motoristek Objavljeno December 24, 2004 Objavljeno December 24, 2004 Pred dvema letoma je od znanca kupil Hondo VTR, če jo ima še vedno pa nimam pojma. Naj jo spolovilo gleda tisto babo, ki je neodkrita do tipa. Zakaj je spoh z njim, če se ne želi pogovarjati? <_< To je eden izmed glavnih razlogov za težave. Le kako naj tipi razumejo take kure, ko pa niti ne povejo, kaj mislijo??? :? :BUA: :? :wacko: Odgovor "ZATO" naj bi pojasnil vse in tipi naj bi se sprijaznili s tem in pika. :doze: :SS Če bi bil tip vreden svojega denarja, bi ga zgubila zato, ker mu brani nakup motorja. Če se pa boji, da se bo njenemu dragemu kaj zgodilo, pa naj si najde zapečkarja. :naughty: Verjetno ga tudi smučat ne pusti, pa tudi vožnja s kolesom je lahko nevarna. Cesto lahko prečka le ob dnevni svetlobi, na prehodih za pešce...... :SS Kje je meja???? :? :? S padalom gre lahko skakat? Na počitnice gresta z avtom ali z letalom? Vse to skupaj je bullshit.... Baba ma sama s sabo probleme in jih na ta način daje iz sebe, tip ni pa tut nič boljši. Zato sta skupaj. :P ← Se podpišem pod tvoj post :notworthy:
GorazdH Objavljeno December 24, 2004 Objavljeno December 24, 2004 to babo bi pogojno razumel le, če bi mela onadva majhnega otroka in da bi tudi finančno stanje blo bol bogo. drugače pa brca v rit... bogi bo njihov otrok, saj ga bo ko se bo rodil nafilala s tabletami da bo ves plav, ker je nevarnost bolezni... :SS :SS vem da ni lepo ma včasih takim želim, da jim potres sesuje streho nad glavo. tolko o "varnosti"
Zok Objavljeno December 24, 2004 Objavljeno December 24, 2004 Zokmajstr, nikar ne skači na glavo z dravskega mostu. Zlasti ne decembra! :) (me prow zanima... :naughty: :devil: ) ← tud take ideje sm ze mel.
Insallah Objavljeno December 24, 2004 Avtor Objavljeno December 24, 2004 bogi bo njihov otrok, saj ga bo ko se bo rodil nafilala s tabletami da bo ves plav, ker je nevarnost bolezni... :SS :SS ← Ma morem rečt, da poznam sceno in se podpišem pod tole. ZDaj več ne vem ali naj tipu tole sploh pokažem. Bo takoj imel odvetnik posel. :fight2:
Wobewt Objavljeno December 24, 2004 Objavljeno December 24, 2004 Matr, kakšna seciranja & psihoanalize ljudi, k yih sploh ne poznate :blink: :blink: :blink: ... Ne morš werjet. :SS ...pa ney bo zabava, no... B)
motoristek Objavljeno December 24, 2004 Objavljeno December 24, 2004 Saj veliko ne more narediti :hmm: 1. Babo v rit našutira........ 2. Kupi motor pa vidi kaj bo........ 3. Babo nafila in fura voziček po vasi :topic:
SiR Objavljeno December 24, 2004 Objavljeno December 24, 2004 motorja mu ne bo treba reševat... če ga do zdej ni kupu ga tud v bodoče ne bo mislm da je itak jasn kdo nosi kak kos oblačila (hlače) pri hiši ← iz česa to sklepaš? Mogoče pa je njemu pač tudi žena tako zelo pomembna, in njeno mnenje... ampak ne vem, zakaj kolegom potem jamra okoli ... :( mogoče je pa pussy pa si ne upa z motorjem harat, pa mu je njeno neodobravanje zgolj izgovor ... "ja bi, ali ne bih da udjem..."
