Marky Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Definitivo sta zadnji dve varianti trajni. Samo dost dolg moraš žgat, da za ziher vse skuriš. Potem maš pa jajčka a la Lauda! :ninja:
pirrulz Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Definitivo sta zadnji dve varianti trajni. Samo dost dolg moraš žgat, da za ziher vse skuriš. Potem maš pa jajčka a la Lauda! :ninja: ← ja halo, a tvoja so pa zdaj čisto gladka al kaj? :lol:
Vale Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Dragi fantki! Dejte rajš it h kozmetičarki, pa ne boste imeli več problemov z urezninami, srbenjem ipd. Vas je pa zelo zanimivo brat :D
mukki Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 nekaj sem se s kolegi pogovarjal pa so rekli, da se lahko kaj pripeti glede na to, da je kožica na jajčkih( :slap: ) malo nagubana in se lahko porežeš po občutljivem področju... :lol: ← Sej obstajajo tud depilacijske kreme z uporabo le teh se pa ne porežeš :slap:
SHARKi Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Nekaj kolesarskih sezon noge obvezno. Na začetku ful smešen občutek (bele noge), po nekaj 100 km na kolesu in soncu jao brown boja nog. :naughty: Sicer pa je britje nog pri kolesarjih običajna stvar predvsem zaradi vtiranja najrazličnejših pocastih :SS gelov za ogrevanje mišic, regeneracijo... Ampak zdaj kocine rules. :worship: ← :hmm: :hmm: :hmm: bemu , pa si bil pol kaj hitrejši k si se obril, matr to je moglo letet, a? :hmm: :hmm: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
D-D Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 A dejte se smilt samim seb, ste pa res revčki, :cry: mal vs srbi pa že jokate, a ste deci al niste :angry2: Dejmo si še me pustit zaraščeno tamalo, pa da vas vidm pol kok boste tm dol z jezikom opletal? :hmm:
pirrulz Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Dejmo si še me pustit zaraščeno tamalo, pa da vas vidm pol kok boste tm dol z jezikom opletal? :hmm: ← bljak :SS
pupa Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Če vas je strah za prvo britje spodnjih frizur, zberite pogum in porinite britvico vaši ženski. Vsekakor ima več občutka, ker sama (predvidevam da) brije občutljive dele. Jaz sem svojega bivšega vedno sama brila - je prav lepa procedura in predvsem lahko uvod v še nekaj lepšega..... :blush: sicer pa jaz pravim tako: če imaš ti rad mojo urejeno imam jaz rada tvojega urejenega........ :love1:
Marky Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Matr ste zapele punce! Glih komej sem se navadu brke pa obrvi na gosto gojit, pa bi se moral že drugje brit! :blush: :fredy:
pupa Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 ja itak....... veš kok je fajn, k je gladko :blush:
Anubis Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 iz enega vica: "...ej... pejd greva sem si jo pobrila" "...spizdi krava neumna, a ne vidiš da si vseen grda kot smrt!" :D :devil: trebor 1
JAZBEC Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :whistle:
Skubaduba Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2:
D-D Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 ... sicer pa jaz pravim tako: če imaš ti rad mojo urejeno imam jaz rada tvojega urejenega........ ← Tako je, ...pa to srbi sam par dni, pol je pa že uredu,...
klimbra Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 A dejte se smilt samim seb, ste pa res revčki, :cry: mal vs srbi pa že jokate, a ste deci al niste :angry2: Dejmo si še me pustit zaraščeno tamalo, pa da vas vidm pol kok boste tm dol z jezikom opletal? :hmm: ← Me ne moti!!!!!!!!! :blush:
mukki Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Tako je, ...pa to srbi sam par dni, pol je pa že uredu,... ← ...pa počohaš :kva2: .....
pirrulz Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 arrrrrrrrrrrr :kva2: ...počohat z jezičkom :grim
SHARKi Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 jest bi pa imel rad vzorček "nike" kljukco, se kera prjavi, pogoj mirna roka :lol1: :lol1: :lol1:
SHARKi Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 kaj pa če se zmenva jest tebe- ti mene :hmm: :hmm: :hmm:
D-D Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 :hmm: pa da me pokolješ :grrr :grrr
pirrulz Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 predlagam, da se na motozborih zravn vse ostale krame od zdaj naprej vedno postavlja tudi šotorček za urejanje intimnih frizur. :grim
pupa Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 jupiii to bo zabavno gledat tipe z rdečimi učki, k jih bo strah, da jim naujo jajca šla hehehe...... pa vsi bojo bolj :cry: hehehe.....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se