Skoči na vsebino

Bikers Caffe + Bikers WELCOME???


ak

Priporočene objave

Druga polovica septembra (najbrž še del oktobra zraven)... jadranska magistrala. :kva1:  Se mi zdi, da so bili vsi lokali na relaciji Novi Vinodolski, Senj, Karlobag, Paklenica, v 95% obiskani samo s strani motoristov.

Ja, sam je vprasal za po Sloveniji ;)
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no, saj Jadranka me pa tudi zanima, sem prav prejšnji vikend bil tam (odlično!!!), ampak nisem vedel, kje se je pametno ustavljati. Je pa res, da raje čimveč vozim... je pa fajn mal počvekat z drugimi motoristi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ali sem tebe srečal nekje med ilirsko bistrico in knežakom, nekaj časa sem vozil za tabo pred postojno pa te prehitel. (Zelen kawasaki z750)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 7 mesecev pozneje...
  • 1 leto pozneje...

Začel si zanimivo temo. Bravo. To vprašanje, namreč, kaj vsebinsko pomeni "bikers welcome", sem imel nekje v podzavesti, nisem pa se potrudil, da bi začel raziskovati/preizkušati. 

Pričakujem, da bomo v tej temi napisali/zvedeli o teh "points" pluse/minuse/priporočila/graje in na ta način kolegom motoristom podali koristne informacije.

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz če vidim Bikers Welcome, peljem naprej :) ker mi nekaj pravi, da je tam vse v "usnju", prostaško obnašanje ipd.

Če pa vidim Bikers friendly napis pa je zgodba druga, ponavadi to pomeni, da ima objekt namestitev z varovanjem, ogrado, garažo, sušenje, kakšne podatke o motorističnih izletih v okolici ipd. Vendar pa navedeno lahko pomeni tudi višjo ceno.

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lansko jesen, z motoristom, ki ni več na MS sva se zaustavila na pici tu:

http://www.gostilnafurman.si/

Pa je tabla Bikers welcome in celo napisano imajo - 10 % za motoriste; Pa sva izgledala res kot prava mortorista, celo imela sva motorje. Verjetno bi moral natakarju to omeniti.

Pica je odlična, pivo domače tudi špica, postrežba hitra; le na popust so pozabili.

Gazda ima pri vhodu pa tudi popolnoma obnovljenega Tomos Colibri-ja:worship::worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 14. 1. 2017 ob 12:13, Kaldu pravi:

...Pa je tabla Bikers welcome in celo napisano imajo - 10 % za motoriste; Pa sva izgledala res kot prava mortorista, celo imela sva motorje. Verjetno bi moral natakarju to omeniti. Pica je odlična, pivo domače tudi špica, postrežba hitra; le na popust so pozabili. Gazda ima pri vhodu pa tudi popolnoma obnovljenega Tomos Colibri-ja:worship::worship:

Zna bit, da so ravno takrat imeli na praksi natakarja iz Francije... Ob prvi priliki, ko zagledam kje kakšno tako tablo, grem preverit. Pa če bo ravno čas kosila ali večerje, toliko bolje...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moja prva misel je, da nekdo hoče s tem pač pritegnit motoriste, brez nekega pravega benefita za motoriste. Pač ... dobrodošli ste, kot vsak drugi gost, ki pride k nam pustit denar.

Verjamem pa, da so kakšne pozitivne izjeme, ki dajo kakšen popust ali kaj podbnega

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No, če smo že pri priporočilih... definitivno ne moremo mimo Zorana, ki ima gostilno v Sv. Naumu pri Ohridskem jezeru. Tip je car. Imam občutek, da smo mu Slovenci še posebej omiljeni. Mene je častil klobaso poleg tafče grafče in pečeno papriko. Pa še drugi pir je šenkal.

Ima tudi sobe gor nad gostilno, ampak sem že imel šotor postavljen v kempu.

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

3 hours ago, DAMI34 said:

Najboljši lokal "bikers Welcome" je v Karlobagu :D

Vedno pade na mizo voda z limono, nekaj keksov, včasih pa tut kos štrudla, pice...gratis seveda.

Sva pa lani jedla z mojo v piceriji Na placu v Vipavi, pa so imeli teden za bajkerje, nam je avtomatsko upoštevala popust, ko je videla motor. Pa nimajo table bikers welcome.

To je postrežba vsakega motorista v Karlobagu. Ne glede na to kaj naročiš dobiš kos pizze in hladno vodo z limono. 

IMG_4541.JPG

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Skoraj neverjetno je, kako v celotni Sloveniji niti eden gostilničar ne zavzame te estetike in izkoristi veliko tržno nišo, ki se tu ponuja. Interier take gostilne se da relativno poceni opremit v "retro" oz. "moto" stilu. Na bolšjaku redno videvam artikle, ki bi direkt pasali tja not na stene, strop... Pa da bi imeli še malo večje parkirišče in vsaj nekajkrat na leto organizirali kakšna tematska srečanja (veterani, vespe, stari avtomobili... whatever), podobno kot imajo avstrijci v tistem lokalu na route 69. Pa kot ima tudi tale možakar iz Budve, vsaj nekaj malega, pivniškega, za prigriznit... Tudi v Slo so neke trase, kjer se vali veliko število motorjev (proti morju, ob Soči, proti Logarski...), pa ni nič, kar bi te res pritegnilo, da bi se ustavil...

Saj tisti HD lokal v Lj, v Stegnah, ki so ga odprli par let nazaj, ima dobre predispozicije. Ampak dogaja se tam zelo malo. Razen dobrodelnega koncerta lani, za Emili, nisem zasledil kaj dosti. Še v club housih moto klubov se več dogaja... 

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fantje, vedno je veliko govora o tem Karlobagu, da greste tja jest in pit. Kje je to? Po jadranki se ne vozim veliko, potujem bolj severno, ampak letos pa grem in je to očitno obvezna postojanka

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!