gizmOkak Objavljeno Marec 19, 2005 Opozori Objavljeno Marec 19, 2005 Kij ce ba zimenjil i in a? ;) ← Neba blo pinake sploh :grrr Sam ta drek ženska je pa obup. Včeri gledu, sm meu nočne more pol k sm šou spat :ninja:
jose Objavljeno Marec 19, 2005 Opozori Objavljeno Marec 19, 2005 Sam ta drek ženska je pa obup. Včeri gledu, sm meu nočne more pol k sm šou spat :ninja: ← :hmm: pol pa že mora bit sanjska, če se ti je sanjalo o njej :evilgrin: :grrr
gizmOkak Objavljeno Marec 20, 2005 Opozori Objavljeno Marec 20, 2005 :hmm: pol pa že mora bit sanjska, če se ti je sanjalo o njej :evilgrin: :grrr ← :whistle:
Pervy Objavljeno Marec 20, 2005 Opozori Objavljeno Marec 20, 2005 moreš al moraš? :hmm: ← kak ti paše, na štajerskem se moreš! .) era: nul problemo, "drink till you want me!" :devil: sem pa danes gledal 5 min ko sem čakal kosilo podeljevanje vrtnic :blink: no saj ne da bi kaj očital sanjski, ampak tako na pogled no.......nevem....... ne deluje mi najbolj brihtna :hmm: :whistle: pol je pa moja sanjska mama dala župo na mizo pa sem ugasnil TV :grim
Sanda7 Objavljeno Marec 20, 2005 Opozori Objavljeno Marec 20, 2005 men je videt lušna in simpatična,sam dedi so nekam čudni
JEJŽ Objavljeno Marec 20, 2005 Opozori Objavljeno Marec 20, 2005 men je videt lušna in simpatična,sam dedi so nekam čudni ← Saj,proti njim je svetovna raketa,ampak če pogledam samo njo :BUA: :nono:
Nagaya Objavljeno Marec 20, 2005 Opozori Objavljeno Marec 20, 2005 Nagaya, ti pa že nisi sanjska ženska, k s takimi malenkostmi težiš, kot je zamenjava samoglasnika a in e! :P Alla B) ← nikol trdila da sem.... :doze: najbolj moje števiiiiilne bivše fante/može povprašat :naughty: :whistle:
AREA Objavljeno Marec 20, 2005 Opozori Objavljeno Marec 20, 2005 nikol trdila da sem.... :doze: najbolj moje števiiiiilne bivše fante/može povprašat :naughty: :whistle: ← Če so številni pol nimam kaj spraševat ker je vse jasno
kekec III Objavljeno Marec 20, 2005 Opozori Objavljeno Marec 20, 2005 men je videt lušna in simpatična,sam dedi so nekam čudni ←
Nagaya Objavljeno Marec 20, 2005 Opozori Objavljeno Marec 20, 2005 Če so številni pol nimam kaj spraševat ker je vse jasno ← :naughty: ...... :grrr :grrr :grrr a ne :grrr ...sam SImon pa Robert se pa kar fino razumeta med sabo :grrr
simonsi Objavljeno Marec 20, 2005 Opozori Objavljeno Marec 20, 2005 Tale "sanjska" ženska mi je dost bolj zanimiva kot un Damire, ker je vse bolj sproščeno, manj zateženih in spletkarskih žensk. :BUA: Se vidi da so sami desci na kupu :OK:
Mustang Objavljeno Marec 20, 2005 Opozori Objavljeno Marec 20, 2005 no saj ne da bi kaj očital sanjski, ampak tako na pogled no.......nevem....... ne deluje mi najbolj brihtna :hmm: :whistle: ← Pervy! :eek: Since when do you care about that?! :blink: :lol:
Insallah Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 Sanjska ženska, sanjski krohot. Pa jokanje. Priznam, gledal sem. :eek: In naslednji del bom tudi. Ker so moški tako čustveni :grrr
Špilferderber Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 :lol1: :lol1: Sanjska ženska, sanjski krohot. Pa jokanje. Priznam, gledal sem. :eek: In naslednji del bom tudi. Ker so moški tako čustveni :grrr ← :lol1: :lol1:
Pervy Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 Pervy! :eek: Since when do you care about that?! :blink: :lol: ← ja če pa je sanjska. saj če bi gledal za fuk ni panike, ampak taka sanjska, se pravi za ženit pa to pa more met nekaj v glavi. a misliš da bom jaz jo inštruiral 1 mesec da se na novo mikrovalovko navadi? pa težave z vago za zelenjavo in to, da sploh ne govorimo kakšna škoda bi bilo moj superiorni genetski material z kakšnim inteligentno podpovprečnim osebnkom mešat (hmmmm I got a problem :hmm: ),.......... no ampak kot sem rekel, nočem punci nič očitat. pač tako zgleda, mogoče pa samo ni fotogenična :grim
