Skoči na vsebino

Formula 1 2005

Jure007

Priporočene objave

Ja, ja, saj vem da ni gasilec ali dohtar, ampak piše tudi, da bi bila to za mene gesta (dejanje) Človeka, ampak je še enkrat več dokazal, da mu je več kot zdravje brata pomembno $$$ - tako se pa posuje s pepelom in reče: "Oprostite, jaz moram dirkat, tako piše v moji pogodbi".

Ah, pa saj je brez veze še naprej razglabljat; prepričevanje prepričanih (zaslepljenih s sijem MS) je že vnaprej obsojeno na neuspeh.

:topic: BTW: lepe praznike, veliko pirhov in ne se najest premastne šunke!

Sicer nekaj dni zamujam pri tej debati, pa vseeno.

Leto 1994, 30.april, dirkališče Imola, zavoj Tosa. Življenje je tam izgubil Avstrijec Roland R. (ne vem, kako se pravilno napiše njegov priimek) in tja je prišel dogodek pogledat prva osebnost tedanje formule 1 A. Senna. Nagnali so ga in od FIE je dobil uradno opozorilo, da na mestu nesreče kot dirkač nima kaj iskati. Žal smo naslednji dan vsi videli, da je bil njegov ogled mesta smrtne nesreče še kako upravičen.

Senna je bil takrat avtoriteta v F1, današnji dirkači pa to niso, saj jim je FIA z politiko zastraševanja, zasliševanja in kaznovanja za vsak dirkaški incident na progi ali ob njej vzela vso karizmo.

Tisti, ki misli, da bi MS dovolili pogledat kaj se je z bratom takrat dogajalo, o sodobni F1 nima pojma.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

O "sodobni" formuli pa res ne vem prav veliko; sem in tja pogledam kakšen skrajšan posnetek dirke in to je to; ko je to dirkanje postalo tekmovanje vulkanizerjev in črpalkarjev (vsaka podobnost s tekmovanji gasilcev v Sp. Igu je zgolj naključna) in je vsako pridobivanje ali izguba mesta bila v veliki meri odvisna od dela ljudi v boksu, vidiš dragi Bono, takrat je moje zanimanje za F1 postalo enako ničli! Želim ti, da bi tudi ti prišel kaj kmalu do tega spoznanja in se lepo sončno popoldne raje nekam peljal z motorinom kot pa čas in živce zapravljal pred TV-jem.

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

O "sodobni" formuli pa res ne vem prav veliko;

Res ne. Mal poglej kakšno derko zdej, ne sam posnetek, pa boš vidu kaj se zdej dogaja v boksu....tako rekoč nič.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Volk imaš pravico do svojega razmišljanja in do svojega mišljenja in čeprav se z njim ne strinjam, ga še vedno spoštujem. Kako da tebi to ne uspe? Očitno si eden tistih, ki so vedno prepričani, da imajo oni prav, tisti ki pa se ne strinjajo s teboj pa so tako ali tako samo popolni imbecili.

Mislim da ni več potrebe o debatiranju na kateri strani je opazno pomankanje intelekta, mentalitete in kulture.

Lep dan še naprej.

Drugače pa moram rečt, da bi sicer res naredil lepo gesto, če bi se MS ustavil, vendar dejansko ne bi naredil popolnoma nič uporabnega. Umaknil bi se in čakal da mu kateri od zdravnikov pove kaj se dogaja, tko al tko pa so mu te informacije takoj ko se je dalo posredovali iz Ferrarijevega boksa. Za moje pojme, bi bila lepa gesta če bi se ustavil, vendar bi to naredil zaradi čustev ne razuma. Kr prav je da je peljal naprej.

Tako kot sem ze v prejsnjih pisanjih napisal sem za totalno pluralizacijo mnenj in akceptiram se tako subjektivno mnenje. NIKAKOR pa ne morem spostovat neobjektivnega interpretiranja dejstev in prodajanje le-teh kot edino zvelicano resnico.

Govoril sem o mentalni impotenci in ne mentaliteti.

Nisem pisal o pomanjkanju ali odsotnosti. Govoril sem o impotenci.

Poznam precej ljudi, ki jim domaca knjiznica sluzi toliko kot evnuhom harem.

