Vale Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 predlagam, da se na motozborih zravn vse ostale krame od zdaj naprej vedno postavlja tudi šotorček za urejanje intimnih frizur. :grim ← Saj to je že Tadejeva funkcija :fredy:
SHARKi Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 No če je tadej že prjavlen za fantke, se pa jest za punčke javm.
pirrulz Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 No če je tadej že prjavlen za fantke, se pa jest za punčke javm. ← mislim, da potrebuješ entuziastičnega asistenta, ki goji neizmerno ljubezen do tovrstnih obdelovalnih površin alias mene. :grim
Vale Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Sharki in pirrulz predlagam vama ogled teme Tadejev žleb ...
SHARKi Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 mislim, da potrebuješ entuziastičnega asistenta, ki goji neizmerno ljubezen do tovrstnih obdelovalnih površin alias mene. :grim ← :hmm: :hmm: :hmm: iskušnje, a jih maš, super :OK: si sprejet
D-D Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Sharki in pirrulz predlagam vama ogled teme Tadejev žleb ... ← Ja in tadej bo preveru vajine izkušnje in sposobnosi, potem bo pa on odločil kako na prej :yes:
Vale Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 :hmm: :hmm: :hmm: iskušnje, a jih maš, super :OK: si sprejet ← Čak, čak, bomo me najprej preverile kako ste pri sebi spedenali, pol pa bodita glasna dalje ... SPLOH PA, SPET SMO :topic:
pirrulz Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 (popravljeno) iskušnje, a jih maš, super :OK: si sprejet ← mam, mam, in to z depilacijsko kremo, mašinco in žiletko :grim @ Vale: ne , nismo :topic: , zato, ker mam te izkušnje (razn depilacijske) tudi na sebi in ne zgolj na puncah (čeprav jih imam - izkušenj - precej več na puncah). In ja, z žiletko tudi gre čisto fino, za vse vas bojazljivce, samo moraš met izkušnje pa mirno roko. :grim torej, SHARKi, sem sprejet? Juhu! :yea1: Popravljeno Januar 13, 2005. Popravil pirrulz
SHARKi Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 seveda si, aja sotor "arafat" mam tud jest že prpravljen, ostala oprema pa v dogovoru vale, ti pa nehi, kr sm kr dobr v kontekstu :grrr :grrr
pupa Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Ok, vsakmu eno ofco za postrižt, pa tist k jo manj poškoduje in hitreje pobrije bo lahko bril deklicam gozdičke.... :lol1: :lol1:
pirrulz Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Draga Pupa, hitrost je pri tako delikatnem opravilu nezaželena. Če pa to izvajaš doma s partnerjem, pa itak, ker je potem manj časa rajcig. A ne, a ne? :grim
pupa Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 zagotovo... samo me zanima, katera bo zdržala, če bo en tip njen mali gozdiček bril 3. ure........ ma sej.. kake pol urce je še lušt, potem te pa že vse mine....... samo zato ;-)
pirrulz Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 tri ure je tu mač, ja... drugač pa..saj z eno roko briješ, z drugo pa malo božaš... :oops:
pupa Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 ohhhhh :blush: :blush: :blush: no, dejmo se raje nazaj usmeriti na moško britje :oops:
pirrulz Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 okej, z eno roko SE briješ, z drugo pa SE malo božaš :lol1:
SiR Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 mislim, da potrebuješ entuziastičnega asistenta, ki goji neizmerno ljubezen do tovrstnih obdelovalnih površin alias mene. :grim ← prosim dlake šparajte da bomo Klimbriču potem en pojšter dali za rojstni dan :) ali pa pulover al pa dolge motoristične gate al pa podkapo :D trebor 1
SHARKi Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 ohhhhh :blush: :blush: :blush: no, dejmo se raje nazaj usmeriti na moško britje :oops: ← Ke se midva ne umešavava, moško britje ima Tadej čez :lol1: :lol1:
pirrulz Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 hehe, korekt, midva sploh nisva konkurenca Tadeju... :lol1:
SHARKi Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 stari :OK: to mi delij, držva se svojga posla :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
pirrulz Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 prosim dlake šparajte da bomo Klimbriču potem en pojšter dali za rojstni dan :) ali pa pulover al pa dolge motoristične gate al pa podkapo :D ← Absolutno! Pa tolko jih bomo naredli da jih bomo še prek Top shopa prodajali. :lol1: Ampak El Klimbro bo pa dobil posebnega, custom narejenega. :grim
pupa Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 hehe, korekt, midva sploh nisva konkurenca Tadeju... :lol1: ← moško britje naj ma kar Tadej....... samo jst bi tut moške brila hehehe :OK:
D-D Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 hehe, korekt, midva sploh nisva konkurenca Tadeju... :lol1: ← Noup, Tadej se nebo z vama strinju, on ma ženske čez, me bomo mele pa moške :)
SHARKi Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 ti se pa kr nehi vmešavat k je že vse zmenen
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se