RAF Objavljeno Maj 30, 2008 Opozori Objavljeno Maj 30, 2008 (popravljeno) Da ti vse po spisku :slap: .......kaki vsran motor imam,sem šele videl doma v garaži.....Je pa res,da ni nobena strela v mene vžgala :huh: ej, sam pozerji majo spucane motorje...men so pa mal mušice odvugnile :whistle: :naughty: :rolleyes: Ne skrbi, neče grom u koprive Popravljeno Maj 30, 2008. Popravil RAF
RAF Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 Dan, danes spet trening? sej so sam male plohe napovedane... :naughty: :rolleyes:
Gallus Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 Nope,danes kasiram €€€. ... inkasant ... :whistle: :evilgrin:
DAN Objavljeno Junij 2, 2008 Opozori Objavljeno Junij 2, 2008 ... inkasant ... :whistle: :evilgrin: Tenk ju veri mač,mogel bi vaju očerupat do kosti :devil:
RAF Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 Tenk ju veri mač,mogel bi vaju očerupat do kosti :devil: sej si nas.... :naughty:
DAN Objavljeno Junij 3, 2008 Opozori Objavljeno Junij 3, 2008 sej si nas.... :naughty: :nono: ...glavno še pride v Arabbi..... :rolleyes:
Gallus Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 ... enega smo se rešli za en teden, vsaj težil ne bo .... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ... 8 to go .... :whistle: :whistle: :whistle: ... mislim, da bo teženje nadoknadil, ko se vrne ... :winkiss: :evilgrin: :headbang:
DAN Objavljeno Junij 7, 2008 Opozori Objavljeno Junij 7, 2008 ... enega smo se rešli za en teden, vsaj težil ne bo .... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ... 8 to go .... :whistle: :whistle: :whistle: ... mislim, da bo teženje nadoknadil, ko se vrne ... :winkiss: :evilgrin: :headbang: Lahko bi pa ga pozabli na letališču :whistle: za dan,dva... Uuuuu,težil pa bo,to pa...
RAF Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 Lahko bi pa ga pozabli na letališču :whistle: za dan,dva...Uuuuu,težil pa bo,to pa... Pazi Dan, 3 dors down :whistle:
CVIČKAR1 Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 DAN,mogoč ti dans v brežcah okol pol petih?al pa kako minuto čez...Srebrna VFR.
DAN Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Nope,moja je lepše barve barve :whistle:
DAN Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 Pazi Dan, 3 dors down :whistle: Joško,ti si naš najbolš prjatu B)
DAN Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 Stric petelin,sem slišal,da je seansa prestavljena :huh: Zgleda,da mi ne bo ratal :krneki:
Gallus Objavljeno Junij 11, 2008 Opozori Objavljeno Junij 11, 2008 Stric petelin,sem slišal,da je seansa prestavljena :huh: Zgleda,da mi ne bo ratal :krneki: .... :naughty: :evilgrin: :naughty: :evilgrin: :evilgrin: :naughty: :evilgrin: :whistle: :whistle:
DAN Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 (popravljeno) DAN gre čez tri dni SEM pa če kr sekire padajo,Gallus računam tudi nate,imava pol že plačano :whistle: Popravljeno Junij 12, 2008. Popravil DAN
greenninja Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 DAN gre čez tri dni SEM pa če kr sekire padajo,Gallus računam tudi nate,imava pol že plačano :whistle: Tak da pred odhodom še lahko greš na servis? :naughty: Kdaj se ovi kavbojec vrača? :unsure:
DAN Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 Tak da pred odhodom še lahko greš na servis? :naughty: Kdaj se ovi kavbojec vrača? :unsure: Sem že spil ene tri kufete,pa še ne vem kaj mi bo servis :huh: Pravijo,da v nedeljo,če ga ne založijo med prtljago :whistle:
Gallus Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 DAN gre čez tri dni SEM pa če kr sekire padajo,Gallus računam tudi nate,imava pol že plačano :whistle: ... jaz grem, pa če tudi padajo avioni skupaj z "air force one" na tla ... :whistle:
Frips Objavljeno Junij 12, 2008 Opozori Objavljeno Junij 12, 2008 A to dolomite napadata? Se potem priporočam za detaljni opis poti :D
RAF Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 ... jaz grem, pa če tudi padajo avioni skupaj z "air force one" na tla ... :whistle: ne vem Gallus...sem slišal da pride v pon zjutraj pet cugov navijačev... :naughty: :krneki:
Gallus Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 ne vem Gallus...sem slišal da pride v pon zjutraj pet cugov navijačev... :naughty: :krneki: ... zaradi mene 150 ... :whistle: :rolleyes: :whistle: :winkiss: :whistle:
avro Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 DAN,mogoč ti dans v brežcah okol pol petih?al pa kako minuto čez...Srebrna VFR. Nope,moja je lepše barve barve :whistle: Saj to je pa edino lepo na tvojem motorju....barva :whistle:
DAN Objavljeno Junij 13, 2008 Opozori Objavljeno Junij 13, 2008 Saj to je pa edino lepo na tvojem motorju....barva :whistle: Drugič pa sline obriš,pa olja tud ne žre..... :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se