roly Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 Urejamo, štimamo, rolamo, pohamo :D (prihajajo fotke... soon) ← Da slučajno ne pohate preveč, ker tole pa trajaaaaa .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 Da slučajno ne pohate preveč, ker tole pa trajaaaaa .) ← pohanje - edini razvrat, ki se mu na nfsju nisem vdajal ... inače: bilo je dosta borovnički, pivički, špriceričky, celo slammeričky (8 in a row yeah yeah by El. B. ) ... matr, saj ne, da bi se hvalil - ampak živ sem pa še! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 :huh: :hmm: :hmm: Upam,da je bil "NEŽEN" :kva2: :kva2: :kva2: ← Jah on že.... sam jst ne z njim :lol1: no..... sej.... khm......... mal pa more biti cenzure no.... če je preveč odkrito ni več zanimivo........ khmmmmm :blush Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 Žur je bil.... :yea2: :OK: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 inače: bilo je dosta bradavički, ← :kva2: :kva2: :kva2: A me nis mogu poklicat???!!!!! :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 :kva2: :kva2: :kva2: A me nis mogu poklicat???!!!!! :fight2: ← draga Manu, natanko en ples sm spustu in mal sedeu ... takrat sm mislu nate :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasa Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 Poleg kakega kurzšlusa v moji glavi :o: .) je bilo seveda vse Super, sicer pa kaj drugega itak ni blo za pričakovati ;). Spoznal kr nekaj novih modelov. Počutje po žuru kr presenetljivo solidno, edino zeblo me je ko sva se vračala proti domu.... ugotovitev: Pozabil pulover :) :) :) Se vidimo :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 To je bil moj prvi NFS in morm rečt, da definitivno ne zadnji :OK: Čeprav sem v začetku bil mal zgubljen, ker nisem poznal skoraj nikogar, se je do konca to uredilo. Spoznal ful folka. Polovico se jih najbrž sploh ne spomnim več O:-) Krivdo za to seveda nosi alkohol :) Ni kej... Motosvetovci, zakon ste! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 draga Manu, natanko en ples sm spustu in mal sedeu ... takrat sm mislu nate :) ← Rada verjamem, da si mal sedeu... seveda pa pr mojih letih nisem čist prepričana, da si medtem mislu name... :( :huh: p.s. Si bom pa iluzije delala.... :grim :004 :wub: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 1. Symči je raztural ITAK! Na plesišču in izven njega... (sploh se je potrudil pri izboru za Mistra NFS ;) ). 2. SLIKKKKKEEEEEEEEEE! :cry: (mi še nimamo lastne zaloge, ker je nekdo :rolleyes: pozabil fotoaparat v gostilni... ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno December 20, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 20, 2004 P.S.: Mater je blo goooda, ... Teya carica in v bodoče, daj ti lepo vedno zbiraj striptizete, ... Hudoo good organizirano, pa ekipa, pa ..... heh, .. till next year! Res ja. Sem se poskušal v "uvodnem razgovoru" zahvaliti pa ni šlo. ;) Torej. Iber zahvala ALLI, ki je celotno zadevo od začetka do konca in večino ORGANIZIRALA. In pa seveda TEYI za izpeljavo miss/mistra NFS in izbire/izpeljavo STRIPTIZETE. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 1. Symči je raztural ITAK! Na plesišču in izven njega... (sploh se je potrudil pri izboru za Mistra NFS ;) ). na srečo imam namesto glavobola danes kolenobol, komolcobol, kolkobol ... :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 draga Manu, natanko en ples sm spustu in mal sedeu ... takrat sm mislu nate :) ← Takole je med plesom Symru malo sedel, pil slemerje in mislil na Manu. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 (popravljeno) Takole je med plesom Symru malo sedel, pil slemerje in mislil na Manu. :P ← Symči :( :? :friend1: :friend2: :love1: Itak, da je mislu. :afro1: Sam kaj... :naughty: Sekiram se :chase: , ker sem dopustila, da me med sekiranjem ni blo tam. :cry: Prvič po letu 1944. :kva2: Popravljeno December 20, 2004. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 pohanje - edini razvrat, ki se mu na nfsju nisem vdajal ... inače: bilo je dosta borovnički, pivički, špriceričky, celo slammeričky (8 in a row yeah yeah by El. B. ) ... matr, saj ne, da bi se hvalil - ampak živ sem pa še! :) ← :notworthy: :OK: respect..8 in a row....pa se pol en stereo.... :OK: :notworthy: KJE SO SLIKE??????JAO, 5 KRAT POKLIKAT (pa link objavit) JE TEŽKO AL KAJ????RAZVRAT!!!!! El B. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 :notworthy: :OK: respect..8 in a row....pa se pol en stereo.... :OK: :notworthy: KJE SO SLIKE??????JAO, 5 KRAT POKLIKAT (pa link objavit) JE TEŽKO AL KAJ????RAZVRAT!!!!! El B. ← emmm ... stereo? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 na srečo imam namesto glavobola danes kolenobol, komolcobol, kolkobol ... :004 ← Ne vem zakaj, ampak ti verjamem :grim in sočustvujem s teboj :friend2: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 (popravljeno) A drugo leto te potem ne bo? ← Uuuuuuuaaaaaaaaa fak zajebo letnico, Nois seveda da se vidimo naslednje leto 2005 Organizatorji vse pohvale.Teyi pa sploh za... Popravljeno December 20, 2004. Popravil ajgor the mad dog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 kaj zaj abohi ki so slike? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 :yea2: Hvala vsem in vsakemu posebej za družbo, blo je SUPER :OK: 3 Kralji so zakon!!! P.S.: v naši sobi se je znašla siva mikica, številka XL...a jo kdo mogoče pogreša??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anA Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 Ja prou lušn je blo.... :OK: Pa danil se je tut že, ko sva šla spat... :kva2: Band je neki mal igral?! Se mi zdi, da je blo ful več naše muske s cd-jev... no je bla pa tista tok dlje! :yea2: Sem mela pa sam gležno bol, tko da sem jo kar dobro odnesla :D . Ful pohvaljeni vsi organizatorji!!! B) Še se bomo fino meli! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 Ej Uti, a ni mogoče mikica od "Line" ?! :lol1: Uživala z vami kot vedno!!! Alla - hitro spet kak FS naredi. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 Ej Uti, a ni mogoče mikica od "Line" ?! :lol1: Uživala z vami kot vedno!!! Alla - hitro spet kak FS naredi. :OK: ← Priznaj, da si uživala zaradi jahanja :naughty: :rolleyes: :naughty: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 Jahanja?! :kva2: A nisva bli letos en korak dlje?! :hmm: Al jaz kaj narobe vem?! Počakajmo na slikovni material. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 Blo je super, spoznala sem kr nekaj folka ampak se opravičujem ker se vas ne spomnim več O:-) verjetno me je jax s čem okužil, glede na to da mama isti "virus". In naj se mu takoj zahvalaim ker je nekaj grozil da full smrči pa mi nekako to ni prišlo na uho! :OK: UTI- a je mikica siva, rebrasta, z zadrgo? Moj biser je namreč eno tako gori pozabil :doze: Drugač pa mam tud srečo da sem fasala vratobol, križobol, nogobol... :D Tak je to ko pustiš da ženska pije brez kontrole :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave