Gallus Objavljeno December 2, 2010 Opozori Objavljeno December 2, 2010 ... se mi je zdelo, da se ti ne da kidat snega ... :whistle: :whistle:
TOMTECH Objavljeno December 2, 2010 Opozori Objavljeno December 2, 2010 Letos je bila nabavljena snežna freza in pošteno stestirana, rezultat je nič bolečin v križu,rokah tako, da jo toplo priporočam! :notworthy::notworthy:
DAN Objavljeno December 3, 2010 Opozori Objavljeno December 3, 2010 Jaz bi tole frezo vzel na test za nedoločen čas :whistle:
sesir Objavljeno December 7, 2010 Opozori Objavljeno December 7, 2010 Jaz bi tole frezo vzel na test za nedoločen čas :whistle: Jz pa le za čez zimo na poletje vrnem
Gallus Objavljeno December 8, 2010 Opozori Objavljeno December 8, 2010 ... sesir ... ... a si kaj razmišljal da bi naredil neuradni winter party v raketi ... za vse Posavce ... naprimer prednovoletni ... :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1:
DAN Objavljeno December 8, 2010 Opozori Objavljeno December 8, 2010 (popravljeno) Mogoče je pa gorenc.... pa ne upa.. Popravljeno December 8, 2010. Popravil DAN
sesir Objavljeno December 8, 2010 Opozori Objavljeno December 8, 2010 ... sesir ... ... a si kaj razmišljal da bi naredil neuradni winter party v raketi ... za vse Posavce ... naprimer prednovoletni ... :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: eni ga imamo že od 1.12----veseli december....kje pa ste vi bikerji???? Siromak sem nabavil še PC za v lokal vas pa nič naokoli..... ...treba datum dogovorit.....sem vedno za :beer1: :beer1: čeprav ti si bolj na bomo pa drugi tolk bolj
Gallus Objavljeno December 9, 2010 Opozori Objavljeno December 9, 2010 eni ga imamo že od 1.12----veseli december....kje pa ste vi bikerji???? Siromak sem nabavil še PC za v lokal vas pa nič naokoli..... ...treba datum dogovorit.....sem vedno za :beer1: :beer1: čeprav ti si bolj na bomo pa drugi tolk bolj ... ti določi ... mi pridemo ... saj vemo kam ... :whistle: :whistle: ... pa glej da bo kakšna :boobies: :boobies: ...
DAN Objavljeno December 27, 2010 Opozori Objavljeno December 27, 2010 Kaj je zdaj,bo kaka fešta al kaj...
Gallus Objavljeno December 28, 2010 Opozori Objavljeno December 28, 2010 ... slabo kaže ... :whistle:
DAN Objavljeno December 28, 2010 Opozori Objavljeno December 28, 2010 ... slabo kaže ... :whistle: Lahko bi se pa kdo drug izprsil in nabavil kaj takega....in povabil prijatelje...
Gallus Objavljeno December 29, 2010 Opozori Objavljeno December 29, 2010 Lahko bi se pa kdo drug izprsil in nabavil kaj takega....in povabil prijatelje... ... saj res ... kdaj vabiš? ... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
DAN Objavljeno December 29, 2010 Opozori Objavljeno December 29, 2010 Gor imaš mušter,pa ti enkrat za spremembo mal narež...
Gallus Objavljeno December 29, 2010 Opozori Objavljeno December 29, 2010 Gor imaš mušter,pa ti enkrat za spremembo mal narež... ... bi, pa nimam noža ... :whistle:
sesir Objavljeno December 30, 2010 Opozori Objavljeno December 30, 2010 Ja povejte kdaj? Rock CD sem posnel tak,da muzika bo
DAN Objavljeno December 30, 2010 Opozori Objavljeno December 30, 2010 ... bi, pa nimam noža ... :whistle: Tebi cicija nož šenkam,sam klopo nabavi... Ja povejte kdaj? Rock CD sem posnel tak,da muzika bo Pa bi res lahko zdele enkrat..