Sicer pa; tezko, moje osebno mnenje, govori nekdo o spostovanju ipd., ki druge etiketira kot gnide.

Se enkrat, vsak ima pravico do osebnega, tudi deviantnega mnenja, sam si pa prilascam pravico to mnenje relativizirat, kritizirat, ironizirat ali (in) ignorirat.

Skoda, da ne premorem toliko casa, da bi se enkrat lotil in orisal psiho. profil posameznika, ki je apriori proti SM. Upam si trdit, da ko govorijo o njem zelo veliko povejo o sebi.

Vsak si lahko najde svoje gonilo in veselje do spremljanja F1.

.)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da malo razbremenimo debato: Eno izmed nezanemarljivih gonil je tudi pir, ki ga šefica mojega priljubljenega lokala v času dirke toči po 250 sit za normalen (0,5l) odmerek. :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na današnji dan, 29.03.1980 je prvo zmago v svoji bogati karieri dosegel Brazilec Nelson Piquet. To se je zgodilo na Veliki nagradi na Zahodu ZDA. Piquet, ki je v letih 1981, 1983 in 1987 osvojil tudi tri naslove svetovnega prvaka, je v svoji karieri zbral 22 zmag.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da malo razbremenimo debato: Eno izmed nezanemarljivih gonil je tudi pir, ki ga šefica mojega priljubljenega lokala v času dirke toči po 250 sit za normalen (0,5l) odmerek.  :yea2:

A tudi če ta rdeči ne zmagujejo? :D Cena res ugodna, a pride bar nabit al se lahko kdaj pridružimo? :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Volk:

1. DAMN ti pa si politik! Uporabljaš izraze, ki sploh ne obstajajo oz. so poslovenjeni izrazi iz angleščine. A se ti zdi da si zato bolj učen? Mi ni blo nikoli jasno zakaj ljudje to izvajajo! A je preveč kmečko uporabljat izraz ''sprejet'' in morš zato uporabit termin ''akceptirat'', pa še kakšno ''pluralizacijo'' not vrineš in imaš že skoraj doktorat narejen?

2. Izjavo o tem, da je MS gnida sem pozneje preklical. Evo dobesecni citat s 34. strani: ''Vzamem nazaj, ker so moje besede prekrute. Vseeno pa zame on tudi približno ne ve kaj je šport in kaj spada pod športno vedenje.''

3. Jaz sem na podlagi njegovega obnašanja in načina vožnje, ki ju spremljam od leta 1991, prišel do spoznanja da meni ni všeč in tega se držim. Mogoče se bo to kdaj spremenilo, ampak ne bom držal sape. Ti pa si po drugi strani na podlagi ene izjave, ki sem jo pozneje vzel nazaj, ugotovil da bi lahko orisal moj psihološki profil. Ja to bo to. To je/bo cel kup kvalitetnih ugotovitev in če boš kdaj psihiater(po pisanju sklepam da študiraš psihologijo) boš sigurno zelo dober.

Ampak ej ne še obupat. Sej bo Slovenija prišla na to stopnjo, kjer je Amerika sedaj pa bo veliko povpraševanje po psiholoigih za hišne ljubljenče. Baje da so pudli zlo zafrustrirana bitja. Ves ta stres pa te zadeve.... Evo pa imaš specializacijo!

PS: Glede na to da to ni v sklopu F1, predlagam da prekineva debato ali pa jo nadaljujeva na kakem psihološkem forumu.

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede na to, da sam nisem zacel z osebnimi deskvalifikacijami se mi ne zdi primerno to obesat.

Kasno stvar je treba prebrat in razumet. In ne posplosevat; govoril sem o profilu posameznikov in ne posameznika. Zanimo je dejansko to, da ta folk vlece oz. ga karakterizira (jebes ga, ne najdem cist primernega izraza v slovenscini) precej enakih lastnosti.

Uporabljam tujke in skovanke samo in edino zato, ker se tako konkretneje izrazim. (Ne trpim za kompleksom majhnosti; ne rabim velikega avtomobila -niti pistole :D :D :D )

V kinologiji so predvsem terijerji tisti, ki poosebljajo dol. znacajske lastnosti na katere je bil namig.

