Teya Objavljeno December 20, 2004 Opozori Objavljeno December 20, 2004 Kje pa... amaterka pa res si primerna za tako zahtevno družbo... Jaz bom kot dodatno ponudbo naslednje leto oblekla še večji dekolte... :devil:
Manu Objavljeno December 20, 2004 Opozori Objavljeno December 20, 2004 Jaz bom kot dodatno ponudbo naslednje leto oblekla še večji dekolte... :devil: ← A se dekolte obleče al sleče? :hmm:
lojzi Objavljeno December 20, 2004 Opozori Objavljeno December 20, 2004 Kje pa... amaterka pa res si primerna za tako zahtevno družbo... Jaz bom kot dodatno ponudbo naslednje leto oblekla še večji dekolte... :devil: ← Pa pomojem ti ene par modric po nogah tud manjka....le kdo je ubogo Katarinco tok mlatu, da je bla vsa plava ?
pupa Objavljeno December 20, 2004 Opozori Objavljeno December 20, 2004 če bi se ti tak po tleh metal bi bil tut mal plav.......
Pervy Objavljeno December 20, 2004 Opozori Objavljeno December 20, 2004 Dej PERVY razloži mi tale tvoj stavek...,,mislijo, da so glavni atributti rit in joške....kure....materialistke...,, Kot vem ravno TI najbolj tripaš na joške...in nisi edini, ki podležejo pač neki od boga (ok lohk tut kirurga) dani priteklini. In sedaj se ti čudiš od kje jim ideja, da je to najvažnejše. ← cccccc ti pa me ne poznaš najboljše, a? je že res, da tako kot vsak normalen moški dam nekaj na ženske atribute, ampak da bi me pa zaradi tega "molzle"? NO WAY!!!! mam svoj ponos in lahko je kura, ampak če da zastonj (easy) je OK, če pa se morem trudit - ne ne! takrat pa je pervy zajeban in NE da! :D
lina Objavljeno December 20, 2004 Opozori Objavljeno December 20, 2004 Nisi me razumel...ker me nočeš...kot ponavadi. :doze: Dovolj je da se sliniš (pa čeprav gre samo za poiskušnjo)...če ti ne da..je pa zanjo še tok večja potrditev, da ona lohk dobi tistga kogar ona hoče...ne tistga, ki njo hoče. Sicer mi je pa vseen...jest sm iz tahudga ven...zaenkrat. :)
Broj Jedan Objavljeno December 21, 2004 Opozori Objavljeno December 21, 2004 uh, uuuhh, uuuuhhaaahhh - kok je ura ? :zzz:
kekec III Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 Novi pozdrav na celjskem: " Pa kje s ti, kak si kaj, si se že testiral? "
klimbra Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 Novi pozdrav na celjskem: " Pa kje s ti, kak si kaj, si se že testiral? " ← Novi ženitni oglasi na Celjskem: Mlad.....itd in ostali bullšit.......TESTIRAN in NEGATIVEN išče........
Broj Jedan Objavljeno December 23, 2004 Opozori Objavljeno December 23, 2004 Novi pozdrav na celjskem: " Pa kje s ti, kak si kaj, si se že testiral? " ← novi pozdrav na MSu: :zzz:
Senna Objavljeno Januar 10, 2009 Opozori Objavljeno Januar 10, 2009 Dva dni nazaj sem se prijavil na eno rusko ženitveno posredovalnico al kukr se temu reče.Ej,pa to ni res,kakšne pi... mi to pišejo,ma same manekenke,to ne moreš verjeti :worship: :worship: a ima kdo kšne izkušnje z temi puncami,ker sem se odločil da bom raj kšno rusinjo vzel,tle so vse presrane do amena(no ne glih vse :rolleyes: )
Matori Hanzo Objavljeno Januar 10, 2009 Opozori Objavljeno Januar 10, 2009 Mađarice jo majo počez. :yes:
halls Objavljeno Januar 10, 2009 Opozori Objavljeno Januar 10, 2009 Dva dni nazaj sem se prijavil na eno rusko ženitveno posredovalnico al kukr se temu reče.Ej,pa to ni res,kakšne pi... mi to pišejo,ma same manekenke,to ne moreš verjeti :worship: :worship: a ima kdo kšne izkušnje z temi puncami,ker sem se odločil da bom raj kšno rusinjo vzel,tle so vse presrane do amena(no ne glih vse :rolleyes: ) Daj link!!! :whistle:
oks Objavljeno Januar 10, 2009 Opozori Objavljeno Januar 10, 2009 Glede na to da sem se že zdavnaj naveličal fukat slovenske babe, sem kakšno leto nazaj presedlal na razne plesalke iz nočnih barov.Moja bera za to leto je 2 iz domikanske republike, 1 čehinja, 1 poljakinja, 1 romunka in 4 ukrajinke, pri čemer sta 2 ukrajinki pustili fukat brez kondoma.In nedvomno so ble najboljše ukrajinke, mislim sploh ni primerjave z našimi kljusami, pa da ne omenjam da še dvakrat boljši zgledajo.Kaj pa vi, imate kakšne takšne izkušnje, in katere so vam ble najboljše? Fant ti gre pa zelo slabo, ni za hvalit ampak za jokat.
