Skoči na vsebino

Vtisi dnevnih voženj 2008


Sanda7

Priporočene objave

Vrhnika-Ljubljana-Ribnica-Kočevje-Ribnica-Sodražica-Loški potok-Nova vas-Bloško jezero-Nova vas-Cerknica-Laze-Logatec-Vrhnika

cc. 200km

Po enem letu se na moped spravim v kavbojkah in ne v kombinezonu, pa me osa/čebela/sršen/črmlj (nekaj močnega je blo...) piči v stegno čez kavbojke. Katastrofa...

O madona biker77...

A maš to na testu, al za stalno v garaži?

Popravljeno . Popravil Igorr
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kočevje-Cerknica-Kačje Ride (nikjer žive duše)-Vrhnika-Lj-Kočevje

200km

p1010115.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jz pa včeraj: Sevnica-Trebnje-Žužemberk-Kočevje-Delnice-Rijeka-po hitri cesti do Pule - lepih 270km. s 5minutno pavzico, da vidim če se da na sv-ju zdržat pa ni blo nobenga problema :)

Danes: Pula-Labin-po ta stari do Opatije-po stari do Rupe-Ilirska Bistrca-Ribnica-Pivka-Čez Ride-pa nazaj na avtocesto pa še na kofe v Ljubljano-Litija-Sevnica - lepih 350km

Ma vreme je blo res super, ceste krasno držale (marsikje je že fini novi asfalt po HR pa ni problema, sam kjer je pa star je pa :hmm: )

off: zdej pa jakno pa hlače prat k smrdi po švicu da je groza, hehe :wacko:

Popravljeno . Popravil suhi
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kočevje-Žužemberk-Ivančna Gorica-Litija-Domžale-Vrhnika-Planina(Ride)-Cerknica-Kočevje

Hvala za družbo Igorr-ju in Dizlu.

p.s.

Dex bežen spomin mi pravi, da si iz cerknice. Dej pojdi prosim odmaknit kabel na mostu sredi Cerknice, ki je tak že 2 dni pretrgan in leži na cesti. Saj bi ga sam pa se mi ne da tam ustavljati :winkiss:

Lepih 230km...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

loški potok -bloško jezero- loški potok

nič dost km :trance_33_sleep: sam mal je pa blo za sprostitev :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes je bila v planu relacja od Vrhnike čez Ride v Cerknico, na Rakitno in potem v Ljubljano.

No že v Logatcu sem kasiral nekaj kapelj, nebo v smeri Postojne pa je bilo sumljivo sive barve, zato sem v Logatcu zavil desno proti Žirem. Sledilo je 20 kilometrov lepih in malo manj lepih ovinkov, kak kos te ceste pa se je najbolje lotiti s cross motorjem. V Žireh proti Gorenji vasi. Zaradi na sredi ceste obračujočih Madžarov, domačinov ki jim je pravilo vožnje po svoji strani ceste španska vas in dejstva, da mojemu testnemu motorčku veliko bolj pašejo zaprti kratki ovinki, se v Gorenji vasi obrnem proti Lučinam. Na treh ovinkih nekaj peska, drugače super ovinkci, sicer neprimerni za ljute pile, 49 konjičev vpetih v športno (pre)trdo vzmetenje s super zavorami in malo manj hudimi pnevmatikami pod mano pa je bilo super zadovoljnih. Enako tudi jaz. Od Lučin proti Horjulu, saj je pot proti Polhovem gradcu še v fazi izgradnje, nisem pa želel velike količine prahu za večerjo.

Od Horjula zopet proti Vrhniki, nato proti Borovnici in na Rakitno, kjer mi je simpatična natakarica postregla nekaj brezkofeinskega z mehurčki(reklam ne delam).

Od Podpeči do Črne vasi se pot vleče kot jara kača, predvsem zaradi 365590 kilometrov kjer je omejitev 50 km/h.

No, skozi Ljubljano sem si privoščil še malo huliganstva, parkiral v garažo in zabeležil nadvse prijetnih 120 in nekaj kilometrov.

Me is happy.