Glede na to, da je MS popolni profesionalec, clovek ki se drzi dogovorov, pogodbe in je sportnik v polnem pomenu besede (tudi s svojim privat zivljnjem), ne razumem odklonilnega odnosa. Verjetno ravno zato, ker marsikdo pri njem najde lastnosti, ki so negacija lastnih vrednot.

Se popolnoma strinjam ni pravi kraj za tovrstno debato.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A tudi če ta rdeči ne zmagujejo? :D  Cena res ugodna, a pride bar nabit al se lahko kdaj pridružimo? :hmm:

Cena je v vsakem primeru 250/0.5l :grim

Placa je vedno kar dovolj, čeprav je lokal majhen (tistih parčkov, ki bi ob nedeljah radi prišli na kak kofetek, nekako ne privlači glasni Tv in komentiranje dogajanja od nas, ki sedimo spodaj :grrr ).

Moral boš pa sedet bolj odzadaj, ker front row mamo doživljenjsko zakupljen.

Aja pa nemško moraš razumet, če boš hotu komentar poslušat, ker Mirsada Ališiča sploh ne več nikoli nismo. :lol: :grrr

Popravljeno . Popravil pirrulz
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Potrjeno s strani McLarna, da bo Montoya tokratno dirko izpustil zaradi poškodbe, ki jo je staknil pri tenisu s kondicijskim trenerjem. Namesto njega se v boj za točke podaja Pedro de la Rosa.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Potrjeno s strani McLarna, da bo Montoya tokratno dirko izpustil zaradi poškodbe, ki jo je staknil pri tenisu s kondicijskim trenerjem. Namesto njega se v boj za točke podaja Pedro de la Rosa.

moj adut je odšel na počitek... :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

moj adut je odšel na počitek... :(

moje sožalje. NOT. Saj ko si je Michael zlomil tačko tudi ni nihče jokal. :grrr

Jebiga Mondicko je pač štorast.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se neka tekma spet približuje ne?? hmmmmm :hmm: držim pesti... joj kako držim pesti.... :P :P :P

Gledala je pa ne bom, bom raje tu potem brala, kako ste spet vsi pametni :lol1: :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

moje sožalje. NOT. Saj ko si je Michael zlomil tačko tudi ni nihče jokal.  :grrr

Jebiga Mondicko je pač štorast.

sej zmagali pa vseeno ne boste pa če bi ostala samo še Red Bulla ali Sauberja bi vas pa ona dva nažgala... :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe...jaz vseeno z večjo verjetnostjo (100%) lahko trdim, da tvoj dragi Mondicko ne bo zmagal, kot pa ti, da rdeči ne bodo. :grim :P :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe...jaz vseeno z večjo verjetnostjo (100%) lahko  trdim, da tvoj dragi Mondicko ne bo zmagal, kot pa ti, da rdeči ne bodo.  :grim  :P  :P

pa še vseeno obstajajo male možnosti, da bodo rdeči zmagali :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa še vseeno obstajajo male možnosti, da bodo rdeči zmagali  :naughty:

Ne male...... :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2:

BODO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no, vidva se kar izljubita... da se navadita, da bosta en drugemu ramo dajala, ko bo spet zgubil  :lol1:  :lol1:  :lol1:

Pupek....v nedeljo imam že pripravljeno taveliko brisačo za tvoje solzice.....in ....no ne preveč močno ramo,kjer se boš lahko po mili volji zjokala ob triumfalni zmagi Ferarija in dirkača vseh časov MICHAELA!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja sej vem.....zato pa smo prjatli,da ti pomagamo v težkih trenutkih :004 :004 :004

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pupek....v nedeljo imam že pripravljeno taveliko brisačo za tvoje solzice.....in ....no ne preveč močno ramo,kjer se boš lahko po mili volji zjokala ob triumfalni zmagi Ferarija in dirkača vseh časov MICHAELA!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja sej vem.....zato pa smo prjatli,da ti pomagamo v težkih trenutkih :004  :004  :004

KLIMBRA za predsednika. :004

Pa kako imaš ti danes lepe besede. :OK: :OK: :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!