SiR Objavljeno December 24, 2004 Objavljeno December 24, 2004 Ne boš verjel, ampak zadel si. :o Tudi to se dogaja. Oziroma blazno komplicira, ko je v igri smučanje. :BUA: Skratka, zadaj bom tipu pokazal tole debato. Poročam. ← super. Psihoterapevtski center Motosvet v polnem zagonu in v vsej svoji graciozni funkcionalnosti :) ej, a ni fajn, ko lahk tkole mi s svojim modrovanjem totalno nekomu tretjemu življenje reguliramo in celo "rešimo njegov motoristični nagon". Polž, lej, ti si njegov frend, ga poznaš, priporočam, da pač ti z njim govoriš kakorkoli že, ampak nikakor pa ne dovoli, da si un zdaj tele naše pisarije preveč k srcu jemlje... je tolk enga šovinizma in sranja med izjavami ... bo še kšno neumnost naredu (babo pustu pa šu motor kupit)... svoje probleme naj reššujeta sama, ne pa, da jih rešujemo z modrovanjem mi tukaj ...
devilish Objavljeno December 24, 2004 Objavljeno December 24, 2004 Matr, kakšna seciranja & psihoanalize ljudi, k yih sploh ne poznate :blink: :blink: :blink: ... Ne morš werjet. :SS ...pa ney bo zabava, no... B) ← pod to se pa jst podpisem! :notworthy: :D lp
Zok Objavljeno December 24, 2004 Objavljeno December 24, 2004 (babo pustu pa šu motor kupit) ← ...sj ce mal pomislis, ideja sploh ni napacna... :devil: JERRY!! JERRY!! :afro1:
klimbra Objavljeno December 24, 2004 Objavljeno December 24, 2004 Sej vem,da nam toplo vodo izumu.........ampak vam podajam na tem mestu eno prav prijetno.....kaj pa drugega kot lastno.....izkušnjo!!!!! Kot mali žogobrc in lumpasti pokovec.....sem si nemrtno želel mopeda....takega,kot ga je imel naš napol hromi sosed Edi......in seveda...le kdo neki,kot najbolj skrbna in za otroka boječa mami mi tega ni dovolila......pa se je mali porednež Klimbra znašel na sebi znan način........s privarčevano žepnino sem podkupil soseda Edija.....in medtem,ko je on srebal napol toplo(seveda v tistih letih so bili hladilniki v trgovinah prej posebnost,kot nekaj običejnega).....sem se neumorno fjakal po dvorišču,pa mimo banke,do bifeja in nazaj. No kasneje,sem kupček veselo napolnil....in ob obisku naših tetov in stic :kva2: :kva2: ...napraskal še razliko..........uaaaaaaaaaaaaaaaa....MOJEEEEEEEEEEEEEEEE Spoznal prikupno dekle.....ki je silom prilike(valjda.....taprav dec zmer dobi najbolš)postala moja ženička....moped je letu od bajte,na sposojene......TO PA NE,JE TREBA OTROKA PREŽVET....nisem smel sesti........in potem...........diverzantski dogovor s kolegom!!!!!!!!! Moja in njegova zaupne prjatlce On veliki mačo.....BABA NIMA KEJ GOVORT....VSE MOJE,MOJ DNAR,MOJA BAJTA.....itd....nabavi čoperja Prva vožnja.....obisk zaupne prijateljice Klimbra naslednji dan Z BLAGOSLOVOM nabavi prvi moped!!!!!! Dalje je pa itak vse jasno!!!!! Torej,dragi trpeči,ki vas dame ovirajo pri izpolnjevanju vaših želja.........verjemte.....nobena ne bo več težila,ko se ji najbolša frendica prpele na ganz noje bajku njenega tipa!!!!!!!! Bodi dovolj!!!
alshark Objavljeno December 24, 2004 Objavljeno December 24, 2004 Ce u lajfu nimas izpolnjenih tvojih "resnicnih" zelja, ne bos nikol srecen - tud z zensko ne (ne glede na to, kaj je tvoja resnicna zelja; motor, sluzba, mir,.......)! Vcasih si namrec ljudje zelijo nekej, ker imajo to njegovi prjatli, idoli,... - mislm da to ni to. Motor je pac nekaj, kar tisti ki si tega ne zelijo, nikol ne bodo zastopil. Tisti pa, ki vedo, kaj je to zelja po motorju :wub: vedo, da je biti brez, velikanska muka! :cry: :BUA: !!!! Zato, ce ti je zelja res na mestu in ves, da te ma zena rada; ce te ma rada, bo srecna, ce bos ti srecen, si kup bike in pejta skup na fure (seveda, ce vama tud finance to dopuscajo; da ne bosta zarad tega 3 leta na kruhu in vodi). Ce se odlocis :OK: , veliko srecnih kilometrov :) !