Popravljeno . Popravil biker77
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Cilj- Grossglockner:

Vrhnika-Brezovica-LJ-Kranjska Gora-Villach-Hermagor-Heiligenblut-Plato Franc Jožef (Grossglockner)-Edelweisspitze-Zell am see-Felben-Mauthen-Tolmezzo (ITA)-Udine-Sella Nevea-Predel-Tolmin-Idrija-Logatec-Vrhnika

Hvala Dadiju in njegovemu kolegu za kompanijo ter za prilagajanje vožnje moji kubaturi. :worship: :worship:

600km (če sem pravilno naštel)

post-15712-1215893741_thumb.jpg

post-15712-1215893782_thumb.jpg

post-15712-1215893797_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj zjutraj sva se zapeljala iz LJ do Ankarana, Hrvatinov in Elerjev. Malo pomagala pri terapiji s konji in šla okrog 13h domov, saj sva imela še vse za spakirat za Korziko.

240 km

Popravljeno . Popravil jetman
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

poletje je čas obiskov: prejšnji vikend sva s SN :winkiss: obiskala Fripsa in Laro! na morčku, včeraj pa sva obiskala Neno v trgovini (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) v Sistiani :) in ko sva bla že tam, je naša :winkiss: nahitro kupila še ene (kolenske) sliderje, saj so bili tastari, ene 6x obrnjeni, totalno znucani iz vseh smeri (itak, k samo nori :P), jst sem pa nahitro inštaliral levi slider za škorenj, ki sem ga pustil pri Neni ob zadnjem nakupu (ker se ne znam vozit in kr neki drsam, pa še ene 3 desne na enega levega porabim :rolleyes: ) za desnega pa potrebujem še matico, ki se je nekako izgubila, zgleda ko se je predrsal vijak ki drži slider na škornju :whistle: upam da jo bom uspel dobit...

ker je bilo po čveku še vedno zgodaj, sva naključno izbrala smer za Izolo, kjer sva se zanalašč čist slučajno srečala z Laro!, Fripsom in Bojanom, ki so pizzirali v Kanavi :OK: po dobrem prigrizku (tu se res splača ustaviti) pa smo skupaj v rahlem drncu odpeketali proti domu, se ustavili na Vrhniki v Mantovi za eno kepco, potem pa se počasi razpršili... doma v prvem mraku, tko da ni blo sankcij :whistle:

sicer vroč dan ko pes, a prijetna družba, dobra hrana, v glavnem prazne ceste, skupaj 430 zmerno do pretežno zabavnih kmjev, zlahka dobljena stava :rolleyes: ... in na koncu, kot jagoda na vrhu smetanove torte, še carska domača pana cota :worship: :004 so naredili kr lepo soboto...

pa še dva utrinka s poti

post-163-1215958146_thumb.jpg post-163-1215958158_thumb.jpg

ena furca bo pa še zdele, se mi zdi... ceste so že suhe :OK:

Popravljeno . Popravil suzuki
  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes lepih 180 kilometrov, od tega 160 v družbi @nagaye na zadnjem sedežu Guzzija V7, in @mojgap na CB1300 in @mojgapika na zadnjem sedežu le te.

Po jutranjem cincanju in gledanju v nebo se okoli desetih le odločimo, da naredimo en krog. Po štartu v Ljubljani že čez slabih 10 kilometrov v križišču pred Paviljonom na Brezovici za kratek trenutek pofirbcamo za rezultati bližnjega srečanja (mislim da) golfa in mercedesa.

Obvoznica stare ceste proti obali do Horjula je prav fletna ko na njej ni preveč prometa. V Horjulu nekaj »hrane« za oba motorčka, nato pa »po uhih« do Lučin, kjer pa se veselje konča, saj je cesta še mokra od nedavnega dežja vse do Gorenje vasi. Tam zamenjamo »bicikle«, in sledi »smooth« vožnja mimo Žiri do Rovt. No, vsaj zame in za mojo, »aprilia team« pa je več ali manj poskakoval na Guzziju. V Rovtah zopet menjava in gasa do Logatca, kjer se ustavimo na kavi in mimogrede zmenimo, da še ne gremo domov. Nadaljujemo proti Postojni, Ride so bile popolnoma zapuščene, nato zavijemo proti Uncu in naprej do Cerknice ter Rakitne. Ovinki proti Rakitni so še vedno super zabavni, zato pa tisti makadam ne prav preveč. Pavza na Rakitni in odhod proti Ljubljani. Črno črni oblaki nam niso bili prav preveč všeč, pa smo vseeno zavili na avtocesto v želji, da čimprej pridemo domov in »kasiramo« čimmanj dežja. Napaka, saj nas je 3 minute na delu med krožiščem Kozarje in Šiško pralo kot za stavo, 3 minute po prihodu pa že sijalo sonce.

