Frips Objavljeno April 16, 2009 Deli Objavljeno April 16, 2009 Sj zdaj te pa čaka cel teden deža.....kot vsako leto :lol: Ok, okol srede naj bi bilo bolje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno April 26, 2009 Deli Objavljeno April 26, 2009 ... v Posavju pa še kar zima ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno April 26, 2009 Deli Objavljeno April 26, 2009 :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Maj 13, 2009 Deli Objavljeno Maj 13, 2009 Gallus...a si dans obleko najboljšo srajco? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Maj 14, 2009 Deli Objavljeno Maj 14, 2009 Gallus...a si dans obleko najboljšo srajco? :naughty: ... jaz zmeraj nosim najboljšo srajco ... :evilgrin: :naughty: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Maj 14, 2009 Deli Objavljeno Maj 14, 2009 Jao,jado,a tist je najbolša Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Maj 15, 2009 Deli Objavljeno Maj 15, 2009 Jao,jado,a tist je najbolša sej smo vedli...kak ma okus...karavana vozi... :naughty: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Maj 15, 2009 Deli Objavljeno Maj 15, 2009 sej smo vedli...kak ma okus...karavana vozi... :naughty: :krneki: ... okoli okusa pa jaz ne bi s tabo ... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Maj 15, 2009 Deli Objavljeno Maj 15, 2009 ... okoli okusa pa jaz ne bi s tabo ... :evilgrin: ja no...nekomu moram biti pa tudi jaz ušeč...sej mama me ma rada..;-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Maj 17, 2009 Deli Objavljeno Maj 17, 2009 ja no...nekomu moram biti pa tudi jaz ušeč...sej mama me ma rada..;-) ... ja, in Dina, če imaš klobaso v roki ... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Maj 17, 2009 Deli Objavljeno Maj 17, 2009 ... ja, in Dina, če imaš klobaso v roki ... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ko mam klobaso v roki...me ma še kera druga rada.... :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Maj 19, 2009 Deli Objavljeno Maj 19, 2009 ko mam klobaso v roki...me ma še kera druga rada.... :naughty: :naughty: ... bi bilo boljše, če bi klobaso imel kje drugje, ne v roki ... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Maj 19, 2009 Deli Objavljeno Maj 19, 2009 ... RAF ... ... sedaj sem pa videl kam "rineš" klobaso ... :whistle: :evilgrin: ... samo ne vem, zakaj se skrivaš .... :naughty: :naughty: :naughty: (dostiboljezgledakottisejinitrebaskrivatipresss) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Maj 20, 2009 Deli Objavljeno Maj 20, 2009 ... sploh ne upa komentirat ... :evilgrin: :naughty: :evilgrin: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Maj 20, 2009 Deli Objavljeno Maj 20, 2009 ...je mogoče,da ne sme :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johnny21 Objavljeno Maj 20, 2009 Deli Objavljeno Maj 20, 2009 Ej posavci, pridete kaj ta vikend na bizelsko na motozbor? Lani sem bil, pa je bila srednja žalost, pa sprašujem zato, ker imam letos namen iti tudi, sam če bo tko kot lani pol bom šel tja spet samo obrnit. Kje se drugače še kaj tko dogaja v KK čez vikend, kar zadeva motorjev oz. bikerjev, poleg racelanda?! Lp Johnny Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Maj 21, 2009 Deli Objavljeno Maj 21, 2009 ...je mogoče,da ne sme :lol1: ... kako sta si podobna .... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Maj 21, 2009 Deli Objavljeno Maj 21, 2009 ... kako sta si podobna .... :evilgrin: ja ...sem se od najboljših nauču...od vaju... :naughty: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Maj 21, 2009 Deli Objavljeno Maj 21, 2009 Kje se drugače še kaj tko dogaja v KK čez vikend, kar zadeva motorjev oz. bikerjev, poleg racelanda?! :lol: če malo bolje pogledaš, boš videl da se tukaj več ali manj samo trije-štirje prerekajo ker ma manjšga...tko da....dogaja nič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johnny21 Objavljeno Maj 21, 2009 Deli Objavljeno Maj 21, 2009 laugh.gif če malo bolje pogledaš, boš videl da se tukaj več ali manj samo trije-štirje prerekajo ker ma manjšga...tko da....dogaja nič tongue.gif :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Maj 21, 2009 Deli Objavljeno Maj 21, 2009 :lol: če malo bolje pogledaš, boš videl da se tukaj več ali manj samo trije-štirje prerekajo ker ma manjšga...tko da....dogaja nič ... tvoja se ni nič pritoževala ... :naughty: :naughty: :naughty: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Maj 21, 2009 Deli Objavljeno Maj 21, 2009 ja ...sem se od najboljših nauču...od vaju... :naughty: :krneki: Ti se nisi nč uču si že naravni telent Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Maj 21, 2009 Deli Objavljeno Maj 21, 2009 ... kako sta si podobna .... :evilgrin: Jest grem v soboto zarana na furo,upaš.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Maj 22, 2009 Deli Objavljeno Maj 22, 2009 Jest grem v soboto zarana na furo,upaš.... ... ja, k meni na streho .... .) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Maj 22, 2009 Deli Objavljeno Maj 22, 2009 ... ja, k meni na streho .... .) B) WTF,kako streho Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se