Senna Objavljeno Januar 10, 2009 Opozori Objavljeno Januar 10, 2009 Daj link!!! :whistle: http://www.alena-marriage-agency.com/ samo prijavi se,pa boš videl kolk mailou boš dobil :blink: :eek: :OK: Jest jih tut ne berem spotoma :yes:
sesir Objavljeno Januar 10, 2009 Opozori Objavljeno Januar 10, 2009 (popravljeno) Dobre pičke :worship: če so le prave slike Popravljeno Januar 10, 2009. Popravil sesir
TADEJ46 Objavljeno Januar 12, 2009 Opozori Objavljeno Januar 12, 2009 http://www.alena-marriage-agency.com/ samo prijavi se,pa boš videl kolk mailou boš dobil :blink: :eek: :OK: Jest jih tut ne berem spotoma :yes: to mi deluje vse skupi mal čudn.. kr vse maile k jih dubim so napisani po istem princimu pa napisan ceu roman :unsure: pol pa ji nazaj udpišem pa še zravn napišem kako se ima pa ni odgovora :blink: :glare: čudn vse skupi noo premisl raj še enkrat predn boš še kej udpisvou..
NejcZ Objavljeno Januar 12, 2009 Opozori Objavljeno Januar 12, 2009 Pridte k nam v Savinjsko.. v Zmajevi dela ukrajinka po novem hehe.. uvožena :worship:
TADEJ46 Objavljeno Januar 12, 2009 Opozori Objavljeno Januar 12, 2009 Pridte k nam v Savinjsko.. v Zmajevi dela ukrajinka po novem hehe.. uvožena :worship: brez paperjev..? :yea1: :glare: :glare:
NejcZ Objavljeno Januar 12, 2009 Opozori Objavljeno Januar 12, 2009 Amm, nevem.. prpelo jo je en zraven z fure :D
Senna Objavljeno Januar 12, 2009 Opozori Objavljeno Januar 12, 2009 to mi deluje vse skupi mal čudn.. kr vse maile k jih dubim so napisani po istem princimu pa napisan ceu roman :unsure: pol pa ji nazaj udpišem pa še zravn napišem kako se ima pa ni odgovora :blink: :glare: čudn vse skupi noo premisl raj še enkrat predn boš še kej udpisvou.. Sem se odjavil :worship: P.s. Slikaj se nag,men je palilo :whistle:
SEOI-NAGE Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 Jaz sem vjeu eno ukrajinko od 37 prejšnji petek v the clubu. Zanimivo da nisem rabu nič plačat. Prišel sem pa z LANOSOM. Oz takrat sem bil z autom od prijatelja, saxo. Sicer se nisva razumela, ker je bila glasna muzika in mi je nekaj šepetala sem mislil da slabo govori slovensko pa sem kasneje razumel da je from ukraina. Potem sva pa angleško govorila. Je pa res da sem dal prvikrat gumo gor
regi Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 Kot vidim, nič posebnega v tej temi. Sami sužnji svojega tiča! Pa, lp Regi anja37 in vrho1679 2
TADEJ46 Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 Kot vidim, nič posebnega v tej temi. Sami sužnji svojega tiča! Pa, lp Regi hahaha.. :rolleyes: sužnji so znali uporablati orodje.. :unsure: njihovi lasniki pa ponavadi ne :kva1: anja37 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se