Drugič me poslušajte!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sva z družabnico v petkov cestni podvig odrinila šele pozno popoldan, a bilo je prijetno, da vse do danes tega nisem želel deliti z vami, da se ne bi kdo preveč zasekiral in bi ga dajala kronična nevoščljivost. :-)

Najini črni mašini sta iz hleva najprej nalahno odkopitljali iz Ljubljane čez Horjul do Vrhnike (oh, da, prečuden kraj, pijancev in norcev raj, al kako je že reku Cankar?); nato je pot vodila skozi logaško bencinsko črpalko, kjer smo mojga napojili, proti jIdriji seveda. Gospodična so vozili spredaj, moja malenkost pa je v drugi vrsti gledala naokoli in se čudila, kako to, da nič ne zavirajo. Pa saj niso imeli kaj bremzati - vožnja je bila (na mojo željo in letošnje izkustvene danosti) v zelo sprejemljivih hitrostnih okvirjih, zakonov kršilo se ni na veliko (razen nekaj bazičnih, ki niso tako zelo odvisni od hitrosti ali cestnih manevrov), morda le tu in tam, ravno dovolj, da nisva bila oviri na cesti in da naju ne bi bilo mogoče zamenjati za kup sena. No, prehitel naju ni nihče, vsaj ne, da bi opazil, nekaj avtomobilov pa nama je skorajda delalo napoto.

V hIdriji sva uprizorila hiter demokratičen in skrajno učinkovit posvet (s čimer se je že takoj vpisala v Dvorano prijetnih sostorilk) - meni se je zdelo za šele šesto uro nekam nenavadno temno, a sva se vendarle podala naprej, po prvotno zarisani poti do Mosta na Soči. Všeč mi je tisti konec, cesta ni prehitra, pa mestoma tudi ne preveč pregledna - vsak zavoj desno je lahko loterija, ko ugibaš, kako bi ti ga kdo lahko presekal ali kakšen bi bil zvok, če z ogledalom ali čelado malce klepneš po skalo, ki visi na notranji strani ovinka. No, saj ne, da bi paranoje zganjal - ni najbolj prijetno, saj veste, po drugi strani je pa v velik užitek skozi tisti prehod prikrižariti v ta čudoviti severnovzhodni konec naše lepe ljudske republike. Iz smeri Mosta na Soči sva se ob čudoviti smaragdno-turkizni vodi pridričala do Tolmina in nadaljevala skozenj,ter se skušala še v geografsko-turističnem preboju do čudovitega misterioznega slapa Kozjek pri Kobaridu - a kaj, ko je tam še nekaj makadama in gum raje nisva zbadala s tistim špičastim peskovjem.

Urno sva se obrnila na petah, vrancema zaukazala ustop na zadnje noge in zalučala pogled gor v hribe, saj naju je zamikal mitološki Vršič - a božja previdnost in slutnja manjšega vesoljnega potopa sta naju kaj hitro odvrnili od te spontane namere, ki je zadnjih 30 kilometrov vlivala prijeten srh v motoristična čutila.

Naslov_Vrsic.jpg

Cesta od Kobarida do Tolmina je čudovita odprta blaga razgibanka, kjer sem za nekaj trenutkov slišal res strašno grmeči topot kopit svoje konjenice, od tam naprej pa je spet lepo povedla gospodična, od katere sem se tega dne učil marsičesa prijetnega. Kako tempirano voziti ovinke, brez sunkovitih pospeškov in zaviranj, nekonfliktnosti na cesti, prijetnih nasmehov in sploh spontane neagresije. Zapeljala me je proti Gorici, me nasitila s študlnom in rehidrirala z vodo nekje ob poti, potem pa dala še nekaj desertnih lekcij iz Ajdovščine gor čez hrib, katerega upravičeno imenujemo ena najbolj zabavnih cest v Sloveniji. Užival sem sto na uro, včasih tudi čez, ko sva na vrhu vzela desno opcijo, ki je izredno vozljiva, pa se je začela že nalahno napovedovati večernja tema. Gospodična je migotala kot kresnička skozi zavoje, jaz pa sem s svojim traktorjem drdral za njo in pazil, da ne bi s plugom ali branami zataknil za kakšno drevo ali premočno zaviral na prednjo zavoro, kar bi utegnilo povzročiti nekaj telesne in še več mentalne bolečine.

