Zok Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 http://www.md-sentjur.com malce lokalpatriotizma ← en izmed teh (marko javornik) je moj sosolc (pa skor sosed tud), smo sli mal v luft, pa je nastal tale video... ...model tehta 250g, brezkrtacni motor ustvari do 500 g vleka, Li-Pod akumulator, krmiljen po nagibu, visini, smeri in motorju,.... ...eh, taboljsega videa pa ne morm uploadat, je prevelik... :( video ...aja, js sn pa kupu ... ...eem, HiTec Optic6. :D :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 7, 2005 Deli Objavljeno September 7, 2005 ...aja, sem pa lastnik modela Top Quark (Scorpio) ena fotka (sam ta ni moj) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 F-15 Strike Eagle brez oborožitve. Ta še pride... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 Tomozuki enakega mam jz...Sam, da je bil moj končan pred kake dvemi leti :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 Tomozuki enakega mam jz...Sam, da je bil moj končan pred kake dvemi leti :grim ← Od Italerija? Jebemumast, kake probleme sem imel s njim! Cockpit je čisto mimo, sedeži ne pašejo na tista mesta, kamor bi morali, ko probaš dati spodnji in zgornji del plastike skupaj pa inštrumenti padejo mimo :eek: Potem sem moral predelati še podstavek za šipo, ker je ponovno bilo vse faljeno. Pomoje so malo mešali plastične kalupe med seboj. Nalepi še tvojega sem. A je tudi SE verzija? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 Moj je bil Revelov...Sm ga hotu poslikat pa sploh nism opazu, da ga ni več na omari, pa prašam mat kje je ji je pa na tla padu pa se polomu :( Bil je pa popolnoma enak .) Samo da je bila Tiger verzija :) Za letošnjo zimo sm reku, da bom mogoče uno dirkalno Kawo od Revela kupu pa sestavu,sam je mal draga :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Funakoshi Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 Jest mam tud tazga F15. Je doživu že ene par strmoglavljenj... Ni tko lepo pobarvan... Pa tud nalepk je še bl mal gor... Skratka dizastr. Tale Tomozukijev je pa lep. Keep on with da good work T! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 25, 2005 Deli Objavljeno September 25, 2005 Moj je bil Revelov...Sm ga hotu poslikat pa sploh nism opazu, da ga ni več na omari, pa prašam mat kje je ji je pa na tla padu pa se polomu :( Bil je pa popolnoma enak .) Samo da je bila Tiger verzija :) Za letošnjo zimo sm reku, da bom mogoče uno dirkalno Kawo od Revela kupu pa sestavu,sam je mal draga :doze: ← Joj, samo pazi pri tej Kawi, ker jaz imam ZX-7 RR, serijsko verzijo pa je katastrofalno narejen. Pa ne glede podrobnosti, ampak kako so deli med seboj nekompatibilni. Primer je recimo veriga, ki se sploh ne vrti (pa bi se morala), potem zadnji amortizer, ki je tako mehek, da motor deluje low ridersko in recimo še prednje vilice, ki bi se morale pogrezati pa se zaradi blatnika ne morejo. Med pisanjem sem se še trikrat prekrižal. Bom dal še kakšne slikice gor od tega motorja... P.S.: Drag je pa bil ko žafran!! Jest mam tud tazga F15. Je doživu že ene par strmoglavljenj... Ni tko lepo pobarvan... Pa tud nalepk je še bl mal gor... Skratka dizastr. Tale Tomozukijev je pa lep. Keep on with da good work T! :OK: ← Veš koliko takšnih "vojno preživetih" in tudi tistih, ki je niso, imam jaz... Malo morje bi bilo premalo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno September 27, 2005 Deli Objavljeno September 27, 2005 bi mel kdo po eni mal bolj cloveski ceni (tja do 3 jurje) za prodat sprejemniski kvarc za ROBBE/FUTABA/HITEC, kanal 70 (35,100 MHz)? k sm model strmoglavu (kurc, pogon odpovedu, js pa glih en meter nad zemljo neki telovadu, model pa se kr natriman za letenje s pogonom, k nism na oddajniku nc prestavu), pa mi ni 4 jurje za devat za en kur*ev kvarc... :\ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 27, 2005 Deli Objavljeno September 27, 2005 bi mel kdo po eni mal bolj cloveski ceni (tja do 3 jurje) za prodat sprejemniski kvarc za ROBBE/FUTABA/HITEC, kanal 70 (35,100 MHz)? k sm model strmoglavu (kurc, pogon odpovedu, js pa glih en meter nad zemljo neki telovadu, model pa se kr natriman za letenje s pogonom, k nism na oddajniku nc prestavu), pa mi ni 4 jurje za devat za en kur*ev kvarc... :\ ← Priporočam ti, da pogledaš pod male oglase na www.makete.net :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CBRman Objavljeno November 2, 2005 Deli Objavljeno November 2, 2005 Ne vem, če spada to ravno pod modelarstvo, ampak da ne odpiram nove teme. Kupujem si že sestavljeno letalo na električni pogon s trikanalnim daljincem, taka hoby varianta. Nekaj takega: http://www.top-modeltehnik.si/izpis/..