motoristek Objavljeno December 26, 2004 Objavljeno December 26, 2004 Motoristek, ne vem, če se izplača. Ker, če ima motor in se z njim preganja naokoli, potem mora dec doma posodo pomiti, posesati in plenice obesiti. Raje premisli .) :) ← Prav imaš :P boljša je za ljubico :rolleyes:
burgy Objavljeno December 26, 2004 Objavljeno December 26, 2004 Jaz pa poznam drugačen primer. Ko motorja še ni pri bajti, ona dva sta poročena že 13 let in tip je čisto ubrisan na motorje - ma revije, gleda po netu mislim vse možno. A ona teži in teži in ne dovoli motorja. ← Naj nabav motor pa ženo skensla, pa babe po netu gleda dokler si še bejbe druge ne najde .)
SONCE Objavljeno December 27, 2004 Objavljeno December 27, 2004 glasujem za Hondo CBR 1000 RR Fireblade. seveda ganz novo. :devil: ← Neeeee! :grrr Za tako neodločnega tipa je najbolje nekaj rahitično švohnega in svinjsko težkega. Izbire je kaj nekaj. :grim O:-)
Manu Objavljeno December 27, 2004 Objavljeno December 27, 2004 (popravljeno) Tole foro sem danes videl v According to Jim. tip pride dam, reče " pa u swinger klub se bom upisu..." ← Vse drugo od naštetega bi morda še šlo, v swinger klub se bo pa bolj težko sam vpisal. (Bi moral še njo, ona verjetno ne bo hotela, če že motorja noče, pa bo spet ogenj v strehi :) ) Pri nas so namreč v swinger klubih najbolj zaželjeni pari in eventuelno še same gospodične ali gospe, medtem ko samih moških nekak ne pustijo najbolj radi noter. :) Morda bi pa probal kje v tujini. S samostojnim vpisom v klub, mislim. :) Se mi zdi, da mu prej ratalo, kot kupit motor. ;) Popravljeno December 27, 2004. Popravil Manu
SiR Objavljeno December 27, 2004 Objavljeno December 27, 2004 Morda bi pa probal kje v tujini. S samostojnim vpisom v klub, mislim. :) Se mi zdi, da mu prej ratalo, kot kupit motor. ;) ← priporočam klub Blue Oyster ... sam se ne spomnim, v kterem mestu ... :)
Vale Objavljeno December 27, 2004 Objavljeno December 27, 2004 priporočam klub Blue Oyster ... sam se ne spomnim, v kterem mestu ... :) ← L.A. :hmm: ;)
SONCE Objavljeno December 27, 2004 Objavljeno December 27, 2004 Fegi style.... :grrr ← :grim Ga bo vsaj še kdo od zadaj, ne samo žena. :grim "Blue Oyster" it is. :grim :naughty: :grim
Insallah Objavljeno December 27, 2004 Avtor Objavljeno December 27, 2004 Vse drugo od naštetega bi morda še šlo, v swinger klub se bo pa bolj težko sam vpisal. (Bi moral še njo, ona verjetno ne bo hotela, če že motorja noče, pa bo spet ogenj v strehi :) ) Pri nas so namreč v swinger klubih najbolj zaželjeni pari in eventuelno še same gospodične ali gospe, medtem ko samih moških nekak ne pustijo najbolj radi noter. :) ← Ti si pa zgleda kar precej na tekočem s problematiko slovenskih swinger clubov :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
KeC Objavljeno December 27, 2004 Objavljeno December 27, 2004 Mogoče pa rada pleše swing :hmm: Ali pa sem ustrelil popolnoma mimo. :unsure:
Insallah Objavljeno December 27, 2004 Avtor Objavljeno December 27, 2004 Mogoče pa rada pleše swing :hmm: Ali pa sem ustrelil popolnoma mimo. :unsure: ← Hm. Mislim, da je to to O:-)
SONCE Objavljeno December 27, 2004 Objavljeno December 27, 2004 Mogoče pa rada pleše swing :hmm: Ali pa sem ustrelil popolnoma mimo. :unsure: ← Tarča je za tabo! :huh: .)
Manu Objavljeno December 28, 2004 Objavljeno December 28, 2004 Ti si pa zgleda kar precej na tekočem s problematiko slovenskih swinger clubov :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: ← Kako si pa to razbral? :o :kva2: Pa tako sem se trudila res čimmanj napisat, da me ne bi kdo razkril.... :afro1: :photo:
SONCE Objavljeno December 28, 2004 Objavljeno December 28, 2004 Pa tako sem se trudila res čimmanj napisat, .... ← Se bo potrebno drugič bolj potrudit. :P
Manu Objavljeno December 28, 2004 Objavljeno December 28, 2004 A ne, da se sam mal hecaš? :blink: :wacko: :xx: :fredy:
Manu Objavljeno December 28, 2004 Objavljeno December 28, 2004 Nihče ni nekoristen! Lahko ga uporabimo kot slab primer. :grim
SONCE Objavljeno December 28, 2004 Objavljeno December 28, 2004 Manu ........ ti si zakon!!!! :OK: :004 :friend2:
Manu Objavljeno December 28, 2004 Objavljeno December 28, 2004 Maš srečo, da me ne poznaš vsak dan :friend1: ( by fifty :) .) ) Drgač pa, da ne bomo :topic: Polž, a je prjatu že kupu motor? :hmm: Kako pa kej od prjatla žena? :? :OK:
Insallah Objavljeno December 28, 2004 Avtor Objavljeno December 28, 2004 Od prjatla žena se zdaj sprašuje, če ni slučajno predebela. :closedeyes: Motorja pa še vedno ni pri hiši. :baa:
SONCE Objavljeno December 28, 2004 Objavljeno December 28, 2004 Si mu dal za prebrati naše modrovanje? :naughty:
Manu Objavljeno December 28, 2004 Objavljeno December 28, 2004 Si mu dal za prebrati naše modrovanje? :naughty: ← :grim Žena od prjatla pa na dieto. :D Polž, v bistvu si ti razdrl čist srečno zvezo. ;)
Insallah Objavljeno December 28, 2004 Avtor Objavljeno December 28, 2004 Ne ga srat, saj nočem, da se tip fenta. Ali pa sproži ustrezne postopke na sodišču :fight1: Sem mu pa približno povedal, kar smo skupaj namodrovali in pol sem mu predlagal, naj kupi motor, ali pa neha blefirat, da si ga želi že 13 let. :nono:
Manu Objavljeno December 28, 2004 Objavljeno December 28, 2004 ali pa neha blefirat, da si ga želi že 13 let. :nono: ← Ja, viš ga, čist prow si mu povedal! :fight2: p.s. Upam, da bo kmalu nehalo snežiti, da grem pred bajto sneg metat.... :blink:
Insallah Objavljeno December 28, 2004 Avtor Objavljeno December 28, 2004 Snežit????? Tu, v Ljubljani samo dežuje. :angry2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se