Pot skozi Vrhniko proti Ljubljani se je vlekla, verjetno tudi zaradi dejstva, da sva vozila po omejitvah - veliko avtomobilov mi je namreč blendalo, da sem za vsakim vogalom pričakoval vrle slovenske policiste; šele pozneje mi je kapnilo, da sem pozabil žaromet nastaviti v najnižjo pozicijo, pa je svetil morda za kak meter predaleč ali previsoko.

Pred domovanjem še hiter tu-tut in nek nerazločen vzklik iz čelade spoštovane družabnice, potem pa brž domov v vročo kopel odmakat utrujena stegna in gležnje ...

Bil je superfajn petek.

Popravljeno . Popravil mashina
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sobota:

Medvode - Škofja Loka - Idrija - Tolmin - Bovec - Predel - Trbiž - Korensko sedlo - Beljak - Vrbsko jezero - Celovec - Ljubel - Kranj - Medvode

400-500km nevem točno, ene 8h s tem da sem se enkrat ustavil v Bovcu da sem tankal in snedel lučko, enkrat ob Vrbskem jezeru da sem se se na hitro okopal in enkrat so me ustavili da so mi dali položnico za 40€...

....zelo lep dan in zelo lepa furca :OK:

Popravljeno . Popravil -pero-
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa smo skupaj v rahlem drncu odpeketali proti domu

Vidva sta definitvno pomešala pojme kot, so hitrost, drnec in rahel, med seboj :P

Drugače je pa v soboto bila res lepa furca. Brežice - NM - Kočevje - Ribnica - LJ - Vrhnika - potem pa za Idrijo (da se izognemo rid :P) in V Kalcah za Col - Ajdovščina - Razdrto - Kp. Cesta do Cola je fenomenalna. Mogoče malo ozka, ampak skoraj nič prometa. Enako brez prometa dalje do Ajdovščine in nato naprej proti morju.

Za nazaj je šlo malo bolj divje...kot že rekel...Tista dva sta definitvno med sabo pomešala pojme:D

Skratka prelepih 530 kmjev :D

PS.: Cel dan smo se srečevali z modelom na RSVju s sopotnico ??? :hmm:

Danes: Z Laro na hitro vrgla oko na radarsko sliko padavin, da se ne bi po nepotrebnem tuširala. Nato je padla kratka furca preko NM - Metlike - Črnomelj - Kočevje - NM - Brežice. Vse 5 plus, razen "spust" iz Vahte proti Metliki....prometa za pop****. Ne bom niti razlagal kako sem skakal po motorju in gubil živce :angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vrhnika(zjutraj)-Ljubljana-Kočevje(popoldne)-Dvor-Kočevje-Cerknica-Logatec-Vrhnika

cca. 200km

Hvala HiperDžeku za kofetekskozarcemvode.press in družbo.

Popravljeno . Popravil Igorr
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes za spremembo Jezersko na avstrijski strani. Pri nas ni takega asfalta in ovinkov , kot so tam preko. Upam ,da se ne bo kak lokalec razpizdil, ker sem žagal gor in dol kar kako uro in pol. Ampak kaj morem , ko pa je to skoraj boljše , kot pozimi carving v kakšnih Dolomitih.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

evo naju z Lubico s popoldanske furce :) sam tko čist mal za dušo prvezat, je bla že čist odvezana, en čist tanek štrikec jo je še držal... no zdej je spet mal bolš, čeprav je blo samo tlele mal naokol, niti 200 kmjev... srečal pa veliko enakomislečih, celo na Stari pošti je bla motogužva, ko sem srečal dva z Zlatimi Krili, polučkana do konca, hujše kot novoletno drevesce... to morata dva cilindra samo elektriko delat da lahko vse to gori, štirje pa težo nekak naprej porivajo :naughty: in zelo prijazno sta me spustila naprej, res hvala, če bereta tole :worship:

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na Vršiču te še vedno grdo gledajo če imaš LJ registracijo.

