<=YaMaHa=> Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 Mogoče Mladi tehnik pod Emporiumom,ampak dvomim .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
<=YaMaHa=> Objavljeno Februar 24, 2006 Deli Objavljeno Februar 24, 2006 Rakete par dni nazaj letele...ena celo odprla padalo :P :worship: Zdej se pa že spravljam narest en čolniček :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 Ce mogoce kdo ve, v cem bi lahko bil problem V jadralno letalo sem vgradil elektricni motorcek Speed 480. Vse normalno prilotam, vendar ko ga priklopim na elektriko, zacne piskat. To piskanje se ponavlja v nedogled, dokler ga ponovno ne odklopim. Zdaj pa nevem, al je tezava v motorcku, al v RV napravi, da so narobne nastavitve in le tega ne prepozna. Ker namrec piskanje se pricne kaksnih 5s po priklopu na elektriko. Hvala za odgovor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Julij 24, 2008 Deli Objavljeno Julij 24, 2008 Ce mogoce kdo ve, v cem bi lahko bil problem A to ti regler piska, al kaj? BTW: si že kdaj probal brushless-a? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Julij 28, 2008 Deli Objavljeno Julij 28, 2008 A to ti regler piska, al kaj? BTW: si že kdaj probal brushless-a? :naughty: sem ze zrihtal, problem je bil v kanalih. Brushlessa na jadrilico pa jaz nebi, ze ta 480 je nekje na meji se mi zdi, ker potem bi ze zecel v prazno mlatit :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Julij 28, 2008 Deli Objavljeno Julij 28, 2008 sem ze zrihtal, problem je bil v kanalih. Brushlessa na jadrilico pa jaz nebi, ze ta 480 je nekje na meji se mi zdi, ker potem bi ze zecel v prazno mlatit :) nebi nebi :grrr kak 9x4 prop daš gor, gre ko šus :lol: Jest trenutno delam MiG29, 2 elektro turbince prideta gor. Bom mal poslikal, do kje sl prlezu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Julij 28, 2008 Deli Objavljeno Julij 28, 2008 nebi nebi :grrr kak 9x4 prop daš gor, gre ko šus :lol: Jest trenutno delam MiG29, 2 elektro turbince prideta gor. Bom mal poslikal, do kje sl prlezu :D uu, to je moj nacrt za cez zimo. Sicer nevem ce glih Mig (mozno sicer je), ampak tud lepo 2 elektro motorcka not in je to to :) Impeller motorcek bos dal not ne? Da so lepo skriti, ne pa da se propeler ven vidi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Julij 28, 2008 Deli Objavljeno Julij 28, 2008 uu, to je moj nacrt za cez zimo. Sicer nevem ce glih Mig (mozno sicer je), ampak tud lepo 2 elektro motorcka not in je to to :)Impeller motorcek bos dal not ne? Da so lepo skriti, ne pa da se propeler ven vidi :) Jap :grim impeller turbinca pride, 70mm... fajn zažvižga :whistle: Zgleda pa prbližn tkole :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Julij 28, 2008 Deli Objavljeno Julij 28, 2008 (popravljeno) pol pa se spomladi dobima z lovci na enem letaliscu hehe :D Sam ce bi mel denar, bi pa kr pravo turbino kupo - med 2 in 6k € :D to je sele raketa, ko gre 350km/h kdaj hoces :) Popravljeno Julij 28, 2008. Popravil Gixxer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Julij 28, 2008 Deli Objavljeno Julij 28, 2008 A si kdaj pomislu, kaj se zgodi, še to dol pade :whistle: :grrr nebi jest tega, so imel fantje že probleme, ko so pol polja s pšenico zakurl .) Sej 120-150 km/h tut ni tko slabo, ane. Pa še ne rabiš tolk krame sabo vozit ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Julij 28, 2008 Deli Objavljeno Julij 28, 2008 Ni glih njiva... K sreči se naši veliki otroci igrajo z malo bolj počasnimi letalskimi modelčki. Zaenkrat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Julij 28, 2008 Deli Objavljeno Julij 28, 2008 Jap... je zajeban, če ti krila v flutter padejo :yes: Zato se pa jest tega ne grem :grrr Sej so elektro tut dobri. Eno :photo: kako zgleda trup Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Julij 29, 2008 Deli Objavljeno Julij 29, 2008 ma to valda ja, da ni racunice s temi turbinskimi :) En mariborski modelar je po 2min leta razbil model, ki je mel turbino vredno 6000€, vendar cista malomarnost, zaradi preslabo pritrjenega motorcka Tak da odkar obstajajo ti impeller motorcki, tu nimas