Brihta Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 Dans se dobimo ob 10-ih da mal podebatieramo danasnjo oddajo :OK:
SONCE Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 Se vidi, da je že petek. :OK: Imam občutek, da vsi že sanjate. :rolleyes:
bassko Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 Hehe, jap dons bom tut jst gledu kej bo zanimiv pomoje, bom šu pa šele ob devetih vn :doze:
octoPUSSY Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 Sanjsko Sanja svinja kukuruz :lol1: dons bo pa žur :OK: pa da vidmo :kva2:
Ninč Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 js sm pa danes Sađaka vidla na Čopovi, vi pa ne : :naughty: lp, nina
Brihta Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 (popravljeno) js sm pa danes Sađaka vidla na Čopovi, vi pa ne : :naughty: lp, nina ← O ja pa sm ga, se je stranka Abanke. Ga poznam osebno, mam vpogled v njegove financne zadeve :naughty: Popravljeno Maj 6, 2005. Popravil Brihta
AREA Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 Boštjan car si :OK: Proklet prasica glupa, serje v tri dni, jaz bi ji tisto vino na glavo zlil pa naj spizdi od kod je prisla :SS
Vojč Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 Boštjan car si :OK: ← Boštjan zajebal si :BUA: :BUA:
Vojč Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 :BUA: Butel zakaj prišel na podelitev, ko pa je že enkrat odstopu :fight2: Čist se je ponižal s tem, ko je prišel nazaj :eek:
AREA Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 To je res malo zajebal, jaz bi ji take v faco zmetal da bi se tam zacela jokat :fight2:
Brihta Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 :BUA: Butel zakaj prišel na podelitev, ko pa je že enkrat odstopu :fight2: Čist se je ponižal s tem, ko je prišel nazaj :eek: ← Se strinjam. Ko so ga sprasval ce mu je žal da ga ni izbrala, si je sigurno misli, žal mi je da sem prišel na podelitev.
Jurij Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 :BUA: Butel zakaj prišel na podelitev, ko pa je že enkrat odstopu :fight2: Čist se je ponižal s tem, ko je prišel nazaj :eek: ← verjetn je u pogodbi pisal, da kakega takega bojkota ne sme biti.... drgač pa... prasica od ženske. tip reče, da to in to je in da noče s tem pred kamero, ona pa direkt... prasica... pa prasci od unih, k krojijo oddajo.. vse za povečanje gledanosti... tipa in nj. otroka namočit... to je sanjsko... :SS .
Brihta Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 Andrej jo je pa spet u pojstlo spravu :OK:
gizmOkak Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 Jebemti uha ja :angry2: tko lepo jo je skenslu, pole pa pride tje po une ovele rože :slap: ma kaj je ruknjen še bl ku ona al kaj :wacko:
Erik Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 sam ta ženska po mojem :smoke: ker se za vsako bedarijo :lol1:
Jurij Objavljeno Maj 6, 2005 Opozori Objavljeno Maj 6, 2005 Moj brat je pokomentiral, da se smeje "kot bi koza na pleh scala"... pa je bil še uvideven, če mene vprašate.... :SS
Petzl Objavljeno Maj 7, 2005 Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 (popravljeno) verjetn je u pogodbi pisal, da kakega takega bojkota ne sme biti.... drgač pa... prasica od ženske. tip reče, da to in to je in da noče s tem pred kamero, ona pa direkt... prasica... pa prasci od unih, k krojijo oddajo.. vse za povečanje gledanosti... tipa in nj. otroka namočit... to je sanjsko... :SS . ← se cist strinjam, ena razvajena afna je, na goli otok bi jo dau za 1 mesc delat :grim :lol1: Popravljeno Maj 7, 2005. Popravil Langus
Nagaya Objavljeno Maj 7, 2005 Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 pica s koruzo, daljinc + sanjska ženska :D ← daljinc je bil v območju "no mans' land".... :grrr
lina Objavljeno Maj 7, 2005 Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 se cist strinjam, ena razvajena afna je, na goli otok bi jo dau za 1 mesc delat :grim :lol1: ← ...na riževo polje...in to z tisto njeno kučmo na glavi.....nimajo kitajci đabe dolgo tradicijo.
APAČI Objavljeno Maj 7, 2005 Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 Tale babnca ni vredna žlice mrzle vode. :SS
motoristek Objavljeno Maj 7, 2005 Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 Tale babnca ni vredna žlice mrzle vode. :SS ← Da so jo le vsi nategnali! :whistle:
master 007 Objavljeno Maj 7, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 Jest bom pa vse zamudu, ker v Bosni nimamo A kanala. :cry: .)
Nagaya Objavljeno Maj 7, 2005 Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 meni tole deluje ko neka alfa kuzla med psički.... :doze: tako nekako daje vtis da si je izoblikovala tole svojo vlogo v svoji glavi.... ..... :grrr reality saks
bassko Objavljeno Maj 7, 2005 Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 Sam da jo je Boštjan odjebu (way to go), sam če bi bil taprav dec sploh na podelitev ne bi pršu. :doze: Sam ga je pa ta zenska skos drkala pa mu otroka naprej metala :angry2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se