Jutro se je začelo prav fino. Moja ni bila preveč naščeperjena, čeprav je morala v službo, medtem ko sem bil sam zmenjen za izlet čez Vršič z Aprila team-om.

"Norvežan" s tremi tavelkimi kufri je čakal na zamenjavo s Classicom, ki mi je zares polepšal zadnjih 10 dni. Na novo umit, z navigacijo, gretjem ročk, ABS-om in še celim kupom druge motoristične navlake deluje (pre)veliko. Še dobro, da se zadeve "izgubijo" takoj ko speljem.

Tečna relacija od Ljubljane do Vrhnike po stari cesti je minila dokaj hitro saj sem se večidel poti ukvarjal s skakanjem po meniju. Pred Logatcem ugotovim da so asfaltirali cesto skozi drevored. Ah ne..popolnoma na mehko naštelan Norge je dajal tak občutek.

V dobri urci smo bili na Mostu na Soči, se ustavili v simpatični "kafani" tik ob Soči in spili kavo. Škoda ker je postrežba malo pešala.

Pot skozi Kobarid, Tolmin in Bovec je bila zame skoraj nova. Vsi obvozi izgledajo že stari, pa vendar se po njih še nisem peljal. Res že dolgo dolgo nisem bil v teh koncih.

Od Bovca do začetka vzpona na Vršič, kjer je cesta eno samo navijanje za Jureta Golčarja, se vleče v tri božje. Oziroma se je meni. Vsak tretji ovinek sem si rekel - evo zdej gremo gor. Pa kar ni bilo številke 50 (to je tisti zadnji 180 stopinjski ovinek - za nas prvi).

No, Čehov, Belgijcev, Francozov pa še nekaj drugih Evropejcev je bilo polno, predvsem jih je bila polna cesta. Na vrhu Vršiča smo se namenili na tisti plato, kjer po besedah "prijaznega" krnjskogorca, ki mu grejo ljudje z ljubljanskimi tablicami blazno na jetra, vsake tri minute pristane helikopter. V želji narediti kako spodobno sliko novega družabnika sem pač brez razmišljanja zapeljal na heliport, nevedoč da po besedah tistega "prijaznega" kranjskogorca ogrožam in kradem pešcem še tisto malo (15 metrov) poti ki jo imajo le zase. Družina, ki si je nekoč lastila Guzzija je bila nad dejanjem skoraj ekstatična, en kolega pa se je tistih 10 minut grdo držal, zato smo se po hitrem postopku spokali v dolino. Na kranjskogorsko stran seveda. Pizza je bila fina, pot po avtocesti do ljubljane pa dolgočasna.

Ena vedno bolj razvajena gospodična je bila nad turo navdušena, dva, ki imava pa raje kako dirkališče sva pa preživela, upam da brez trajnih posledic.

post-8253-1216238603_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil biker77
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj prav prijeten izlet iz Ljubljane na Maltal in malo okolice. Nabralo se je točno 497 lepih in sončnih km :worship:

post-8294-1216275143_thumb.jpg

post-8294-1216275174_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes gonjenje po Racelandu in že skoraj standardno nazaj čez Gornji grad, Črnivec in Kamnik domov.

Štart ob 7:00 v gosti megli:

Vrhnika-Cerknica-Kočevje-Dvor-Novo mesto-Šentjernej-Krško (raceland)-Celje-Mozirje-Gornji grad-Črnivec (hvala za futer, HyperJack)-Kamnik-Ljubljana-Vrhnika

Mislim, da cca. 400km.

Hvala HyperJacku, Nataši, Tad3yu, The_punisherju in Sonji za družbo.

Popravljeno . Popravil Igorr
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes naredi lepih popoldanskih 330km. :closedeyes: Prvič sem šel čez Jezersko (sigurno tudi ne zadnjič :naughty: ), pa potem po avstrijskih cestah do Lubelja in nato čez Tržič in Ljubljano domov.

