Johnie19 Objavljeno Julij 21, 2005 Opozori Objavljeno Julij 21, 2005 Pozdravljeni, Že kakšen mesec prebiram forum Motosvet, kjer me navdušuje količina moto znjanja na kupu in sedaj sem se končno odločil tudi registrirati. in moj prvi majhen prispevek za forum je tale celada: (upam da se ni kdo postu o tem) http://www.kratkocasnik.com/index.php?stran=permalink&id=122 Men se zdi prevec kulska sam skoda k stane blizu 100k sit :( "KTM till the end"
stuhec Objavljeno Julij 21, 2005 Opozori Objavljeno Julij 21, 2005 (popravljeno) za hard enduro jaz ne rabim tehnollogije mogoce pa bi bilo dobro Popravljeno Julij 21, 2005. Popravil stuhec
jax Objavljeno Julij 21, 2005 Opozori Objavljeno Julij 21, 2005 Ni samo čelada :rolleyes: BMW's 2006 enduro kit
Lobo Objavljeno Julij 21, 2005 Opozori Objavljeno Julij 21, 2005 Čelado so razvili posebej za HP2. :yea2:
GHOST RIDER Objavljeno Julij 21, 2005 Opozori Objavljeno Julij 21, 2005 zgleda noro :OK: je skor tak lepa k moja :krneki:GHOST RIDER :krneki:
Johnie19 Objavljeno Julij 22, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 22, 2005 Ja men je tud bla u iber huda, pa ce pogledam ydej kolk stanejo druge celade, sploh ni tolk draga. Je pa res da pase sam na enduro motorje :/
maXXXimum Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 Tut supersport verzija ne zgleda slabo :yea2: klik za sliko
Špilferderber Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 (popravljeno) Tut supersport verzija ne zgleda slabo :yea2: klik za sliko ← BMW SportIntegral Carbon? za cca 1450€? http://www.bmw-motorrad.com/com/en/special...ral_carbon.html Popravljeno Avgust 29, 2005. Popravil Špilferderber
Špilferderber Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 :blink: ← :grim http://www.bmw-motorrad.de/de/de/products/...ral_carbon.html
nekdo Objavljeno Avgust 29, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2005 (popravljeno) Poleg zelo kvalitetne izdelave, bo vse motoriste zagotovo razveselila tehnologija, ki odstrani zunanje zvoke, tako, da lahko v miru uživamo v glasbi tudi sredi največje prometne končnice. :lol1: upam de se zejbavajo :lol1: resno ne vem zakva bi kdo rad imu čelado s kero ne bo slišov zunanjih zvokov (zvočnih opozoril, delovanja motorja... ) Popravljeno Avgust 29, 2005. Popravil nekdo
Zdrawc Objavljeno Julij 21, 2006 Opozori Objavljeno Julij 21, 2006 resno ne vem zakva bi kdo rad imu čelado s kero ne bo slišov zunanjih zvokov (zvočnih opozoril, delovanja motorja... ) to je glih tak, kot bi vprašal, le zakaj si nekateri kupujejo Goldwing če se da za Jawo glih tak peljat :slap:
Zdrawc Objavljeno April 12, 2007 Opozori Objavljeno April 12, 2007 Ima že kdo, kaj izkušenj z to čelado :?
bica Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 Ce rabis enduro celado poglej to http://www.araihelmet-europe.com/php/page/...hp?page=tourxOR
Zdrawc Objavljeno April 13, 2007 Opozori Objavljeno April 13, 2007 Imam jaz tole enduro čelado in se zaenkrat obnese super :OK: samo malo me je zanimalo......
