Gizmo_ Objavljeno Julij 17, 2008 Deli Objavljeno Julij 17, 2008 Od gležnja navzgor običajno ni problem, ker se nastavlja širina, spodnji del škornja pa je pri modelu smx-r precej ozek, najožji in najnižji od Alpinestars škornjev. Vsaj jaz sem imel tak občutek ko sem probaval, vsi ostali modeli pa so mi bili preširoki. Prijatelj ima problem ,in sicer pri nakupu škornjev.ima močnejše gležnje in meča zato ne more zapreti škornja.mora pa biti model supersport.zanima me če je imel ali ima kdo enake teržave in kako jih rešiti. ..... a nismo na tolelele odgovarjal ....??? jst sm predvsem na tole mislu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rkk Objavljeno Julij 17, 2008 Deli Objavljeno Julij 17, 2008 Pozdravljeni. A ima mogoče kdo izkušnje s SIDI VERTIGO škornjem ali pa TCX Competizione S škornjem. Kaj bolj priporočate in kateri so varnejši-udobnjši? Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drejči Objavljeno Julij 17, 2008 Deli Objavljeno Julij 17, 2008 Sam imam sicer TCX Competizione S in sem z njimi zadovoljen, a je po mojem mnenju SIDI boljši, saj je, če se ne motim, tudi dražji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Julij 17, 2008 Deli Objavljeno Julij 17, 2008 Danes kupil Oxtar TCX Pro S2.. lepi so, kak se pa obnesejo pri vožnji pa bomo še vidl :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rkk Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 V ceni je sedaj razlika 33 eur. Sidi 209, TCX 176. hm? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Julij 18, 2008 Deli Objavljeno Julij 18, 2008 Pozdravljeni.A ima mogoče kdo izkušnje s SIDI VERTIGO škornjem ali pa TCX Competizione S škornjem. Kaj bolj priporočate in kateri so varnejši-udobnjši? Hvala Jaz sem imel sidi vertigo, sedaj pa imam tcx competizione S. tcx sem kupil, ker so beli res jebački pa fajn udobni so, se pa mi tak ko jih v roko vzameš, zdijo sidi vertigo nekako bolj kvalitetni... sem pa z obojimi zadovoljen, ampak pomoje so boljši sidi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AJ Objavljeno Julij 19, 2008 Deli Objavljeno Julij 19, 2008 Pozdravljeni.A ima mogoče kdo izkušnje s SIDI VERTIGO škornjem ali pa TCX Competizione S škornjem. Kaj bolj priporočate in kateri so varnejši-udobnjši? Hvala Sicer še nisem probal TCXa, ampak sem z Vertigo škornji zelo zadovoljen. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svarun13 Objavljeno Julij 19, 2008 Deli Objavljeno Julij 19, 2008 (popravljeno) Uporablja kdo dainese škornje? http://www.dainesemoto.si/izdelek.asp?idArtikel=805 http://www.dainese.com/eng/articolo.asp?ca...rticolo=1795134 Popravljeno Julij 19, 2008. Popravil svarun13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ROBČEK Objavljeno Julij 20, 2008 Deli Objavljeno Julij 20, 2008 Uporablja kdo dainese škornje? http://www.dainesemoto.si/izdelek.asp?idArtikel=805 <a href="http://www.dainese.com/eng/articolo.asp?cat=1&nome=TORQUE_OUT_AIR&articolo=1795134" target="_blank">http://www.dainese.com/eng/articolo.asp?ca...rticolo=1795134</a> Več nas je, ki jih uporabljamo. So udobni z dovolj kvalitetno titan zaščito. Pa še kičasti niso. Glej TORQUE OUT - ti so za dvodelen kombinezon. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Julij 21, 2008 Deli Objavljeno Julij 21, 2008 Kdo ve kje bi se dobilo tiste drsnike za motokros oz. Supermoto za škornje? Bi rabil en par da si predelam škornje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Julij 21, 2008 Deli Objavljeno Julij 21, 2008 Kdo ve kje bi se dobilo tiste drsnike za motokros oz. Supermoto za škornje? Bi rabil en par da si predelam škornje. poskusi pri labi - alpinestars Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Julij 29, 2008 Deli Objavljeno Julij 29, 2008 Kaj pa kak un nastavek za podplat.. nevem kak naj drugače rečen, da si ne znucaš takoj gume na škornjih? Bi rabil za OXTAR TCX Pro2.. vsaka informacija je dobrodošla :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svarun13 Objavljeno Avgust 4, 2008 Deli Objavljeno Avgust 4, 2008 Več nas je, ki jih uporabljamo. So udobni z dovolj kvalitetno titan zaščito. Pa še kičasti niso. Glej TORQUE OUT - ti so za dvodelen