Fantocci Objavljeno April 7, 2015 Deli Objavljeno April 7, 2015 Vreme bo, izgleda. Se prpelem. Upam, da ne bo spet isti predaval kot zadnji dve leti, že znam na pamet pridigo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno April 7, 2015 Deli Objavljeno April 7, 2015 jest sm se odločil, da z ženo pičiva na Jadranko, do Zadra, pa nazaj, soboto zjutraj, če gre kdo zraven, naj javi :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno Junij 2, 2015 Deli Objavljeno Junij 2, 2015 Gre kater danes na kako furco? čas je, vreme je, kamorkol..men je vseeno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Junij 2, 2015 Deli Objavljeno Junij 2, 2015 Jaz bi jutri lažje, delam pa do 16h ali dlje.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno Junij 2, 2015 Deli Objavljeno Junij 2, 2015 Jutri pa men ne znese.. škoda.. saj lahk danes po 16h... jaz sem do 15h.. lahk se pol kje v brežcah dobimo? pa gremo mal.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1a Objavljeno Junij 12, 2015 Deli Objavljeno Junij 12, 2015 Ce kdo iz posavskega konca in bi bil za kasno turo naj javi. Sem pa frisni sofer tako da trenutno sem bolj za umirjeno voznjo ... builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno November 4, 2015 Deli Objavljeno November 4, 2015 Danes pičimo kam? dane je lep.. volja je pa tud uh tiskarski škrat.. dan ne dane builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Avgust 18, 2016 Deli Objavljeno Avgust 18, 2016 (popravljeno) se vidi, da se sam vozmo, in smo bol mal na forumu Popravljeno Avgust 18, 2016. Popravil builder NX650 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NX650 Objavljeno Avgust 26, 2016 Deli Objavljeno Avgust 26, 2016 res je... skoz se vozmo itak čujem da testiraš nov model bmw-ja builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Avgust 26, 2016 Deli Objavljeno Avgust 26, 2016 nimaš kaj testirat, najboljši je sesir in NX650 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roadrunner77 Objavljeno September 14, 2018 Deli Objavljeno September 14, 2018 Pozdravljeni! Evo, še en motororist iz Posavja. Obujam zastarelo temo, ker se mi je že dolgočasno sam vozit. V ponedeljek, 17.9., enkrat popoldan, če je kdo za kako skupno turo naj napiše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se