Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. mini moto... 1 2

2. FILTER GA MORI!!!

3. Kateri cestni 50ccm je najhitrejši 1 2

4. težave z namestitvijo magneta

5. Piaggio in njegovo trikolesno čudo

6. Yamaha X-Max 125

7. tablica pod lucjo

8. Kymco Vitality

9. CRNA FOLIJA

10. tresenje plastike

11. Tablica 1 2 3 4

12. TOMOS a35

13. KONEC LETOŠNJE SEZONE

14. radio v skuterju 1 2

• Zadnje objave

• 3nity
        Če prav razumem, si dobil ob motorju kufre E22 in adapter 351KITK (specific kit to install the KL360 and TE351K without the specific rear rack) in zdaj potrebuješ še nosilce kufrov, ki bi šli na ta adapter? Ne bi napisal tega vprašanja direktno na info@givi.it ? Kappa je low cost linija Givija, tako da so modeli Monokey med seboj kompaktibilni. Btw, kje so končali prejšnji nosilci teh kufrov?  
      • vandrovec
        Mah, so bolj privlačne druge ja od partnerke, samo kaj...boš pokasiral še dodatne bolezni in vse ostalo od druge osebe. Občasen skok čez plot z zaščito je pa le telovadba 😀
      • RobiRoberto
        Ta viken "zopet".          Sedaj je pa že skrajni čas da izklopim Lenovo ideapad, da si bo lahko malo odpočil od mene ...        
      • RobiRoberto
        Po kosilu sem ugotovil, da ni potrebno da grem peš v Idrijo v KC Bonča in nekoga vprašam, kako je z njihovim naročilom mojega vzvratnega ogledala za moj bicikl, ampak sem na njihovi spletni strani poiskal njihovo telefonsko številko (na moj dopodne poslan email mi ni nihče odgovoril) in prodajalec kateri se mi je oglasil mi je odgovoril, da mojega maila res še ni videl in ko ga je le prebral, je takoj preveril, če je to moje naročeno (?) vzratno ogledal že v trgovini, in ko je ugotovil da ga še ni, mi je rekel da ga lahko takoj naroči, jaz sem se mu pa lepo zahvalil, in mu rekel ne hvala, ker sem vedel, da bom takoj poslal naročilo v Ptuj, kar sem tudi storil in prav kmalu za tem, je iz Ptuja že prispelo email obvestilo, da je bilo moje naročilo sprejeto.   Ker tudi v Ptuju spremlajo moje objave v tej temi, mi bojo brez mojega naročila poslali tudi nujen rezervni del za moj telešček.   Moj LENOVO ideapad 320 je moj najbolši prjatu ...       
      • GaspariSLO
        Pozdravljeni, ne boste verjeli, ampak sem tudi sam spraševal chat GPT in iste odgovore dobil. Žal nebi rad verjel umetni inteligenci ker se rada moti in bi raje dobil kakšen feedback od ljudi, ki imajo kakšne izkušnje z tem. Še sem iskal in GIVI PL351 in Kappa KL351 izgledata kot da sta ista nosilca. Zdaj je še vedno vprašanje če sta kompatibilna z mojim motorjem.  
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!