Pravokotar Objavljeno December 22, 2004 Objavljeno December 22, 2004 ...ona dva sta poročena že 13 let in tip je čisto ubrisan na motorje - ma revije, gleda po netu mislim vse možno. A ona teži in teži in ne dovoli motorja. Po mojem mnenju bi tip sicer moral meti jajca in reči evo to je moja želja, hodim v službo, mam dnar in to si bom kupil. Ampak tega ne nardi. Ne vem zakaj. Po mojem mnenju ne moreš ene take želje zamorit, ker se "živi samo enkrat". Jaz recimo sem to nardil kljub vsem grožnjam. Pa je zdaj OK. Torej, kako rešiti to težavo. In predvsem ali je težava v tipu ali v ženski? Jaz pa poznam drugačen primer. Ona dva sta poročena že 13 let in tip je čisto ubrisan na sex - ma revije, gleda po netu mislim vse možno. A ona teži in teži in ne dovoli priležnice. Po mojem mnenju bi tip sicer moral meti jajca in reči evo to je moja želja, hodim v službo, mam dnar in to si bom špogal. Ampak tega ne nardi. Ne vem zakaj. Po mojem mnenju ne moreš ene take želje zamorit, ker se "živi samo enkrat". Torej, kako rešiti to težavo. In predvsem ali je težava v tipu ali v ženski? :hmm:
Dave Objavljeno December 22, 2004 Objavljeno December 22, 2004 ... Torej, kako rešiti to težavo. In predvsem ali je težava v tipu ali v ženski? ← Morda je tezava v odnosu? Sicer pa se mi zdi skrajno mim noro razpredat o nekem kvazi problemu, ki ga ima nek nakljucni opazovalec s tem kako si nek par ureja zivljenje.
SiR Objavljeno December 22, 2004 Objavljeno December 22, 2004 Morda je tezava v odnosu? ← good ansver, Dave-sahib :) You receive 5 cookies for that :)
Dave Objavljeno December 22, 2004 Objavljeno December 22, 2004 good ansver, Dave-sahib :) You receive 5 cookies for that :) ← Moj racun pride po posti. :)
Zok Objavljeno December 22, 2004 Objavljeno December 22, 2004 Jaz pa poznam drugačen primer. Ona dva sta poročena že 13 let in tip je čisto ubrisan na sex - ma revije, gleda po netu mislim vse možno. A ona teži in teži in ne dovoli priležnice. Po mojem mnenju bi tip sicer moral meti jajca in reči evo to je moja želja, hodim v službo, mam dnar in to si bom špogal. Ampak tega ne nardi. Ne vem zakaj. Po mojem mnenju ne moreš ene take želje zamorit, ker se "živi samo enkrat". Torej, kako rešiti to težavo. In predvsem ali je težava v tipu ali v ženski? :hmm: ← ce kdo gleda na motociklizem kot na spolnost (priznam, tudi jaz - filing je isto dober, tud moras met opremo, se drzat nekaterih pravil, itd), smo to moski. njegova zena je al lubosumna, al uveljavlja svojo voljo, al tecna u 3pm (pardon), mogoce jo je tako strah zanj... ...vsekakor pa js tega neb trpel. ce si js hocem kupit motor, si ga bom tud kupu, to je moja stvar, vsi ostali - back off until it's too late! :angry:
Pravokotar Objavljeno December 22, 2004 Objavljeno December 22, 2004 Morda je tezava v odnosu? Lucidno, Daveman! :notworthy: In za nek odnos, kot za skoraj vsak drug špil (razen pasjanse), sta potrebna dva :naughty:
SiR Objavljeno December 22, 2004 Objavljeno December 22, 2004 ce kdo gleda na motociklizem kot na spolnost (priznam, tudi jaz - filing je isto dober, tud moras met opremo, se drzat nekaterih pravil, itd), smo to moski. njegova zena je al lubosumna, al uveljavlja svojo voljo, al tecna u 3pm (pardon), mogoce jo je tako strah zanj... ...vsekakor pa js tega neb trpel. ce si js hocem kupit motor, si ga bom tud kupu, to je moja stvar, vsi ostali - back off until it's too late! :angry: ← zok, prosim, ne se preveč naprezat ... ;) + napenjanje lahko škodi :D
Manu Objavljeno December 22, 2004 Objavljeno December 22, 2004 dec si bo kupil motor. če ne, ne bo več dec. logika pasulja. :grim ← In ko ga bo pripeljal domov, v garažo, bo pred bajto trikrat prdnil. :grim Tudi logika pasulja! :)
Fabo Objavljeno December 22, 2004 Objavljeno December 22, 2004 Ce men partnerka ne bi dovolila nakupa motorja bi........ :fight2: .........(ga vseen KUPU)
SiR Objavljeno December 22, 2004 Objavljeno December 22, 2004 Ce men partnerka ne bi dovolila nakupa motorja bi........ :fight2: ......... ... se z njo glasno pogovoru?