Gallus Objavljeno December 31, 2010 Opozori Objavljeno December 31, 2010 ... povej kdaj boš prinesel nož ... klopa je že prištimana .... :winkiss:
sesir Objavljeno December 31, 2010 Opozori Objavljeno December 31, 2010 (popravljeno) Tebi cicija nož šenkam,sam klopo nabavi... Pa bi res lahko zdele enkrat.. Neki narezek za v usta bomo pa že mi tle pripravili(da bo bolj teklo ) ,da ne bo rabil spet sosed trošit,mi pa bomo menda že umrli od žeje in lakote preden bo spet kaj iz tega... Ja zmenimo se,... lahko bi zdaj v januarju... Ups...vidim,da se tokrat ni dal dolgo prosit... Popravljeno December 31, 2010. Popravil sesir
Gallus Objavljeno Januar 3, 2011 Opozori Objavljeno Januar 3, 2011 ... nisem dobil noža ... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Gallus Objavljeno Januar 4, 2011 Opozori Objavljeno Januar 4, 2011 (popravljeno) ... zgleda da so se eni preveč najedli ... ... B) B) ... oprosti, ampak nisem se mogel vzdržati ... .) .) .) .) Popravljeno Januar 4, 2011. Popravil Gallus
DAN Objavljeno Januar 6, 2011 Opozori Objavljeno Januar 6, 2011 Če pride taka prilika,ki se zgodi sam 1x na desetletje,jo moraš zgrabit,pa če kr
sesir Objavljeno April 22, 2011 Opozori Objavljeno April 22, 2011 Sesir,hvala za kofe Ni panike-še kdaj Sem nekak mislil,da bom golaž dobil,ker sem videl,da se Rafova ALFA že nekaj dni ogreva pri naslednjem sosedu-mi je pa res bilo čudno,da nič ne pridiši Verjetno ima RAF cel teden post in jo je lahko posodil
Mutika Objavljeno Maj 4, 2011 Opozori Objavljeno Maj 4, 2011 Dey-Zi Days 18. maj 2011 Pannonia Ring - Madžarska Organizirane skupine pod vodstvom izkušenih inštruktorjev, prosti treningi, dirka in privlačne nagrade za najhitrejše! Prireditev je edini slovenski motoristični dan na Pannonia Ringu, ponuja pa obilo možnosti tako za najhitrejše in redne obiskovalce motorističnih stez kot za tiste brez dirkaških ambicij, ki pa bi se vseeno želeli preizkusiti na motoristični pisti. Predvsem je Dey-Zi Days edina tovrstna prireditev, ki namenja enako pozornost tistim, ki želijo v varnem okolju motoristične steze izpopolniti tehniko vožnje kot tistim, ki se želijo preizkusiti na pravi motoristični tekmi. Enakovredno razporejene vožnje vodenih skupin kot prostih treningov omogočajo enim in drugim obilo možnosti za uživanje v vožnji brez prometne gneče, brez vseh nevarnosti, ki prežijo ob cestah. Redka priložnost za vse tiste motoriste, ki nimajo športnih motorjev, bi pa želeli okusiti vožnjo po pisti in jim je na razpolago odmerjen čas skozi ves dan. Manjše vodene skupine omogočajo individualen pristop inštruktorja in s tem tudi boljšo možnost za izpopolnjevanje. Na forumu nas najdete v kategoriji "Športni motociklizem", v temi PANNONIA RING - DeyZi-Days, obiščite pa nas tudi na naši spletni strani http://pannonia2011.gody.si/ kjer boste našli kup uporabnih podatkov in vse informacije. Vabljeni!
DAN Objavljeno Julij 22, 2011 Opozori Objavljeno Julij 22, 2011 (popravljeno) Kaj je zdaj posavci vsi že :zzz: :zzz: :zzz: Še sreč,da kak pujs mim prleti... Popravljeno Julij 22, 2011. Popravil DAN
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se