46simon Objavljeno Julij 11, 2009 Deli Objavljeno Julij 11, 2009 renapur, nivea, 48, karkoli je bo dobro nivea? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Julij 11, 2009 Deli Objavljeno Julij 11, 2009 Nivea je odlična za usnje.. Kar je dobro za kožo, je dobro tudi za usnje.. Ampak ker gre pa v tem primerz za goretex membrano, bi pa jaz raje posegel po kakšnem namenskem proizvodu. Jaz imam en Louisov namenski sprej ravno za te zadeve. Se pa tudi pri nas dobi en kup proizvodov, ki so namenjeni impregnaciji usnjenih čevljev z goretex membranami, konec koncev je vsak drugi pohodni čevelj tak.. Ti ni treba iskat v moto trgovinah ampak kupiš v vsaki bolje založeni trgovini z obutvijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Julij 11, 2009 Deli Objavljeno Julij 11, 2009 S cim mazete skornje? Gre pa za Oxtar goretex skornje. ničemer. Zaenkrat še ne zamakajo, me pa skrbi da če bi jih preveč impregniral da nebi več tako dobro dihali in bi se mi noge preveč potile. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zviki Objavljeno Julij 12, 2009 Deli Objavljeno Julij 12, 2009 Včeraj sem nabavil alpinestars supertech r. Cel dan sem jih danes imel obute. 300 km ceste + 100 km marofa. Škornji kot se šika. Noge me čisto nič ne bolijo. Potil se tudi nisem kaj v njih. Mehki so nenormalno. Podplat se zalepi na tačko. Mi že skoraj ni žal teh evrov za njih Po moje sem tudi zaradi njih izboljšal čas za 7 sekund Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
46simon Objavljeno Julij 13, 2009 Deli Objavljeno Julij 13, 2009 Včeraj sem nabavil alpinestars supertech r. Cel dan sem jih danes imel obute. 300 km ceste + 100 km marofa. Škornji kot se šika. Noge me čisto nič ne bolijo. Potil se tudi nisem kaj v njih. Mehki so nenormalno. Podplat se zalepi na tačko. Mi že skoraj ni žal teh evrov za njih Po moje sem tudi zaradi njih izboljšal čas za 7 sekund res so vredno svojega denarja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
budacki Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 2 para skornjev na prodaj. Veliko je 42/43 in 44/45 Skupaj za 150€, posamezno vsake 80€ ali po dogovoru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kamerad Objavljeno Julij 27, 2009 Deli Objavljeno Julij 27, 2009 Tud jst bi jih rad spravu u promet Alpinestars št.44,smrdijo pa za 48 Se hecam!! cca 50 evrčkov Kontakt na PM!! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
46simon Objavljeno Avgust 13, 2009 Deli Objavljeno Avgust 13, 2009 Ali mi lahko kdo predlaga akšne supermoto škornje. Kupim ali menjam za http://www.alpha-sports.com/images/cart/P34040468.jpg pogoj je da so skoraj čisto nove Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Sicer mal pozno vendar mi ni žal Novi šuhi Alpinestars Supertech R Na pram S-MX Plus-ovim so velik bolj mehki in glej ga zlomka: NE škripajo!!!zakon Vzel sem neperforirane, ker se vozim tudi v hladnih dneh Teža je tm tm, men se zdijo enak k S-MX Plus-ovi. Za 1x same pozitivne lastnosti. še slikce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 Še primerjava s S-MX Plus šuhi: //Nč, te se pa prodajajo zdj (stare pol leta)... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žorž Objavljeno September 21, 2009 Deli Objavljeno September 21, 2009 kaj, v pol leta si šuhe menjal? zakaj pa to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 kaj, v pol leta si šuhe menjal? zakaj pa to? heh, je bila ugodna ponudba, drgač so pa tut S-MX Plus super šuhi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wix Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 Ima kdo izkušnje z Diadora Extreme škornji? