AndiGS Objavljeno Januar 13, 2009 Opozori Objavljeno Januar 13, 2009 Še jest bi katero(ampak ne moji babi govort). anja37 in vrho1679 2
sayo Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 Bolje suženj svojega tiča kot suženj svoje babe :evilgrin: halls, anja37, Izprijenec in 1 other 3 1
Bojanv Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 Bolje suženj svojega kot tvojega tiča... :headbang: O:-) lp bv :lol1: Izprijenec in anja37 2
Sky Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 a te babe moraš tut homologirat pa plačat davek ker so iz druge države hahahahha anja37 in Izprijenec 2
thumper Objavljeno April 10, 2010 Opozori Objavljeno April 10, 2010 a te babe moraš tut homologirat pa plačat davek ker so iz druge države hahahahha isti postopek kot za dnjepr-a in ural-a....
TONTO Objavljeno April 14, 2010 Opozori Objavljeno April 14, 2010 isti postopek kot za dnjepr-a in ural-a.... Sam prikolice ne omenjaj, ker pol bo mal več problemov
GRUNF Objavljeno April 14, 2010 Opozori Objavljeno April 14, 2010 Te ponavadi koštajo manj, kot pa sponzoruše iz Ribičije...platiš, pofukaš in greš.... anja37 1
Tedybear Objavljeno April 14, 2010 Opozori Objavljeno April 14, 2010 Te ponavadi koštajo manj, kot pa sponzoruše iz Ribičije...platiš, pofukaš in greš.... Daj mi malo razloži glede te Ribičije. Do konca poletja sem med tednom v Mb..."pa da se malo informišemo"!!
impulz Objavljeno April 14, 2010 Opozori Objavljeno April 14, 2010 lol. kaj ti treba razlagat??? pije se... pa cigani se skrešejo tu pa tam zunaj drgač pa si pejd dobit svoje mnenje o tem pajzlu na luži seveda će boš živ pršu gor... dol vem da neboš xD
GRUNF Objavljeno April 15, 2010 Opozori Objavljeno April 15, 2010 Daj mi malo razloži glede te Ribičije. Do konca poletja sem med tednom v Mb..."pa da se malo informišemo"!! Ma, nekaj takega ko Franci na balanci ....čajke, croatizmi in tehno veselica s pridihom vrholanerske polke, ogromno ločenk, nekaj sponzoruš, nekaj jebačic in mnooooooogo iskalcev poceni fuka...... Aja, poleti ni blema, pozimi pa zna bit jeba na poti domov Lowrenc in anja37 1 1
Sky Objavljeno April 15, 2010 Opozori Objavljeno April 15, 2010 Ma, nekaj takega ko Franci na balanci ....čajke, croatizmi in tehno veselica s pridihom vrholanerske polke, ogromno ločenk, nekaj sponzoruš, nekaj jebačic in mnooooooogo iskalcev poceni fuka...... Aja, poleti ni blema, pozimi pa zna bit jeba na poti domov word
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se