atomaz12 Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 Tole maketico sestavljam zaj ko je premrzl za moj dvokolesnik. ne mi govort OFF TOPIC ko je kr neki :)))) :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atomaz12 Objavljeno Januar 9, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 9, 2005 2 more Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 jst pa trenutno sestavljam Mini-ja..... samo je skill samo 3ka tak da ni preveč zakompliciran......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 Enkrat sem že odprl temo o tem v "KR NEKI", ampak je zdaj ne najdem. Moderatorji, kje je moja tema? :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 jest sm pa par dni nazaj sestavu 98' Yamaha R1 od tamiya :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 Moj prvi projekt je bil en kamion skill:5 - totalno pretežko zame... pa še to lepilo, ki ga kao lahko kupiš zraven je čist za en kurc... mi je do sedaj že razpadel, saj ga imam pomoje več kot 10. let........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 Ne me zaj* ker bom spet začel vdihavat one hlape od razredčil in barv ... :angry2: ;) Ma grem vsakič komaj mimo skladovnice maket v kakem intersparu, ker me prec zvije da bi šel lepit in pacat :P :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 @pupa: "skill 3" ... teh Revellovih težavnosti ne poznam najbolje: je to "overall" težavnost ali se nanaša samo na barvanje? Airbrush sem pred leti že stran zmetal, tisto se mi je zdel overkill, imeli so samo osnovne barve, torej bi jih moral mešati, tega se mi pa že ni dalo početi ;) Kot rečeno me kdaj zagrabi da bi kaj "limal", ampak za to v LJ tako ali tako nimam prostora, vikend pa ... hmm ... no ja, to bi šlo. ;) Ampak če že bo kaka maketa, za katero airbrush ne bo potreben. P.S.: prilepi kako sliko izdelka :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 (popravljeno) @igralec: napiši kje hudiča se pri nas dobi makete firme Tamiya ... pred leti ko sem se še ukvarjal z maketarstvom ni bilo o njih ne duha ne sluha. Vem pa, da imajo zanimive reči, verjetno bi me ravno kaj njihovega premamilo. :D Oni imajo kolikor vem poleg maketarstva tudi modelarstvo čez ... to me je pa tako ali tako vedno mamilo, le da mi je bila pred davnimi leti stvar finančno nedosegljiva <_< Popravljeno Januar 9, 2005. Popravil cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 (popravljeno) hmm, a lahko reklamiram tkole javno? :P mini-imports.com :) če hočeš motor moraš povedat da človek naroči, ker je vse skupaj bolj za avtomobile... Popravljeno Januar 9, 2005. Popravil igralec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 a k bo tank sestavljen greš pa na en giro .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Tole maketico sestavljam zaj ko je premrzl za moj dvokolesnik. ne mi govort OFF TOPIC ko je kr neki :)))) :eek: ← Lepo, lepo... Tiger I. Ga boš morda predelal na kasnejšo verzijo s "Zimmerit" prevleko in bolj pisanimi barvami? Meni najljubša pa sta Koenigstiger in Jagdpanther. Čudo od forme :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 A prodaja kdo pri nas Revellove spraye? Za osnovne barve bi potreboval, čopič je preveč lisast ... aja pa ne mislim airbrusha, to ima slabši nanos, edino če gre za boljšo/dražjo pištolo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 (popravljeno) Tole maketico sestavljam zaj ko je premrzl za moj dvokolesnik. ne mi govort OFF TOPIC ko je kr neki :)))) :eek: ← Nice Tiger. :OK: Kako ga boš pa pofarbu? Še Shermana sestav, pa se greš lohk WWII. :yea2: Popravljeno Januar 19, 2005. Popravil Funakoshi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 dobil sem eno delo od kolega...in ga bom delil z vami...tisti, ki se spoznate na te reči boste vedeli za kakšno spoštovano delo gre in kakšna je vrednosti materiala in končnega izdelka...ladja Bounty...3000 Ur vloženega dela.... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 ... RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 (popravljeno) @TC: super :) Ampak tale reč je potem samo pri miru ... in še v steklenjaku mora bit da se ti prah gor ne nabira :doze: Mene čedalje bolj mika pravo modelarstvo ... se mi zdi da bom kar kmalu "ugriznil". Eno Futabo srednjega razreda, pa kak čolniček, za začetek elektro na 7 celic :naughty: Ma da leti :OK: Popravljeno Februar 8, 2005. Popravil cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se