Tomozuki Objavljeno Julij 25, 2005 Deli Objavljeno Julij 25, 2005 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 25, 2005 Deli Objavljeno Julij 25, 2005 :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 25, 2005 Deli Objavljeno Julij 25, 2005 No, to pa je še nedokončan Mi-8. Trenutno stanje je takšno, da mi manjka samo še rotor in oborožitev. Naslednjič prilepim slikice .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 Še ena F-15 Strike Eagle v izdelavi. Trenutno je 80% dokončana. Manjka še nekaj barve ponekod, nalepke in senčenje (s kredo). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 Skladišče na pol narejenih helikopterjev... Nevem zakaj mi pred koncem vedno zmanjka motivacije :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 Tukaj sem se lotil Commancha :) Moje amaterske izkušnje so mi kasneje pokazale, da kokpita skozi prozorno plastiko ne gre pobarvat :slap: Še dobro, da vso prozorno plastiko nežno lepim na modele (ker nočem, da pomotni) in sem jo odlepil stran. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 Trenuten izgled je takšen, škoda pa, da se kokpit ne vidi. Bom še enkrat poslal, ko bo kakšen boljši fotoaparat pri roki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 Manjka oborožitev, nalepke in senčenje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 Kokpit Hinda... včasih je Italieri šlapasto italjanski. Nad kokpitom zeva lina, kjer bi se morali instrumenti stikati s senčilom :grrr No, deloma sem bil šlampast tudi sam. Po novem vse te napake odpravljam. Aja, šipica ni prilepljena, da ne bodo koga oči bolele :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 Malo KA-52 in malo Mi-8 :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 Huey UH-1 :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 Pah-2 Tiger :slap: Eden mojih "grdih" račkov... ampak z leti se učiš :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 Še eden brez pobarvanega kokpita... aaaagh, tega ne prenesem več. Mu bom probal rešiti čast in odlepit kabino... :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 In še eden... Ampak tega sem že operiral. Čez čas sledi pobarvan kokpit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno September 3, 2005 Deli Objavljeno September 3, 2005 Še eden brez pobarvanega kokpita... aaaagh, tega ne prenesem več. Mu bom probal rešiti čast in odlepit kabino... :slap: Manjkata mu tudi dva delčka pred turbinama ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 4, 2005 Deli Objavljeno September 4, 2005 Ne, ne, podrobno poglej. Ju ima ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 4, 2005 Deli Objavljeno September 4, 2005 Jest sm se tud učasih, ko še ni bil internet razširjen inso bli večeri dolgočasni ukvarjov z leplenjem te plastike :) Bom čez dan poslikal F-15....Za letošnjo zimo sm pa reku, da bom Kawasakija sestavu k sm ga vidu v Mercatorju :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Maketa dvojčka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 M 1:50 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Maketa dvojčka ← Ne vem, se mi zdi, da je pred garžama kar šodr, a ni to malce nepraktično :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 A tko ksnga modelarja ki dela avione ali ladje ki letijo /plovejo pa ni med vami. Jaz sem vcasih full delal tega in me vedno bolj mika da bi spet dal na plano mizo in si kupil en avioncek in ga sestavu pa daljinca in spet mal letel... Sploh zdej na zimo... Je kdo med vami, tak "pravi" modelar....oz. kupim daljinca ce ga ima kdo, vsaj 4 kanalnega.. LP;Rock Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 tut jest modelar :> zacel sm nekak v 6 razredu z enimipetimi jadralnimi prostoletecimi modeli (do 2m cez krila)...dozdej mij ratal skup dat enga spitfireja (ki ga ne bom obvil s folijo ampak bom pustil odprtga da se vidjo letvice...), ki mi je vceraj padel na tla in se malo polomil....enga, za katerege ne vem kako se mu rece (sicer zacetniski...pomoje je Bambi? ) ampak ima 2 metra cez krila.... sicer namenjen za RV ampak jaz sparam za nov auspuh :))) trenutno v nakupovanju materjal za spitfire za zracne boje :> ampak pomoje mi bo s5 zmanjkalo denarja ko bo treba kupit RV napravo in sprejemnike, celice ...in vse kar spada zraven :> zelim pa si pa tudi kasnega novodobnega lovca....mogoce f-15 eagle (mogoce nekoc ....) poskusil sem se tut v maketarstvu; pomoje ene 25 maket, vkljucno z enim chopperjem in Titanicom :OK: , sam nekak nimam roke za barvanje (kar pa je nekak fora tega ne? ) tele rocne spretnosti mi pa tut fajn pridejo kadar je treba kaj na motorju narest ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno September 6, 2005 Deli Objavljeno September 6, 2005 Ne vem, se mi zdi, da je pred garžama kar šodr, a ni to malce nepraktično :hmm: ← to je imitacija asfalta :fight2: , nisem dubu črnga peska :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 Maketa dvojčka ← Lepe makete :) :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 to je imitacija asfalta :fight2: , nisem dubu črnga peska :P ← Ahaaaa, potlej je pa to čist kul :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se