KeC Objavljeno December 24, 2004 Objavljeno December 24, 2004 Čisto statistično o nevarnostih: Največ ljudi umre v svoji lastni postelji!!! Ergo: motor bolj varen od postelje!
Jure Objavljeno December 25, 2004 Objavljeno December 25, 2004 Po skoraj 1 urnem prebiranju teme lahko svetujem samo: Tip nej se že spoka v trgovino po motor! To je to, ni več kaj za razglabljat! :) P.S. Kec, dobra, dobra :lol1:
SiR Objavljeno December 25, 2004 Objavljeno December 25, 2004 OK, dejmo izglasovat tudi še ,kakšn motor naj is tip kupi. In poleg tega še, kako naj naslednjič obdela svojo ženo... :xx:
Kruse Objavljeno December 25, 2004 Objavljeno December 25, 2004 :baa: :BUA: :fight2: :beer2: :devil: :music2: :kva2: :wub: :004
Jure Objavljeno December 25, 2004 Objavljeno December 25, 2004 OK, dejmo izglasovat tudi še ,kakšn motor naj is tip kupi. In poleg tega še, kako naj naslednjič obdela svojo ženo... :xx: ← Ideja sploh ni tako slaba! :devil: Mogoče bi lahko dejansko uporabil dobljene rezultate glede na to da smo tu sami experti :lol1: :lol1:
dr.looney Objavljeno December 25, 2004 Objavljeno December 25, 2004 sam a kdo pozna kak primer ko je tip reku da motorja ne bo in je dečva ga hotla met?????? ← poznam . moja sodelavka se je odločila, da bo šla delat izpit in kupila motor. njen mož je ponorel, ampak ona je vztrajala in ga tut kupila . no neki cajta se je kujal zdej je pa vse ok. :naughty: :yea2: dr.looney :devil:
motoristek Objavljeno December 25, 2004 Objavljeno December 25, 2004 poznam . moja sodelavka se je odločila, da bo šla delat izpit in kupila motor. njen mož je ponorel, ampak ona je vztrajala in ga tut kupila . no neki cajta se je kujal zdej je pa vse ok. :naughty: :yea2: dr.looney :devil: ← Ta je za mene :OK: a je mogoče že ločena :naughty:
Brrrm Objavljeno December 25, 2004 Objavljeno December 25, 2004 Motoristek, ne vem, če se izplača. Ker, če ima motor in se z njim preganja naokoli, potem mora dec doma posodo pomiti, posesati in plenice obesiti. Raje premisli .) :)
Broj Jedan Objavljeno December 26, 2004 Objavljeno December 26, 2004 1 OK, dejmo izglasovat tudi še ,kakšn motor naj is tip kupi. 2 In poleg tega še, kako naj naslednjič obdela svojo ženo... :xx: ← no pa dejmo - ys mu svetujem: 1 najboljši, najlepši, naj..., naj... motor na svetu 2 tako kot njej najnajnajbolj paše :004 Kateri motor je to in kako mora pristopiti k obdelavi, pa sam najbolje ve ... basta :OK: @ Sym ... a misliš, da moj nasvet ni as allways - "thebestofthebest" :huh:
Zok Objavljeno December 26, 2004 Objavljeno December 26, 2004 glasujem za Hondo CBR 1000 RR Fireblade. seveda ganz novo. :devil:
Insallah Objavljeno December 26, 2004 Avtor Objavljeno December 26, 2004 (popravljeno) Tako je. Jaz sem fantu povedal, kaj približno je blo tu napisano. Pokazal mu nisem. ker je na momemnte preveč kruto. Zdaj pa tip razmišlja ali si on sploh želi motor. Ozioma, kaj si sploh želi v tem življenju. Vsekakor smo človeka malo zbudili. :OK: :OK: :OK: PS. Sicer pa za motor predlagam Hondo CB 1300 :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Popravljeno December 26, 2004. Popravil Polž
SiR Objavljeno December 26, 2004 Objavljeno December 26, 2004 no pa dejmo - ys mu svetujem: 1 najboljši, najlepši, naj..., naj... motor na svetu 2 tako kot njej najnajnajbolj paše :004 Kateri motor je to in kako mora pristopiti k obdelavi, pa sam najbolje ve ... basta :OK: @ Sym ... a misliš, da moj nasvet ni as allways - "thebestofthebest" :huh: ← yurij, tvoj nasvet je neki najboljšga, akr se lahk temu tipu, o katermu razglabljamo, zgodi! :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se