Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. ctx

2. Čudni zvoki

3. Cvek v gumi 1 2

4. Cviljenje v prenosu

5. daelim mesage

6. Daelim NS125-III Othello

7. Daelim S-FIVE

8. Daewoo

9. Debata o vsem 1 2 3

10. DELI

11. deli

12. Deli skuterja

13. deli za hondo

14. Deli za Italjeta - kupim 1 2

15. Deli za Piaggio

16. Deli za skuter.

17. deli za speedfighta

• Zadnje objave

• MARE 65
        No tip je povzel vse p.....je, ki se dogajajo s tem motorjem. Ok tu smo se vsi delali malo norca s tega novega modela, tudi jaz, pa ne zato, ker mi je zadeva malo predraga pa bi nekdo rekel, to je za to, ker si ga ne moreš privoščit (Africa zame top ). GS mi je že od nekdaj všeč in vsaka čast, da neki model dosega take rezultate prodaje v mnogih letih od kar obstaja, ampak tole je pa šlo preko vseh meja dobrega okusa oz. kvalitete BMW - jevega evergreena. Za motor, ki roko na srce košta preko 30.000 eur (ko si skonfiguriraš po svojem okusu oz. potrebah) si to eni nemci ne bi smeli dovolit. Ne govorim na pamet, kolega ga je že zamenjal, je zahteval novega po vseh napakah, ki so se mu dogajale, žal pa kot je omenil tip v videu, vprašanje, če lahko še verjameš v motor. Napisal pa sem to, ker je Loba dobro omenil, europa, ki je bila v vrhu razvoja in kvalitete je šla v maloro, zjebal so nas celo američani, da o kitajcih ne govorimo. Zadnjič je bil dober intervju s tipom iz avtomobilske industrije, če se ne poberemo in naredimo europo tako kot je bila in bi morala ostat glede razvoja, tehnologije in kakovosti bo nastala po domače ena velika jeba.
      • rajdar
        Ni ravno naravna blondinka, je pa bila prva temnopolta oseba in prva odkrita LGBTQ oseba, ki je služila na položaju tiskovnega sekretarja Bele hiše ( pod Bidnovo administracijo ). In potem se čudimo zakaj je Trump zmagal.  
      • franc
        Robi, to je "kitajc". Na aliexpressu ga z "žetoni" dobiš za 54 eur, če počakaš na "black fraiday" pa verjetno še ceneje. Samo nikoli ne veš če boš z njim lahko naredil solidno fotko ali pa bolj igrača. Lp
      • smasher
        Kmalu si bom lahko privošču teslo   kmalu bojo tesle cenejše kot 20let zjahan punto. Tako da javite ko vidite kje na oglasih model 3 ali pa y za 500eur  (bi moral delat velik servis velik servis na mojem 26let starem fiatu,pamogočese mi splača kar uzet eno teslo za par € kot delat servis) 
      • gusar
        MEn se zdi, da je alkohola nekolk prevEČ
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!