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cbr600rrTeja Objavljeno September 22, 2009 Deli Objavljeno September 22, 2009 (popravljeno) Jaz pa prodajam škornje Dainesse..malo rabljeni...za info pišite zasebna sporočila.... Popravljeno September 22, 2009. Popravil cbr600rrTeja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WhiteWolf Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 Mene pa zanima, če ima kdo izkušnje z škornji Forma? http://store.planet-knox.com/forma/boots/46/arrow-sx/ "Baje" bi naj bili kao Diadora. Niso pa dragi, če se prav spomnim so bili znižani na okol 110€, morda še malo manj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 Mene pa zanima, če ima kdo izkušnje z škornji Forma? http://store.planet-knox.com/forma/boots/46/arrow-sx/ "Baje" bi naj bili kao Diadora. Niso pa dragi, če se prav spomnim so bili znižani na okol 110€, morda še malo manj. Že diadora niso ravno neka huda kvaliteta, jaz bi rajši kaj drugega pogledal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wix Objavljeno September 25, 2009 Deli Objavljeno September 25, 2009 Jaz nevem za kake tanke preklaste noge delajo te motoristične škornje... po mučnem letanju po trgovinah sem le dobil nekaj za svojo nogo z zadovoljivo zaščito. In sicer TCX Competizione S! Vseh 100 prejšnjih modelov (Diadora, Held, Alpinestar,...) so mi bili enostavno premajhni v predelu goleni. No, potem pa so mi fantje v TC Motoshopu v parih sekundah zrihtali škornje kot se šika! So kot nalašč narejeni za mojo nogo, pa še lepi za povrh! Hvala Boštjanu in Bojanu, če to bereta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 Alo Kupujem škornje a v našem koncu ni za dobit daytone...torej kje iskat??? lepa hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 Alo Kupujem škornje a v našem koncu ni za dobit daytone...torej kje iskat??? lepa hvala na netu fc.moto drugace pa pilko drešinja vas( petrovče) aja saj znas uporabljat googel??? http://www.motosvet.com/otvoritev-moto-centra-promotor-%E2%80%93-pilko-v-ljubljani.html suhi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 Alo Kupujem škornje a v našem koncu ni za dobit daytone...torej kje iskat??? lepa hvala aja idi do mikija. mislim da ti bo z lahkoto zrihtal. drugace pa avstrija ni daleč od prlekije suhi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pevecm Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 Žiujo, ma kdo kej izkušenj z ''škornji'' TCX XCUBE Water Resistant. Imel bi jih pač za vožnjo do šole, da bi bil v šoli obut v njih. Zato sem pa izbral škornje ki so primerni tudi za hojo. Zanima me če ima kdo kaj več izkušenj s tem škornjem, naj malo več pove. hvala LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 Žiujo, ma kdo kej izkušenj z ''škornji'' TCX XCUBE Water Resistant. Imel bi jih pač za vožnjo do šole, da bi bil v šoli obut v njih. Zato sem pa izbral škornje ki so primerni tudi za hojo. Zanima me če ima kdo kaj več izkušenj s tem škornjem, naj malo več pove. hvala LP Jaz jih imam že drugo leto, pa lahko rečem da sem z njimi zadovoljen. Edina večji problem je da so zelo vroči, tako da zna postati problem potenje. So pa kar visoki zato več časa porabiš za sezuvanje in obuvanje kar je moteče pri telovadbi amak se da potrpet. Podplat je zelo trpežen in izjemno ohranjen glede na to da, iz meni neznanega razloga, rad občasno malo po asvaltu potegnem med vožnjo. Tko da priporočam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 Aja pa so nepremočljivi, sem testiro, večkrat. Ne vem zakaj urejevalnik ne dela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 A je se komu pri Oxtar TCS Evo RX razpadu podplat? Sam imam cevlje dve sezoni,pa naceloma sem kr zadovoln s skornji. Sam ni mi pa jasno,kako da je podplat tko hitro hin. Glede na to,da niso skornji ravno med cenejsimi ,bi si mislu da bojo vec zdrzal. Edin ce so krive alu stopalke na suzukiju?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 (popravljeno) Žiujo, ma kdo kej izkušenj z ''škornji'' TCX XCUBE Water Resistant. Imel bi jih pač za vožnjo do šole, da bi bil v šoli obut v njih. Zato sem pa izbral škornje ki so primerni tudi za hojo. Zanima me če ima kdo kaj več izkušenj s tem škornjem, naj malo več pove. hvala LP Jst za fure do faxa pa na šiht itd. uporabljam kr vojaške škornje in sicer 5.11, trpežni, kar topli, zlo udbni, slip in oil resistant, nudijo kar dobro zaščito pa še zadrgo majo ob strani tko da jih zlo hitr sezuješ oz jih mal odpreš če je vroče. Poleg tega jih pa lahko uporabljaš še za druge stvari aka. pohodništvo itd. Prej sem pa meu neko steel cap varjanto od nemške vojske-tuk uredu. Popravljeno Oktober 27, 2009. Popravil trojan69 Milaneze 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se