Zdrawc Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Ima slučajno kdo že tole čelado sam sem jo pred parimi dnevi gledal v Luisu, pa so mi celo omogočli, da sem jo preizkusil v njihovem vetrovniku Lahko samo rečem, 1A :OK: samo cena je pa :whistle: Luis - 459 € Panigaz - 439 (črna) ostale 459€ (na njihovi www-strani, na telefon jih nisem dobil 3x??) Yogi - sem govoril z njim, pravi, da bo cena tam okrog 400€ (pač odvisno od načina plačila....) jih pa dobi sredi marca eno pošiljko
Bambi61 Objavljeno Februar 28, 2008 Opozori Objavljeno Februar 28, 2008 Ima slučajno kdo že tole čelado sam sem jo pred parimi dnevi gledal v Luisu, pa so mi celo omogočli, da sem jo preizkusil v njihovem vetrovniku Lahko samo rečem, 1A :OK: samo cena je pa :whistle: Luis - 459 € Panigaz - 439 (črna) ostale 459€ (na njihovi www-strani, na telefon jih nisem dobil 3x??) Yogi - sem govoril z njim, pravi, da bo cena tam okrog 400€ (pač odvisno od načina plačila....) jih pa dobi sredi marca eno pošiljko Imam! Naredil z njo že okoli 1000km! Čelada se mi ne zdi najboljša med vožnjo saj nad 120 na uro močno cvrči-zzzzzzzzz bolj kot enduro odprta Nolan kar skoraj ni za verjet! Prav tako jo lahko vozim samo z očali /pod vizirjem / ker začuda in zelo neprijetno piha pri zaprtem vizirju točno v desno oko??? Skratka brez očal je ne morem peljat niti 50 km ker mi oko skoraj ven pade :unsure: l. Do sedaj vozil Nolan enduro + motokros očala in nikoli takega problema??!Sicer pa sem jo kupil na Louisovo soboto znižano za 100 EUR od cene , ki jo ti navajaš!
JezniPohorc Objavljeno Februar 26, 2013 Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 Zanima me, če je že kdo kupoval tole jet čelado ter kje jo je mogoče najti. Sam sem malo iskal po spletu pa nič našel. Iščem pa črno mat.
mamkabozja Objavljeno Februar 26, 2013 Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 Res je! Samo malo si iskal. Mislim da je taka čelada priljubljena pri harlijaših. http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Bell+500+custom&_sacat=0&_from=R40
JezniPohorc Objavljeno Februar 27, 2013 Opozori Objavljeno Februar 27, 2013 To mi je jasno, da je na Ebayu. Bi pa jo seveda rad poskusil v živo, da vidim katera velikost mi ustreza... Torej, pozna kdo kakšno trgovino v Sloveniji ali pa morda v Avstriji (Graz in okolica)?
baddad Objavljeno Februar 27, 2013 Opozori Objavljeno Februar 27, 2013 (popravljeno) To mi je jasno, da je na Ebayu. Bi pa jo seveda rad poskusil v živo, da vidim katera velikost mi ustreza... Torej, pozna kdo kakšno trgovino v Sloveniji ali pa morda v Avstriji (Graz in okolica)? Tukaj imaš link za dealerje po Evropi. http://www.bell-helmets.it/en/dealers/ Drugeče je zelo kul Biltwell tudi iz ZDA http://www.biltwellinc.com/index.php?l=product_list&c=32 Davida iz GB pa je mal dražja. Popravljeno Februar 27, 2013. Popravil baddad
JezniPohorc Objavljeno Februar 28, 2013 Opozori Objavljeno Februar 28, 2013 Hvala za linke. Sem ugotovil, da Bell 500 custom nima ECE 22.05, kar posledično pomeni, da pri nas ne moreš homologirat oz. se z njo vozit. Podoben model je AGV RP60, ki je sicer malo dražji, a se ga dobi pri nas in zraven pridejo še retro špegli... Verjetno bom kar tole vzel...
Vulcan87 Objavljeno Julij 12, 2015 Opozori Objavljeno Julij 12, 2015 Pozdravljeni, jaz sem si nekaj cajta nazaj kupil preklopno čelado za chooper, zaj pa razmišljam da bi si omislo kako jet čelado za kake kratke ture, pa me zanima kakšne čelade takega tipa priporočate, tak da niso predrage pa najbolj poceni tui nebi glih rad kupo.
Sale Objavljeno Julij 12, 2015 Opozori Objavljeno Julij 12, 2015 Zdravo, ker sam uporabljam optični pripomoček vida .) (beri: špegle) sem tudi najprej uporabljal preklopno čelado. Pač ti pri natikanju čelade ni treba dajati špeglov dol in jih potem, skozi odprtino vizirja, tlačiti nazaj na nos - sem poizkusil in mi je bilo sitno kot 100 mater. Tri leta nazaj nabavil t.i. crossover čelado Nolan N43 Air in od takrat stare N103 nisem več dal na glavo. Nikoli. Prednosti: - odstraniš predbradni del, natakneš na glavo - brez snemanja špeglov - natakneš predbradni del. Easy. - večje vidno polje, - mnogo tišja, - znatno lažja, - v vročini 25+ jo uporabljam kot jet čelado - zakon (če pa bi npr. zvečer preveč zahladilo, je predbradni del pod sedežem. Priporočam.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se