Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. Tomos Automatik 3m

2. Tomos avtomatik

3. Tomos Avtomatik 1 2

4. Tomos avtomatik

5. tomos avtomatik

6. tomos avtomatik

7. Tomos avtomatik a3

8. Tomos Avtomatik A3 1 2 3

9. tomos avtomatik a3 ml

10. Tomos Avtomatik A3 predvžig

11. Tomos avtomatik težava

12. tomos avtomatik težave s sklopko

13. Tomos BT 50

14. Tomos Bt Styling

15. Tomos bt-atx predelava

16. Tomos bt50

17. Tomos Colibri

18. Tomos Colibri A5

19. Tomos colibri L.92

• Zadnje objave

• MARE 65
        Za to podalpsko deželico, ki jo imamo sicer mimogrede vsi radi, je upanje samo, če vso, eno in isto golazen, ki nas nateguje že 30 in nekaj let, naženeš u 3pm.
      • franc
        Stvar je v tem, da dejansko nihče ne ve o čem se sploh pregovarjajo, ker nihče ni prebral zakona. Tudi nihče od pametnjakovičev, ki so se kurčili na tv. Tudi jaz ga nisem, ker mi ni bilo vredno. Par referendumov nazaj, je bila "debata" na področju, ki ga poznam in edino kar lahko rečem 🤮, dejansko samo eno debilno lapanje, zakona pa ni prebral nihče, ne tisti za, ne oni proti. Lp
      • ADVENTURETIM
        Ja...objava zaporednih vin stevilk, s strani iste osebe,ki je objavila prvotni post. Zanimivo res. Ocitno nekateri lastniki vedo vec, kot distributerji.  Ma naj vsak sam presodi,kaj je res in kaj ne. Jaz sem naredil poizvedbo pri viru samem.
      • MiNa
        Na zadnih objavljenih slikah se lepo vidi kako namestiš, da ni napoti maticam na verižniku. Tudi CB500 ima matice zelo blizu oboda verižnika, vendar ni problema. Nameščeno imam pod podobnim kotom kot na tej sliki.
      • DAMI34
        ne, je pa objava v kateri sodeluje veliko lastnikov kove motociklov
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!