SLEPEC Objavljeno December 22, 2004 Objavljeno December 22, 2004 ... se z njo glasno pogovoru? pa sam ostal celo življenje,al pa piskal motoristko
KeC Objavljeno December 22, 2004 Objavljeno December 22, 2004 Naj žena pove točno kaj je razlog njenemu nasprotovanju. Če ima konkreten problem z motorji se da ot em pogovrit in probat zadevo rešit. Če pa nasprotuje kar tako, samo da pije kri potem pa zamenjat ženo. :ph34r:
Manu Objavljeno December 22, 2004 Objavljeno December 22, 2004 pa sam ostal celo življenje,al pa piskal motoristko ← Zdej pa ti men neki povej..... prosim, prosim, prosim.... :notworthy: Kako se da piskat motoristko? :hmm: Bi me zanimalo jako, jako zelo. O:-) Nekak me celo.... khm... da ne rečem.... :naughty:
Fabo Objavljeno December 22, 2004 Objavljeno December 22, 2004 Zdej pa ti men neki povej..... prosim, prosim, prosim.... :notworthy: Kako se da piskat motoristko? :hmm: Bi me zanimalo jako, jako zelo. O:-) Nekak me celo.... khm... da ne rečem.... :naughty: ← mogoce je to kaka pesem... :lol1: :lol1:
motoristek Objavljeno December 22, 2004 Objavljeno December 22, 2004 Brez veze jo piskat :hmm: domačo narediti v motoristko :yea1:
JAZBEC Objavljeno December 22, 2004 Objavljeno December 22, 2004 ...jst sm mel motor pred žensko :OK: , mel sem motor pred ženo :OK: ....okol motorja ni bilo niti debate, motor je bil jaz(bila sva eno ta isto :004 ..) -furala se je občasno z mano, pa potovanja,pa... sem reku da edin ko dobim tamalga nardim pavzo - in pol ga kupim spet - med pavzo pa kokr ta prijatu -revije,sejmi,gledanje dirk,kakšen zbor ( :beer2: ).....in sedaj ko je bil cajt za kupit pa NE...opa....ZAKAJ?....rada ima motorje - resda bolj tiste potovalne al pa čuperje... .) ...potreben je bil temeljit večmesečni pogovor in pravi čas za akcijo...in motor je v garaži....vzrok za njen NE - NAPIHNJENA ČRNA KRONIKA...kamor pogledaš samo o nesrečah.... :( .. .. .. -resda sem v mladih letih (od poroke.. :D ) skoraj vsak motor prodal kot nevozen ali potreben močnejšega popravila,resda se je v letih pavze pobilo nekaj sorodnikov in prijateljev (ops. - ne vsi na cesti,ne vsi na motorju...) - resda sem v mladih letih osebno poznal že sestre v Šempetru....pogovor vse reši (ljubezen).. .. .. .. je pa težka situacija in ni lahko uskladit dveh različnih mnenj in gledanj....ops-nakladam :wacko:
Fabo Objavljeno December 22, 2004 Objavljeno December 22, 2004 ...jst sm mel motor pred žensko :OK: , mel sem motor pred ženo :OK: ....okol motorja ni bilo niti debate, motor je bil jaz(bila sva eno ta isto :004 ..) -furala se je občasno z mano, pa potovanja,pa... sem reku da edin ko dobim tamalga nardim pavzo - in pol ga kupim spet - med pavzo pa kokr ta prijatu -revije,sejmi,gledanje dirk,kakšen zbor ( :beer2: ).....in sedaj ko je bil cajt za kupit pa NE...opa....ZAKAJ?....rada ima motorje - resda bolj tiste potovalne al pa čuperje... .) ...potreben je bil temeljit večmesečni pogovor in pravi čas za akcijo...in motor je v garaži....vzrok za njen NE - NAPIHNJENA ČRNA KRONIKA...kamor pogledaš samo o nesrečah.... :( .. .. .. -resda sem v mladih letih (od poroke.. :D ) skoraj vsak motor prodal kot nevozen ali potreben močnejšega popravila,resda se je v letih pavze pobilo nekaj sorodnikov in prijateljev (ops. - ne vsi na cesti,ne vsi na motorju...) - resda sem v mladih letih osebno poznal že sestre v Šempetru....pogovor vse reši (ljubezen).. .. .. .. je pa težka situacija in ni lahko uskladit dveh različnih mnenj in gledanj....ops-nakladam :wacko: ← Tud jest motor pred punco....oboje mam rad :wub:
Insallah Objavljeno December 23, 2004 Avtor Objavljeno December 23, 2004 Jah, da povem malo več. Otrok ni, denar ni problem, ona ni debela in grda ampak ravno nasprotno . Kot razlog za nasprotovanje navaja predvsem nevarnosti motorja. Vendar on ni nek kreten, ki bi sedel na motor in samo GASAAAAAAAAA :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: . Skratka, tipu bom predlagal, da si prebere tele odgovore. Pol pa naj se odloči. Jaz še vedno mislim, da pri odraslem človeku ne more biti nekih resnih argumentov proti nakupu motorja, če je le dnar pri bajti :grim :grim :grim :grim . Aja, še to. Ona si zna privoščit tisto, kar si želi. In to ne za male dnarje. :blink: Skratka, jaz bi motor kupil. Glede na to, da tip zaradi njenega nasprotovanja zavlačuje že najmanj 10 let. Če ne gre zlepa pa zgrda. :ph34r:
JAZBEC Objavljeno December 23, 2004 Objavljeno December 23, 2004 (popravljeno) Aja, še to. Ona si zna privoščit tisto, kar si želi. In to ne za male dnarje. :blink: Glede na to, da tip zaradi njenega nasprotovanja zavlačuje že najmanj 10 let. Če ne gre zlepa pa zgrda. :ph34r: ← :hmm: :hmm: ...tip trpi...in če je kej samostojen :? in pametna glava :doze: naj ga kupi....če ne pa naj trpi še naprej....samo pole naj ne išče odgovorov tlele gor čez par let....sam sebi se smili :hmm: Popravljeno December 23, 2004. Popravil JAZBEC
Wobewt Objavljeno December 23, 2004 Objavljeno December 23, 2004 Yao, s kakšnimi se nekateri ubadajo. <_< To pa je problem za psihologe. Mogoče bi psigolog dr. Moos-tangh vstopil. B) A bo motor pr bayt, al ga ne bo, a bi zamenjal avto pr bayt, al ga ne bi, a bi popleskal stanovanje, al ga ne bi, a bi posadil hruško bred bayto, al jo ne bi.... :wacko: Bi še razumu, če bi šlo za wotroka, ne pa za pleh...
SONCE Objavljeno December 23, 2004 Objavljeno December 23, 2004 Tip rabi eno močno brco v rit, da mu pride iz riti v glavo. :wacko: Samo da ne bo potem problem, ko bo začel razmišljati s svojo glavo. :hmm: Verjetno bo našutiral tisto svojo tečnobo tako, da nekaj dni ne bo priletela nazaj na zemljo. :rolleyes: :grim Če je vse to res, kar je napisal Polž. Na kratko: Tip potrebuje strokovno pomoč. (npr.: dr. Rugelj) :o :unsure: :grim
Špilferderber Objavljeno December 23, 2004 Objavljeno December 23, 2004 In ko ga bo pripeljal domov, v garažo, bo pred bajto trikrat prdnil. :grim Tudi logika pasulja! :) ← seveda. med vožnjo ne more. ker usnje preveč rit skup' drži. pravi dec, ni kaj. :OK: manu :004
RaceBoy_ Objavljeno December 23, 2004 Objavljeno December 23, 2004 (popravljeno) Jest tud predlagam en miren pogovor. Pove nej ji, da si on pač motor zelo želi in da če ga ma kej rada, da mu ga bo mogla pustit. Lahko bi mu pa ti Polž naredu uslugo in bi se ti mal na kratko pogovoril z njegovo ženo. Drugače pa če si tip tako zelo želi imeti motor, bo naredil vse za to, da bi ga imel. .) Popravljeno December 23, 2004. Popravil RaceBoy_
kOdEbLuE Objavljeno December 23, 2004 Objavljeno December 23, 2004 Jest tud predlagam en miren pogovor. Pove nej ji, da si on pač motor zelo želi in da če ga ma kej rada, da mu ga bo mogla pustit. Lahko bi mu pa ti Polž naredu uslugo in bi se ti mal na kratko pogovoril z njegovo ženo. Drugače pa če si tip tako zelo želi imeti motor, bo naredil vse za to, da bi ga imel. .) ← na eni strani OTROCI, žena, mir v hiši... na drugi strani motor... če mu je motor(kljub krizi srednjih let) bolj pomemben od otrok pol njegova žena nima izbire in nej si še v mladih letih dobi drugega
Manu Objavljeno December 23, 2004 Objavljeno December 23, 2004 Bi še razumu, če bi šlo za wotroka, ne pa za pleh... ← Ja, pa če bi bla ona debela pa grda, tko kot je Polž napisal. :yea2: :afro1: :doze:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se