Skoči na vsebino

MOTO škornji - izbor, čiščenje, vzdrževanje..

Leteči

Priporočene objave

Nivea je odlična za usnje.. Kar je dobro za kožo, je dobro tudi za usnje..

Ampak ker gre pa v tem primerz za goretex membrano, bi pa jaz raje posegel po kakšnem namenskem proizvodu. Jaz imam en Louisov namenski sprej ravno za te zadeve. Se pa tudi pri nas dobi en kup proizvodov, ki so namenjeni impregnaciji usnjenih čevljev z goretex membranami, konec koncev je vsak drugi pohodni čevelj tak.. Ti ni treba iskat v moto trgovinah ampak kupiš v vsaki bolje založeni trgovini z obutvijo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

S cim mazete skornje? Gre pa za Oxtar goretex skornje.

ničemer.

Zaenkrat še ne zamakajo, me pa skrbi da če bi jih preveč impregniral da nebi več tako dobro dihali in bi se mi noge preveč potile.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj sem nabavil alpinestars supertech r. Cel dan sem jih danes imel obute. 300 km ceste + 100 km marofa. Škornji kot se šika. Noge me čisto nič ne bolijo. Potil se tudi nisem kaj v njih. Mehki so nenormalno. Podplat se zalepi na tačko. Mi že skoraj ni žal teh evrov za njih :)

Po moje sem tudi zaradi njih izboljšal čas za 7 sekund :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj sem nabavil alpinestars supertech r. Cel dan sem jih danes imel obute. 300 km ceste + 100 km marofa. Škornji kot se šika. Noge me čisto nič ne bolijo. Potil se tudi nisem kaj v njih. Mehki so nenormalno. Podplat se zalepi na tačko. Mi že skoraj ni žal teh evrov za njih :)

Po moje sem tudi zaradi njih izboljšal čas za 7 sekund :P

res so vredno svojega denarja :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Tud jst bi jih rad spravu u promet :P Alpinestars št.44,smrdijo pa za 48 :lol1:

Se hecam!! cca 50 evrčkov :whistle: Kontakt na PM!!

p7060106.jpg

p7060107.jpg

p7060108.jpg

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...
  • 1 mesec pozneje...

Sicer mal pozno vendar mi ni žal :D

Novi šuhi Alpinestars Supertech R

Na pram S-MX Plus-ovim so velik bolj mehki in glej ga zlomka: NE škripajo!!!zakon

Vzel sem neperforirane, ker se vozim tudi v hladnih dneh :)

Teža je tm tm, men se zdijo enak k S-MX Plus-ovi.

Za 1x same pozitivne lastnosti.

še slikce:

post-15759-125356032428_thumb.jpg

post-15759-125356035517_thumb.jpg

post-15759-12535603888_thumb.jpg

post-15759-12535604094_thumb.jpg

post-15759-125356042503_thumb.jpg

post-15759-125356045952_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz pa prodajam škornje Dainesse..malo rabljeni...za info pišite zasebna sporočila....

Popravljeno . Popravil cbr600rrTeja
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene pa zanima, če ima kdo izkušnje z škornji Forma?

http://store.planet-knox.com/forma/boots/46/arrow-sx/

"Baje" bi naj bili kao Diadora. Niso pa dragi, če se prav spomnim so bili znižani na okol 110€, morda še malo manj.

Že diadora niso ravno neka huda kvaliteta, jaz bi rajši kaj drugega pogledal.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz nevem za kake tanke preklaste noge delajo te motoristične škornje... po mučnem letanju po trgovinah sem le dobil nekaj za svojo nogo z zadovoljivo zaščito. In sicer TCX Competizione S! Vseh 100 prejšnjih modelov (Diadora, Held, Alpinestar,...) so mi bili enostavno premajhni v predelu goleni. No, potem pa so mi fantje v TC Motoshopu v parih sekundah zrihtali škornje kot se šika! So kot nalašč narejeni za mojo nogo, pa še lepi za povrh! Hvala Boštjanu in Bojanu, če to bereta.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 tedne pozneje...

Alo

Kupujem škornje a v našem koncu ni za dobit daytone...torej kje iskat???

lepa hvala worship.gif

aja idi do mikija. mislim da ti bo z lahkoto zrihtal. drugace pa avstrija ni daleč od prlekijetrance_25_naughty.gif

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Žiujo,

ma kdo kej izkušenj z ''škornji'' TCX XCUBE Water Resistant. Imel bi jih pač za vožnjo do šole, da bi bil v šoli obut v njih. Zato sem pa izbral škornje ki so primerni tudi za hojo. Zanima me če ima kdo kaj več izkušenj s tem škornjem, naj malo več pove. 

hvala 

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Žiujo,

ma kdo kej izkušenj z ''škornji'' TCX XCUBE Water Resistant. Imel bi jih pač za vožnjo do šole, da bi bil v šoli obut v njih. Zato sem pa izbral škornje ki so primerni tudi za hojo. Zanima me če ima kdo kaj več izkušenj s tem škornjem, naj malo več pove.

hvala

LP

Jaz jih imam že drugo leto, pa lahko rečem da sem z njimi zadovoljen.

Edina večji problem je da so zelo vroči, tako da zna postati problem potenje. So pa kar visoki zato več časa porabiš za sezuvanje in obuvanje kar je moteče pri telovadbi amak se da potrpet.

Podplat je zelo trpežen in izjemno ohranjen glede na to da, iz meni neznanega razloga, rad občasno malo po asvaltu potegnem med vožnjo.

Tko da priporočam.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A je se komu pri Oxtar TCS Evo RX razpadu podplat? Sam imam cevlje dve sezoni,pa naceloma sem kr zadovoln s skornji. Sam ni mi pa jasno,kako da je podplat tko hitro hin. Glede na to,da niso skornji ravno med cenejsimi ,bi si mislu da bojo vec zdrzal. Edin ce so krive alu stopalke na suzukiju?? :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Žiujo,

hvala

LP

Jst za fure do faxa pa na šiht itd. uporabljam kr vojaške škornje in sicer 5.11, trpežni, kar topli, zlo udbni, slip in oil resistant, nudijo kar dobro zaščito pa še zadrgo majo ob strani tko da jih zlo hitr sezuješ oz jih mal odpreš če je vroče. Poleg tega jih pa lahko uporabljaš še za druge stvari aka. pohodništvo itd. Prej sem pa meu neko steel cap varjanto od nemške vojske-tuk uredu.

Popravljeno . Popravil trojan69
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!