%5CSD33840.htm a ima kdo kaj izkušenj s podobnimi zadevami, se splača, se obnese.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marx Objavljeno November 2, 2005 Deli Objavljeno November 2, 2005 Bok.Jaz sem pred kratkim nabavil podobno zadevco-SKY HAWK.Sem čisti začetnik in po kr nekaj "kraših" :P :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: O:-) model še leti. :eek: Kot prvo ti svetujem da ojačaš krila z kakšno karbonsko letvico.Ko bom jaz obvladal to "instant"igračko bom prešaltal na kaj bolj resnega :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 (popravljeno) Še iz srednješolskih noči, ko sem se Šwabske nepravilne glagole učil, za sprostitev pa sestavljal Werners Literschüssel, bi moral malce prah dol obrisat, pa bi bil spet kot nov... Popravljeno November 14, 2005. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 evo male pajacke :D , so ene 5-6 mm veliki za neko namizno igro. jih mam celo zbirko (na stotine) ma že leta nisem pofarbal nobenega in se mi valjajo po škatlah. pa zraven še en "bajker" :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno December 26, 2005 Deli Objavljeno December 26, 2005 Ja lepo se igračkate .) Tisti Werner bike je od Revella, ne? No, jaz sem svojo Ninjo ZX-7 predelal v SF. Vbistvu še ne dokončno. Manjka prednja luč in ene par malenkosti. Evo slikice: Zdaj sem si kupil še Kawasaki ZX-12 Ninja od Tamiye. Ko sem videl, kaj se da iz njega narediti oziroma kaj delajo eni iz teh modelčkov, so me zasrbeli prsti. Komaj čakam, da dobim še vse originalne barve. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 29, 2005 Deli Objavljeno December 29, 2005 svaka cast za tole ninjo. js sm pa prcakujem da mi domov dostavijo 6V motor serije 400, rondo 400 zvezni regulator in 6-celicni 1,5 Ah akumulatorski pack. kvarc, tist kar bi najbol rabu, tizga pa ni na zalogi. "pocakajte do 9, januarja.." :\ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 Tisti Werner bike je od Revella, ne? Jap :grim "pocakajte do 9, januarja.." :\ No kaj je daj, dans smo 11ga :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 Vprašanje: a se kdo tje gor mogoče mal bolj resno ukvarja z airbrush-i? Bi imel ene par konkretnih vprašanj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 Jst mam pa doma za prodat(če kdo rabi nj maila al pa PM posle) RC postajo(oddajnik+sprejemnik),ce pa kdo hoče pa se jadralno letalo(mislem da model SPIDER).Ima pa rahko poskodovano kabino.Če kdo rab nj maila pa se lohk kj zmenmo.Vse je blo ful mal rabljeno(sem ugotovil da to pač ni zame :) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 4, 2006 Deli Objavljeno Februar 4, 2006 model Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Februar 13, 2006 Deli Objavljeno Februar 13, 2006 (popravljeno) U fantje svaka čast za vse tele modelčke in maketice...noro velik cajta je šlo za vse tole... Tut sam sm bil bolj na osnovni ful zagret za te zadeve zdej pa ni ne volje ne časa ampak se bom sigurno enkrat spet spravu kej sestavljat :) Drugač pa moji dosežki so predvsem rakete s katerimi sm tut tekmoval(bil enkat na državnem :naughty: ),pol mam napol sestavljeno jadralno letalo,ki se ga kr ne morm in ne morm že ene 10 let do konca sestavt,pa dost telih Revelovih maket pa raznih majhnih letalčkov iz balze smo že sestavli sam ni nič pametnega za pokazat ker smo bli še majhni umetniki ko smo se s tem ukvarjal...ampak rakete so pa še zmer zakon :OK: Aja še moje želje za bodoče...najprej do konca sestavit ene puzle(5000kom.)-Manhatan at night B) ,letos nujno spet kako raketo u luft poslat,pa upam da bi zneslo spet kakega Ravela sestavit :whistle: Popravljeno Februar 13, 2006. Popravil <=YaMaHa=> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 19, 2006 Deli Objavljeno Februar 19, 2006 zanima me kje bi kupil narejeni model BMW isetta, po možnosti kovinski. ali so v slo kakšne trgovine ki to prodajajo? rabil pa bi ga do sobote ker drugače sem jih gledal na e-bayu ampak jih ne dobim tako hitro, cene pa so do 30 eur + 15 eur poštnine in bi rajše v slo nabavil. mogoče nekaj takega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 19, 2006 Deli Objavljeno Februar 19, 2006 ali so v slo kakšne trgovine ki to prodajajo? Uvoznik za Rewella metronic-komet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 Uvoznik za Rewella metronic-komet hvala ampak nimajo več rewela, pa tudi za model isetta še niso slišali. help plizzzzzzzz, je kaka trgovina v LJ ali MB? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 Lejga PERVY, poizkusi v kakšnem BMW salonu vprašat ali pa na forum.bmwslo.com, tam ti bo ziher znal kdo pomagat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se