Čeprav me je napihalo kot še nikoli, ker sem bi preveč len, da bi si popravil jakno, se je splačalo. :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kočevje-Dvor-Novo mesto-Šentjernej-Krško (raceland)-Celje-Mozirje-Gornji grad-Črnivec -Kamnik-Ljubljana-Kočevje

Odličnih 320km v še bolj odlični družbi. (Igorr, The Punisher, Nataša, :OK: )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

midva s SN :winkiss: pa sva šla včeraj prečekirat moj slap če je vse tko kot mora bit, da ga niso slučajno Orci napadli :) Dolenjska-Vrhnika-Idrija-MnaS-Bovec-Predel-Rabeljsko jezero-Sella Nevea-slap in nazaj, večinoma lepih 486 kmjev... nad Logom pod Mangartom gradijo nov most čez plaz, cesta čez Sello Neveo je še vedno sramota, tolk je razsuta - sem mislil da jo bodo letos prenovili, pa so jo le en mičkenmejhn košček, v tunelčkih je blo vse mokro, pazite!! zato je pa jezero še vedno čudovito, moj slap je pa itak že v Middle-earthu :naughty:

srečala ogromno motoristov - ampak res ogromno, stotine, samo v eni jati ki se je peljala čez Sella Neveo jih je bilo okoli 50 :eek: se vidi da je na morčku vroče :P spoznala pa nisva nobenga, čeprav so pol uletaval SMSi, kaj se kr mimo peljeva, namesto da bi dala za mrzu pir... sorči Iebi VeTeR, drugič morš pocukat da se ustaviva :P

aja, gor je spredaj pelala SN :winkiss: , zato ni blo (skor) nobenih postankov, nč sladoleda, nč kosila - nč hrane spljoh, samo ene 2x za mal vode popit, drugač pa samo gas, gas, gas... podn, res :whistle: dans bom jst spredaj, da ne bom spet skor umru od lakote (no sej pol doma sm dobil mičkenmal sveže narejene pana cote... mmmmmmmm... :worship: :004)

pa še par slikc

post-163-1216535727_thumb.jpg

Moj slap ima zdele kr nekaj vode, čeprav sem mislil da bo imel več, po vsem tem deževju... Sarumanovo maslo, zagotovo :P

post-163-1216535777_thumb.jpg

vhod v Middle-earth...

post-163-1216535813_thumb.jpg

takole je Beren zagledal Luthien, ko je pela in plesala v Neldoreth Forestu... :wub:

post-163-1216535827_thumb.jpg

... čeprav je kr dobr, da tale Luthien ne poje :naughty: :004

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vremenska napoved je megla z dežjem.......... :naughty:

Ne tokrat pa sonce z oblački:

Korensko sedlo-Hermagor-Kotschach-Oberdrauburg-Winklern-Grossglockner Hochalpenstrase z vsemi pritiklinami-Zell am See-Dienter Sattel-Bischofshofen-Schladming-Solkapass-Predlitz-Turacher Hohe-Feldkirchen-Celovec-Ljubelj.

Vreme idealno za dobro počutje na motorju in zato je 12 urna fura prinesla 700+km. Največ prometa na božji poti Grossglocknerja, drugod precej manj.

Nekaj slikic:

post-11137-1216539213_thumb.jpgpost-11137-1216539234_thumb.jpg

post-11137-1216539260_thumb.jpgpost-11137-1216539287_thumb.jpg

post-11137-1216539307_thumb.jpgpost-11137-1216539326_thumb.jpg

post-11137-1216539352_thumb.jpgpost-11137-1216539378_thumb.jpg

post-11137-1216539396_thumb.jpgpost-11137-1216539417_thumb.jpg

post-11137-1216539450_thumb.jpgpost-11137-1216539484_thumb.jpg

post-11137-1216539499_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola gebre,

ja sej, kdo bi to (po)komentiral če ne ti, haha :OK: ne ne, Falls of Rauros so bili neizmerno večji, tole pa je vhod v Menegroth (kaj pa drugega, če pomisliš kdaj (in kje) sta živela Beren in Luthien :P )

moj slap vidiš ko se spuščaš s Sella Nevee proti Chiusaforteju, na levi strani...

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!