščil ti), a se mi samo za to (še) ni dalo zapeljati do Louisa v Beljak. No, do Yogija bom pa menda ja zmogel ... Ajd! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajamoto Objavljeno December 25, 2016 Deli Objavljeno December 25, 2016 Ob Wednesday, December 21, 2016 at 20:37, sayo pravi: Danes po 15ih s pomočjo prjatlov (boni za RD) prišel do novih škornjev, probal nekaj Italijanskih "PANCAEJEV" samo ko sem probal tole sem pri priči odkartal €... nisem mogel verjet kakšna razlika Prnesu božiček, k bi copate obu. sayo, Bmflar in Cartman 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno December 25, 2016 Deli Objavljeno December 25, 2016 Take mam tud jaz, sam ne gore tex, ker so mi bili preveč tesni. Sem vzel kar navadne in jih namazal z mašćo.. Cartman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman ATHD Objavljeno December 26, 2016 Deli Objavljeno December 26, 2016 Ob 22. 12. 2016 at 15:39, sayo pravi: Iz 360 na 260€ Dobre škorne si "ubodu" ... tud, če bi plačal polno ceno ... ne bo ti žal sayo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno December 26, 2016 Deli Objavljeno December 26, 2016 Edina slabost teh škornjev je, da plastična zaščita čez čas razpade in postane vsa razcefrana. Škoda, da niso dali usnjene, če je že ves škorenj usnjen. Pri mojih sem jo odparal dol. Puščajo še vedno ne, ker je Goretex membrana pod usnjem. sayo, Fazer03 in Žan96 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se