margo Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 Svaka cast Thundercat :OK: !!! Tud sam sestavljam ladjo Bounty ze ene STIR leta :? ,pa sem sele pri trupu!? Jambora in vseh vrvic se kar neupam lotit :hmm: ,mogoce mi bojo tvoje slike dale motivacijo,mogoce. Drugac pa lep izdelek,tud detajli :worship: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 sem napisal, da je izdelek od kolega...jaz samo njegovo delo objavljam...jaz definitivno nimam živcev za kaj takega.... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 No evo... neki podobnga sem mel/mam tut jest en projektek.... Slikco lahko vidite med slikami motociklov forumašev.... :P Sej je več al manj isto... sestaviš, sešraufaš, zlepiš, pobarvaš... pa se pelješ. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Februar 8, 2005 Deli Objavljeno Februar 8, 2005 (popravljeno) OK no.. še par slikic... na brzino... Le kter bat bi izbral.... hmmm.... No ja, tretji je bil mal bogi, pa je moral eden iz rezervnega seta vstat od mrtvih. Začuda dokaj uspešno... Hmmm.... legice so vse tle... le kje so navodila... pa duct-tape?! Evo, potem pa rata neki tazgale pa še ena: LP Popravljeno Februar 8, 2005. Popravil strom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
margo Objavljeno Februar 9, 2005 Deli Objavljeno Februar 9, 2005 sem napisal, da je izdelek od kolega...jaz samo njegovo delo objavljam...jaz definitivno nimam živcev za kaj takega.... :grrr ← Sem bil tok navdusen, da nisem bil pozoren na tekst :) .Res pa je, da nima vsak zivcev za to :kva2: ! P.S. a bi jo kolega sel senkrat sestavljat, ce bi vedel kok je dela :whistle: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 9, 2005 Deli Objavljeno Februar 9, 2005 a bi jo kolega sel senkrat sestavljat, ce bi vedel kok je dela pravi da bi, ker to gre za ljubitelje, ne za kratkočasje....tudi denar, ki ga v to vložiš priča o tem.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Februar 9, 2005 Deli Objavljeno Februar 9, 2005 No, zdaj ko je že modelarska tema - je med vami kdo modelar? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 10, 2005 Deli Objavljeno Februar 10, 2005 :grrr modelarstvo zahteva preveč časa, spretnosti in živcev :whistle: ni za mene .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Februar 10, 2005 Deli Objavljeno Februar 10, 2005 življenje zahteva preveč časa, spretnosti in živcev...ni zame.. :lol1: .) malo moraš kaj zaflikat, pobarvat ali kakorkoli modelirat. sej to je u naravi človeka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Februar 10, 2005 Deli Objavljeno Februar 10, 2005 http://www.md-sentjur.com malce lokalpatriotizma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Februar 10, 2005 Deli Objavljeno Februar 10, 2005 Zdaj ko majo ogrodje postavljeno je potrebno samo še kako vsebino not dat :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Februar 10, 2005 Deli Objavljeno Februar 10, 2005 Zdaj ko majo ogrodje postavljeno je potrebno samo še kako vsebino not dat :naughty: ← se strinjam :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 10, 2005 Deli Objavljeno Februar 10, 2005 http://www.mantua-model.si/index.htm http://www.primusr.com/ http://makete.net/forum/ http://makete.net/forum/viewtopic.php?t=9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Februar 10, 2005 Deli Objavljeno Februar 10, 2005 @TC: zadnja dva linka sta za maketarstvo ;) Vprašanje pa še vedno ostaja - če se kdo s tem ukvarja, ne kdo nima živcev za to :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Februar 10, 2005 Deli Objavljeno Februar 10, 2005 cyc vem da sta....je brezveze met dve temi, ena za makete, druga za modelarstvo...naj ena pokriva oboje.... ;) ta forum je carski za modelarje http://modelarji.com/forum/index.php Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Februar 10, 2005 Deli Objavljeno Februar 10, 2005 (popravljeno) Poznam, sem gor, pa na mariborskem tudi :) Saj od slovenskega modelarskega interneta verjetno poznam vse, samo še "skočit" moram v akcijo ;) Popravljeno Februar 10, 2005. Popravil cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 10, 2005 Deli Objavljeno Februar 10, 2005 Vprašanje pa še vedno ostaja ← jaz sem... ...bil vcasih... ...zaj pa ni vec cajta... ...in tisti 1,8 cc motorcek ni nikoli zalaufal... ...in tisto letalo, razen RV naprave do konca izgotovljeno, ni nikoli poletelo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 Hehe tud jest sem se z modelarstvom včasih ubadal... Od prihoda iz šole do spanja me ni bilo iz kleti za dobit... Pa sem tud kej sestavu.. nekaj aviončkov, dva avta, nekaj ladjic pa eno jadrnico:) Sam k je blo pa treba RV kupt :( DRAGOOOO za moj štipendiran žep. Tko da je sam pr končni obliki brez vodenja ostal. Krona je bla pa maketa enga aviona, k mi je znesl sam krilo nardit... cca 1,6m čez krilo nakar je sledil bankrot in to popoln. :cry: Na žalost (al pa srečo - motor) so pa zdej druge stvari bolj v ospredju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 Mene pa tole zanima... Sicer je bolj maketarstvo, ampak je fajn. Žal pa zadnje čase ni cajta, ker je en bedak skrajšu dan na borih 24 ur. :angry: Zato imam ves material za maketo lepo pospravljen v omari in čaka na "boljše čase". Sm mel pa tud že neki modelarskih idej, sam spet ni blo cajta za realizacijo. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Februar 11, 2005 Deli Objavljeno Februar 11, 2005 No, zdaj ko je že modelarska tema - je med vami kdo modelar? ← Včasih bil... maketar. 3. mesto med tankovskimi maketami (1/35) in 5. mesto med avioni (1/72). Long, long time ago in a galaxy far, far away... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno Marec 14, 2005 Deli Objavljeno Marec 14, 2005 Fascinantno! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 25, 2005 Deli Objavljeno Julij 25, 2005 Nekaj mojih zrakomlatov in aeroplanov B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 25, 2005 Deli Objavljeno Julij 25, 2005 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 25, 2005 Deli Objavljeno Julij 25, 2005 .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 25, 2005 Deli Objavljeno Julij 25, 2005 :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se