kaj razmislat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Julij 29, 2008 Deli Objavljeno Julij 29, 2008 :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno September 28, 2008 Deli Objavljeno September 28, 2008 Jest pa take reči delam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tadeusz Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 jst pa se nekaj poigravam z mislijo, da bi si nabavil kak aeroplan...vi ki ste izkušeni kaj bi mi priporočali kot popolnemu začetniku v temu?...aja pa tudi komande kake priporočate...sm bral na modelarskem forumu, da se folk največkrat odloči za easy star-ja in komande mx 12. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 Graupnerjeve komande so vredu. Penasti modeli se meni ne dopadejo preveč. Zelo vredu začetniški model ti je recimo Telstar, pa kakega lahkega brushlessa noter natakneš, pa je zmaga popolna... Btw Na sliki je ena od mojih tišlarij. VS800 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 jst pa se nekaj poigravam z mislijo, da bi si nabavil kak aeroplan...vi ki ste izkušeni kaj bi mi priporočali kot popolnemu začetniku v temu?...aja pa tudi komande kake priporočate...sm bral na modelarskem forumu, da se folk največkrat odloči za easy star-ja in komande mx 12. Evo jst imam enga začetniškega za prodat z vsem kar rabiš... In sicer top quark (ne vem če jih še delajo) z 1,5ccm bencinskim motorčkom in vanguard 4-kanalno postajo. Vse skupi je zelo malo rabljeno ampak je nekaj časa stalo v omari. Tako komande kot sam avionček sta pa primerna za začetnika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tadeusz Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 ja hvala za ponudbo...sam sm dns vidu nek oglas na netu za easy star-ja skupaj s komandami baterijami in polnilcem in sm kar takoj poklical pa ga šel kupit :)...zdej pa ko bo mal normalnega vremena se bomo šli batalica party! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 jst pa se nekaj poigravam z mislijo, da bi si nabavil kak aeroplan...vi ki ste izkušeni kaj bi mi priporočali kot popolnemu začetniku v temu?...aja pa tudi komande kake priporočate...sm bral na modelarskem forumu, da se folk največkrat odloči za easy star-ja in komande mx 12. Tole si pa tko vprašal, kot če bi napisal: kak motor priporočate za začetnika :lol: Hja, svoje svojim... MX12 je uredu, ima več kot dovolj za začetnika. Kar se pa modelov tiče: za zbijat smo mi (vaški modelarji) delal leteča krila (stiropor + selotejp). Seveda je blo to brez pogona - jadralno. Kaj si boš pa ti umislil, je pa tvoja stvar. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tadeusz Objavljeno September 30, 2008 Deli Objavljeno September 30, 2008 Tole si pa tko vprašal, kot če bi napisal: kak motor priporočate za začetnika :lol:Hja, svoje svojim... MX12 je uredu, ima več kot dovolj za začetnika. Kar se pa modelov tiče: za zbijat smo mi (vaški modelarji) delal leteča krila (stiropor + selotejp). Seveda je blo to brez pogona - jadralno. Kaj si boš pa ti umislil, je pa tvoja stvar. ja ne usake tolko se dobi kaka taka mona kot jst pa to vpraša hehe...no sej vprašat ni greh...raje se malo osmešiš pa dobiš kako fajn informacijo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno Oktober 16, 2008 Deli Objavljeno Oktober 16, 2008 Projekt SU-27 je v teku, cez vikend bo vrjetno vse zlepljeno skupaj in popolnoma prekrito s fiberglasom. Po tem koraku pa pride na vrsti barvanje :) Vgradil bom pa 2 impellerja in sicer HET 6904 (70mm) Pobarval ga bom pa takole (upam, da bo uspelo) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gixxer Objavljeno November 4, 2008 Deli Objavljeno November 4, 2008 No, tak pa zadeva zgleda zdaj, ko je Sukhoi sestavljen in pobarvan (ampak ne cisto enako, kot v originalu (ne še) :) mopedist5 in ninjaxx 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 Osupel nad današnjo vožnjo :worship: lp trojan69, ninjaxx, jany in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 Nekdo je spoznal, da je moj čoln občutno hitrejši kot njegov motor, haha, hvala za minus ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se