Insallah Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 (popravljeno) ja če pa je sanjska. saj če bi gledal za fuk ni panike, ampak taka sanjska, se pravi za ženit pa to pa more met nekaj v glavi. a misliš da bom jaz jo inštruiral 1 mesec da se na novo mikrovalovko navadi? pa težave z vago za zelenjavo in to, da sploh ne govorimo kakšna škoda bi bilo moj superiorni genetski material z kakšnim inteligentno podpovprečnim osebnkom mešat (hmmmm I got a problem :hmm: ),.......... no ampak kot sem rekel, nočem punci nič očitat. pač tako zgleda, mogoče pa samo ni fotogenična :grim ← Fotogenična je, dokler se ne smeji z razprtimi čeljustmi. :grim Popravljeno Marec 21, 2005. Popravil Polž
Insallah Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 Tole je edina fotka, na kateri je huda. Ampak si ni nič podobna. :grrr Pomoje bi omehčala tudi kaminto Pervyevo srce. :blush:
Kruse Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 (popravljeno) ...moja sanjska mama dala župo ... :grrr Sori, Pervy, ampak tvoja mama ne bo moja sanjska zenska, pa ceprav zna skuhat ne vem kako dobro zupco :) Imam dve, pa mi je vcasih se ena prevec. Mame, ne sanjske zenske :rolleyes: najbolj moje števiiiiilne bivše fante/može povprašat :naughty: :whistle: Mogoce pa ti tut nisi prevec sanjska :devil: Vsi ti steviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilni bivsi se spremenijo v .... dva? :blink: A so se (pre)hitro zbudili? :whistle: So mislili, da sanjajo, v resnici jih je pa tlacila nocna mora? :evilgrin: ...ne deluje mi najbolj brihtna... :worship: Da nisi tudi ti premalo brihtna :glare: Mogoce bo pa Pervyjeva mama sanjska... MMMMMmmmm, kurja zupca.... :) Popravljeno Marec 21, 2005. Popravil Kruse
Nagaya Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 Mogoce pa ti tut nisi prevec sanjska :devil: Vsi ti steviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilni bivsi se spremenijo v .... dva? :blink: A so se (pre)hitro zbudili? :whistle: So mislili, da sanjajo, v resnici jih je pa tlacila nocna mora? :evilgrin: :worship: Da nisi tudi ti premalo brihtna :glare: ← če boš zelel vedet bos moral vprašat..... :rolleyes: pa ne mene.... heard of a thing called "sarcasm" lately :hmm: ...quess not :grrr
Anubis Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 Ja pa pizda no....kakšen enormen sralec mora bit človek, da gre dokazovat svojo superiornost med 24 drugih istorazmišljujočih kretenov, jih probat z debilizmi deklasirat in se nazadnje povprečno dol dat, ker te mine vsaj pol rajca, ker veš da je publicitete željno in za 5min slave hlastajoče bitje dal dol ali lučkar ali kak podoben nebodigatreba za sceno, ko si jo je mogla it mal požlajfat, ker so vsi ostali imbecili travmirali ob čustvenih izlivih globine tektonskega jarka... Bejba bi bila lahko še 100krat vizuelno bolj privlačna, pa je nagravžen njen pristop in način razmišljanja....vse zaradi 5minut slave? In objave novičke na isti strani z dično gospodično znano kot Kamen Sralec? Za skozlat (kar bom šel drugam), če bi bila že res sila, bi dal najbrž rajš dol njeno ovco...preden bi jo pojedel. Take trape pa še psu ne bi privoščil. glupost je neuništiva...očitno veliko bolj kot pa mislimo... dost grdo. :devil:
Pervy Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 MOJA mama je MENI sanjska in tudi če je komu drugemu mu je ne dam!!!! no razen fotru .) kot že rečeno, tale z TV je sigurno sanjska ko se večer prevesi v noč :beer1: vse osalo pa ne bom zvedel in se ne sekiram :P
premza Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 Tale sanjska se ne zna smejat... :grrr
Anubis Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 Edina sanjska ženska, ki jo jaz poznam je samo in edina moja ženska plat, ki jo nekje skrivam v sebi... Vse ostalo je z napakami, vprašanje je samo koliko te motijo in katere si pripravljen tolerirat. Ponavadi preveč. :)
Mustang Objavljeno Marec 21, 2005 Opozori Objavljeno Marec 21, 2005 Edina sanjska ženska, ki jo jaz poznam je samo in edina moja ženska plat, ki jo nekje skrivam v sebi... ← And what a woman that is... :love1: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se