Skoči na vsebino

Žena ne pusti nakupa motorja

Priporočene objave

Objavljeno

predlagam, da ga kar kupi, na skrito. če je žena res žena, ga bo razumela, če pa bo grozila in celo odšla pa tako ni nič vredna. amen.

Objavljeno

Ko sem bil star 14,mi mama ni pustila mopeda...kljub svojemu prepričevanju,češ,da je bolj varen,kot avto,sa imaš v avtu prvo zaletalno površino pol metra od glave,dočim če padeš z mopedom v naravi,imaš ničkoliko metrov do prve ovire,do takrat se pa itak že ustaviš(saj vem,kot otrok sem imel bujno domišljijo).No,pa je odgovor bil ne!Sva pa z očetom (pravi bajker)na tiho kupila moped;prva dva tedna se nista pogovarjala(ker mi je kupil smrt...),čez en mesec,pa me je sama "fehtala",da jo peljem en krog...

Poanta:NAJ KUPI ŽE ENKRAT....z babo se bo pol ukvarjal..

Objavljeno

Ko sem nabavil motor so bili starši čisto iz sebe od skrbi, češ saj se boš ubil...

Sem jim rekel, da če bi mi mogoče kupili moped ko sem bil star 14 in sem si ga želel bolj kot karkoli, bi me verjetno do zdaj že minilo... :P (čeprav dvomim :) )

In se ne bi zdaj vozil z 10x več kubičo zadevo :OK:

Urbi

Objavljeno

Bab je kot listja in trave...ljubezen pa je samo ena! :krneki:

Objavljeno

:grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr

Sta vsaj dve :naughty:

:grim :grim

Objavljeno
:grrr  :grrr  :grrr  :grrr  :grrr  :grrr

Sta vsaj dve  :naughty:

:grim  :grim

Poleg motorja je to še.......?

Objavljeno

Am......

Ta drug motor :? :whistle:

:blush:

:devil:

O:-)

:D

Objavljeno

:OK: :OK: :OK:

Objavljeno

Sem ze omeno v eni temi da sem se pred par mesci z mojo ravno zarad tega fajn skregal. Že preden sma zacela sem ji dal jasno vedet da sem nor na motore itd, ni mela nic proti. Pol pa postopoma vedno bolj proti in naenkrat da ona sovrazi motore in motoriste, da so vsi malo cudni in da ce si ga kupim me vec ne pozna. Wtf? :fight2: Ker z normalnimi pogovori ze pred tem ni slo sem valda cist popizdo in predlagal da grema takoj narazn in da lahko gre kar takoj domov :fight2: Pol pa v jok pa mula pa da je nimam rad pa nevem kaj se vse tak da sem dobo skoraj zivcni zlom. Zadeva je vgavnem razresena - ko bo keš bo motor in pika. Sem pač šel na vse ali nič ker sanjam se ne mislim odpovedat. Ce pa je tvoj frend taki pussy da se boji ostat sam...hm..kak mu sploh pride na pamet nacrtovat druzino s tako babo? Pa meni se bi zmesalo, pomoje bi pristal na psihiatriji, oz. ne pomoje, 100% Zatrte zelje so huda stvar in ze zdaj se mi rahlo mesa ko sem skoraj 2 leti brez.

Objavljeno

sožalje za tako babo !!! :headbang:

Objavljeno

Polž,naj prijatelj uredi,kot da je motor dobil za rojstni dan...darila se pa ne sme vračati! :OK:

Objavljeno
sožalje za tako babo !!! 

... ne sožalje... qrc jo gleda... :naughty: :D

Objavljeno
... ne sožalje... qrc jo gleda...  :naughty:  :D

Saj to je,ko jo samo gleda!Če bi jo dobro pof****,bi hitro pozabila na "malenkosti"... :blink:

Objavljeno (popravljeno)

Zadeva je naslednja: če bo že ženo prepričal, da mu ga bo pustila nabavit ( :grrr imbo), potem mu bo zagotovo uber težila, ko ga bo hotel uporabljat. Tako da se mu bo potem obrnilo, ker bo imel:

- v garaži mašino

- ki pa je ne bo smel vozit

in še el grande finale :wacko: :

- gratis pa še ženo, ki mu :

1. najprej ne bo pustila vozit se,

2. mu bo težila, zakaj si jo je sploh nabavil, če se pa nič ne vozi

:slap:

:headbang: :headbang:

Popravljeno . Popravil pirrulz
Objavljeno

Imam idejo.Zakaj ne nardi kompromis z ženo (ona želi avto,on motor) in naj nabavi TRIKE!!! :OK:

Objavljeno
Torej, kako rešiti to težavo. In predvsem ali je težava v tipu ali v ženski?

Pred v piko enako dilemo je sedaj moj znanec. Motorist z stazem, vendar zadnjih nekaj let nima motorja! Sedaj pa zeli kupiti sicer rabljen motor, od nekega drugega znanca. Zensce vresci krici, grozi...skratka :cry: No pa sva prisla na idejo, da mu je prodajalec dolzan vendar nima denarja. Ma pa motor :D

Objavljeno

Vprašanje ki te postavi pred dejstvo...

Dama :angry: : " Al js al motor...!!!"

Mož :huh: : "kaj sprašuješ?"

Dama :angry: : "Mislim resno!"

Mož :D : "Tam so vrata :yea1: "

Objavljeno
Mož :D : "Tam so vrata :yea1: "

...avtobus za Spodnjo Kungoto ti pa odpelje čez 20 minut, tko da pohiti :OK:

Objavljeno
Saj to je,ko jo samo gleda!Če bi jo dobro pof****,bi hitro pozabila na "malenkosti"...

... v bistvu imaš neskončno prav... :worship:

Objavljeno

Ziher se med seksom kaj gnjavi...on nabija, v ekstazi, ona pa:"ej lubi, ves sem razmisljala...zdaj tud mislis na motor?"

:grrr

Objavljeno

:hmm: Moja je rekla jast , al pa motor ? :nono:

:OK: Pol sem se pa odloču :slap:

:whistle: Zdej mam pa obe , njo pa še Yamaho :yea1:

Objavljeno

in katero večkrat zajahaš :D

Objavljeno (popravljeno)

Baje so nekoč imeli :hmm: kako se že reče ma tisto ki je imelo isti namen kot Trobčeva peč :grim a ja zdej sem se spomnu grmada .Mislite da bi blo slabo spet mal suhega grmičevja skupi spravit da bi nekateri reveži ki trpijo zaradi oseb ženskega spola spet malo zadihali ? :hmm:

Popravljeno . Popravil v-strom 650
Objavljeno

Uffff kake težave. Jst pa samo reku, da bom nabavu ona skimala z glavo sedaj pa navdušena, da gate trga. Še mal p abo šla izpit delat, popa sem v r..ti, hahaaa.

Srečno :yea1: :yea1: :yea1:

Objavljeno
in katero večkrat zajahaš  :D

:naughty: Kr obe dost pogost , da nebi blo kakšne zamere :yes: :yea1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!