DAN Objavljeno Avgust 23, 2010 Deli Objavljeno Avgust 23, 2010 Odpravi na Ohrid,srečno pot,sem fouš,sem.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Avgust 26, 2010 Deli Objavljeno Avgust 26, 2010 ... lep pozdrav iz Ohrida ... 1500 km se je izplačalo ... ... Drugo leto ponovim ... Upam, da bodo nekateri imeli dovolilnico! ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Avgust 26, 2010 Deli Objavljeno Avgust 26, 2010 Ah,jebi ga se zna še kom drugem to zgodit :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Avgust 29, 2010 Deli Objavljeno Avgust 29, 2010 Ah,jebi ga se zna še kom drugem to zgodit :whistle: ... ja, ja ... ne varnost zmeraj obstaja ... :devil: ... sicer pa živi in zdravi včeraj ob 14.00 doma ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Oktober 5, 2010 Deli Objavljeno Oktober 5, 2010 .... :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: ... ... nikjer nikogar .... :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Oktober 8, 2010 Deli Objavljeno Oktober 8, 2010 jest kle Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Oktober 10, 2010 Deli Objavljeno Oktober 10, 2010 .. super je bilo ... :notworthy: ... samo če bi bil še kostanj ... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ... saj 5 let ni tako dolga doba ... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Oktober 11, 2010 Deli Objavljeno Oktober 11, 2010 Če kostanj nabereš,ti ga tud spečem Sam pr men ne vela,najd si drugo hosto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Oktober 12, 2010 Deli Objavljeno Oktober 12, 2010 Sam pr men ne vela,najd si drugo hosto ... se vidi, da si 5 let delal na Gorenjskem ... :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Oktober 14, 2010 Deli Objavljeno Oktober 14, 2010 ... se vidi, da si 5 let delal na Gorenjskem ... :lol1: :lol1: Točno,sem se učil pri najboljših... naši gorenčki so še škote zajebal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Oktober 15, 2010 Deli Objavljeno Oktober 15, 2010 ... ti priporočam kakšno terapijo ... naprimer Ohrid ... pomaga ... :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Oktober 15, 2010 Deli Objavljeno Oktober 15, 2010 mnogo je bratko,mnogo....nič cenejšega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Oktober 17, 2010 Deli Objavljeno Oktober 17, 2010 ... a može i dve cigle ... pa na kanal ... :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Oktober 17, 2010 Deli Objavljeno Oktober 17, 2010 ..ti to iz lastnih izkušenj :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Oktober 18, 2010 Deli Objavljeno Oktober 18, 2010 ... ne ... samo ti si hotel neko cenejšo varianto ... pa bi ti rade volje pomagal ... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Oktober 19, 2010 Deli Objavljeno Oktober 19, 2010 Če bi mi rade volje pomagal,bi me častil ene tri dni Dolomitov.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Oktober 20, 2010 Deli Objavljeno Oktober 20, 2010 ... može ... ni problema ... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ... vključi PC ... http://maps.google.si/maps?client=firefox-a&rls=org.mozilla:sl:official&channel=s&hl=sl&q=mucek&um=1&biw=1280&bih=581&ie=UTF-8&sa=N&tab=il ... no ti želim krasne tri dni ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Oktober 24, 2010 Deli Objavljeno Oktober 24, 2010 Če bi mi rade volje pomagal,bi me častil ene tri dni Dolomitov.. če imaš take prijatelje..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Oktober 25, 2010 Deli Objavljeno Oktober 25, 2010 ... ti pa res nisi z ničemer zadovoljen ... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Oktober 25, 2010 Deli Objavljeno Oktober 25, 2010 Sem najbrž res preveč pričakoval,še za kofe težko dobim,kaj šele kaj več Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Oktober 26, 2010 Deli Objavljeno Oktober 26, 2010 ... ne palamudi ... ti za kavo že dobiš ... jaz pa kostanj sanjam že tako dolgo, da si že ti postal star ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Oktober 26, 2010 Deli Objavljeno Oktober 26, 2010 ..no končno,dobil za kavo,po dolgem cajtu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno November 2, 2010 Deli Objavljeno November 2, 2010 ... dočakal tudi kostanj ... :notworthy: :notworthy: :notworthy: ... saj ne morem verjeti, da se je tudi to zgodilo .... B) B) ... še obstajajo čudeži .... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno December 1, 2010 Deli Objavljeno December 1, 2010 ... malo snega ... pa že vsi spijo ... :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno December 1, 2010 Deli Objavljeno December 1, 2010 Prid kej okol,imam lopato viška.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se