Skoči na vsebino

Motocikli 125ccm

Odkrijte razburljiv svet 125ccm motornih koles - od starih do novih modelov, izkušnje, predelave, preizkusi in reševanje težav. Pridružite se nam!

• Filtriraj teme po forumu
    1. Kateri 125ccm motor kupiti

2. Olje teče iz auspuha

3. Težave s števcem

4. Poraba

5. Problem Jinlun 125 - 11

6. Aprilia RX 125 obrati

7. Cagiva Freccia C10R

8. Težava z elektriko

9. Yamaha TZR 125 (od 1987 do 1992)

10. Kje najti rabljene motorje?

11. Husqvarna SMS 125

12. Enduro/Cross 125ccm

13. Honda CBF 125

14. TM racing SMM 125

15. Serviseranje motorja (Aprilia RX 125)

16. Bobber 125 ccm

17. Yamaha WR 125 X

18. Husqvarna WSM 125 servis

19. Prodam generalno obnovljen KX 125

20. KTM SX 85

• Zadnje objave

• Andrejcer
        Sem jim napisal kar e-mail:
      • Andrejcer
        Se strinjam. Sicer pa, če podrobno pogledam, je material katastrofalen, dobesedno razpada, se zvija po robovih, deformirane oblike, itn. Kaj takega še nisem videl. Niti eno leto ni star, prevoženih pa ima 3500 km. Probleme ima baje tudi Aprilia. Torej Piaggio: Moto Guzzi, Aprilia, Vespa, itn... vse to spada pod Piaggio. Ni dovolj, da že s samim konceptom delovanja koncerna znižajo stroške proizvodnje, izgleda bodo zdaj še varčevali na kvaliteti materiala in si delali tako sramoto ter kvarili ugled. Popolna bedarija! 🤮
      • axaQ4
        Prodam TPMS Schrader ventil, ki ustrezajo za KTMe...ne za vse, zato pa prodajam.   Gre se za ventile SCHRADER 3142m ter nastavki 25078   Nazalot ne pasejo na moj motor tako, da jih ugodno prodam. Komplet je v trgovini 140eu, prodam za 100eu.  
      • kawamoto
        DO odhoda v rAJ
      • Ditrich
        Kolikor vem, so mi na cf-u dolgi most rekli, da ne smem delati servisa drugje kot na uradnem, če želim da garancija traja 5 let. Tu mislim da tovarna nima nič več opravka z garancijo, ampak uvoznik da svojo in jo tudi malce priredi. Ampak da prekinem, danes je bil vseeno lep dan.. Je treba mal na zrak, gre stres iz glave kot bi mignil.. Vsaj tisti, negativen..
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!