kombinezon. TORQUE OUT - kupil,sprobal vozit, in sem zelo zadovoljen! pa še hodi se udobno v njih.. hvala za nasvet:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno Avgust 13, 2008 Deli Objavljeno Avgust 13, 2008 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thor Objavljeno Avgust 14, 2008 Deli Objavljeno Avgust 14, 2008 Ima kdo slučajno škornje Tcx Infinity gore-tex? Bral sem opis v zadnjem motosiju pa me zanima še mnenje kakšnega uporabnika. http://www.tc-motoshop.si/si/tcx-infinity-...tex-i3134.shtml Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha27 Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 (popravljeno) Jaz imam škornje Diadora Eagle.... in sem zelo zadovoljen z njimi :worship: :worship: pa še dobil sem jih za smešno ceno Popravljeno Avgust 23, 2008. Popravil HostMaster Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Avgust 23, 2008 Deli Objavljeno Avgust 23, 2008 Jaz imam škornje Diadora Eagle.... in sem zelo zadovoljen z njimi :worship: :worship: pa še dobil sem jih za smešno ceno Kje si jih pa kupil in kaksna je bila ta cena? ker jih tud sam kupujem... So stevilke normalne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 En vprašanje spet......kje pr nas se da nabavt Sidi-jeve škornje (razn pr Habatu, k nima moje cifre v tapravi barvi)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 En vprašanje spet......kje pr nas se da nabavt Sidi-jeve škornje (razn pr Habatu, k nima moje cifre v tapravi barvi)? Vprašaj v motocentru Ptuj, če imajo slučajno, samo dvomim da ima na zalogi, men je reku da je treba naročit. Drugje v SLO jih jaz nisem zasledil. Lahko pa jih naročiš pri fc-moto.de, če jih imajo na zalogi jih dobiš v nekaj dneh, samo moraš obvezno prej prevert, drugač se lahko načakaš. Habat jih ne more naročit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 En vprašanje spet......kje pr nas se da nabavt Sidi-jeve škornje (razn pr Habatu, k nima moje cifre v tapravi barvi)? Hola SN :winkiss: pa sem jih le našel - bi pred nakupom Sidijev probala še tele?? 259 € brez popusta, tko da znajo bit še malo manj :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 Vprašaj v motocentru Ptuj, če imajo slučajno, samo dvomim da ima na zalogi, men je reku da je treba naročit. Drugje v SLO jih jaz nisem zasledil. Lahko pa jih naročiš pri fc-moto.de, če jih imajo na zalogi jih dobiš v nekaj dneh, samo moraš obvezno prej prevert, drugač se lahko načakaš. Habat jih ne more naročit? Hvala. Pr Habatu so rekl, d šele drug let, zgleda majo še dost zaloge, pa se jim ne lup naročat, sm kaj k majo same napačne barve. Hola SN :winkiss: pa sem jih le našel - bi pred nakupom Sidijev probala še tele?? 259 € brez popusta, tko da znajo bit še malo manj :naughty: Kwa je spet to neka škart roba M-Tech :evilgrin: .Sploh pa tole že po sliki zgleda gor ful ozko pa ne vem če je kj velik šans d spravm na taco.Pa luknce majo, d bom revmo fasala :evilgrin: . Sidi so mi velik bl všečne za pogledat....to itak največ šteje al ja :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 Dejta se vidva na privat prčkat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 10, 2008 Deli Objavljeno September 10, 2008 Dejta se vidva na privat prčkat :) A s fouš al ja :grim , sj se lohk prdružš pa prčkaš zravn, v troje je še bl zabavno hehe :evilgrin: . Čist :topic: , ampak (sm mogla :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno September 11, 2008 Deli Objavljeno September 11, 2008 Pozdravljeni! A kdo ve za kakšne dobre naked čevlje. Morali bi biti dovolj visoki in po možnosti na šnole. Podobne je mela bivča JLA. Lahko pa mi poveste tudi za kakšnega dobrega čevljarja!! Hvala za konkreten odgovor!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gazda Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 Jaz imam diadora eagle škornje. Nisem jih še dobro stestiral, ker so še novi, drugače dobro pašejo na nogo, ampak so še malo trdi. Zaščita je super, ne vem pa če premočijo. Cena novih je 140€, kar je v primerjavi z alpinestars poceni. Ti javim, ko bo lepo vreme, ko jih bom dobro sprobal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se