DAN Objavljeno Avgust 12, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2008 ..........nima več,ne rumenga,ne nove barve,ne žene.... :P :P :P
RAF Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 ..........nima več,ne rumenga,ne nove barve,ne žene.... :P :P :P :worship: :worship: :worship: zato sem pa več na cesti...... :naughty: :naughty: :naughty:
DAN Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 :worship: :worship: :worship: zato sem pa več na cesti...... :naughty: :naughty: :naughty: Kafana se ne šteje za cesto.. :krneki:
RAF Objavljeno Avgust 13, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2008 Kafana se ne šteje za cesto.. :krneki: ja sej....ne vem v keri kafani me srečaš.....tebe bol po gostilnah videvajo :whistle: :naughty:
DAN Objavljeno Avgust 14, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2008 ja sej....ne vem v keri kafani me srečaš.....tebe bol po gostilnah videvajo :whistle: :naughty: Za tole roka v ogenj ne gre,sploh greš iz kafane :hmm:
majcyy Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 jap...sej jaz dlakocepim...3 ml ptičjega mleka na kaplce odštete....pa kockast led s pobranimi kanti.... :whistle: :whistle: :whistle: hja tole je pa tud men od nekje znano...verjetno si biu tut pr men že na kofetki :) aja RAF se vidmo dans na zboru ne...boma eno pivo spila...al ti kr belo kavico s sabo prnesem..hehe
RAF Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 hja tole je pa tud men od nekje znano...verjetno si biu tut pr men že na kofetki :)aja RAF se vidmo dans na zboru ne...boma eno pivo spila...al ti kr belo kavico s sabo prnesem..hehe tamala...ti sam termosko s kofetom prnes.....eni pač delajo na metanol...jest pa na kofein...hehehehe :naughty: :naughty: :naughty:
majcyy Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 tamala...ti sam termosko s kofetom prnes.....eni pač delajo na metanol...jest pa na kofein...hehehehe :naughty: :naughty: :naughty: hja treba termosko prvo najdet...sj lah naročimo kr od komočara...bo vera prnesla na zbor :P hehe
RAF Objavljeno Avgust 15, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2008 hja treba termosko prvo najdet...sj lah naročimo kr od komočara...bo vera prnesla na zbor :P hehe ja k men jo prid iskat...zbiraš lahk...3 dcl, 7 dcl, al pa l.....mamo na zalogi...hahahaha :evilgrin: :evilgrin:
DAN Objavljeno Avgust 16, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2008 AF,danes ne bo nič kofeta..... :whistle: :drunk:
RAF Objavljeno Avgust 17, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2008 AF,danes ne bo nič kofeta..... :whistle: :drunk: Jap...nč kofeta...je blo drugihatributov preveč....beri se zasidral...in pol sam zlil domov...sory stari....
DAN Objavljeno Avgust 18, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2008 Jap...nč kofeta...je blo drugihatributov preveč....beri se zasidral...in pol sam zlil domov...sory stari.... Komentar ni potreben,kanede.........burek
DAN Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 ..čistokrvni leskovčan.... ...kdo ali kaj...
Gallus Objavljeno Avgust 25, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2008 ... DAN ... ... a se ti je spraznil mobitel ... :?
DAN Objavljeno Avgust 26, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2008 ... DAN ...... a se ti je spraznil mobitel ... :? :unsure: ne,da bi vedel,sem dobil obiske,pol sem pa samo na brzino letel po kruh,skor ob osmih... :wacko: ..si bil še na lokaciji?
Gallus Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 ... DAN ... ... a dela mašina ... :naughty:
DAN Objavljeno Avgust 29, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2008 ... DAN ...... a dela mašina ... :naughty: ..zakaj že.. :unsure:
Gallus Objavljeno Avgust 30, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2008 ..zakaj že.. :unsure: ... virusi iz XXX ... :winkiss: :evilgrin: :whistle: :evilgrin:
DAN Objavljeno Avgust 31, 2008 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2008 ... virusi iz XXX ... :winkiss: :evilgrin: :whistle: :evilgrin: Moram mal tud na xxx,da vidim,če res tam virusi tako letijo.. The stroj dela ko šus... B)
SHLOSAR Objavljeno September 5, 2008 Opozori Objavljeno September 5, 2008 Ka je banda???Pankrt zmešan tle,a je še vse po starem
SHLOSAR Objavljeno September 6, 2008 Opozori Objavljeno September 6, 2008 Ti še živ? :hmm: Mal pa še :evilgrin:
DAN Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 Ka je banda???Pankrt zmešan tle,a je še vse po starem Pa ki si ti mujo,se vidmo na fuzbali....Kaj si z flumastrom in edigsom čelado barval???? :krneki:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se