gebre Objavljeno Maj 7, 2005 Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 (popravljeno) Včeraj smo, s sošolcem in še tremi kolegicami, gledal tole sanjsko žensko=> :lol1: :lol1: :lol1: folk je čist upokan :slap: Popravljeno Maj 7, 2005. Popravil gebre
_OKI_ Objavljeno Maj 7, 2005 Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 Gledam sem zadnje tri oddaje, pa jo mam že tukaj gori :SS Kaj šele da bi jo moral gledat 1 mesec al kolk so bli skupaj, potem bi se verjetno norca iz nje delal kot Dragan :) Pa kaj si ti nor, pa kdo je toto afno izbral za sanjsko žensko, je še večji biser od nje. V zadnji oddaji se je izkazala po moje zelo dvolično. Potem pa še začne srat o njegovi hčerki in mu jo naprej meče :SS Nevem zakaj jo je teko bolelo, da tega ni povedal pred kamerami, ampak da ji je povedal za kamerami. Mislim ... :SS Mogoče ne razume da človek ni hotel izpostavljat deset letni hčerke medijem in ji je to povedal pač izven oddaje. V glavnem :SS
burgy Objavljeno Maj 7, 2005 Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 Če se komu da naj prebere tiste pogoje, ki so jih morali podpisati kandidati za na samsko žensko. Morda je res nekaj takega notri, da ne smejo kar sredi oddaje odstopit!?? :? Drugače pa upam, da jo Cimro dobi in jo pripelje v naše kraje. Bo vsaj za nekaj koristna, ko jo bomo za pusta imeli za glavno maskoto....in bo coprnico Uršulo zamenjala coprnica Miša :devil: Smeji se pa tako ali tako isto :SS
mi Objavljeno Maj 7, 2005 Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 najboljša je bla k se pelje proti cimetu pa reče ˝pet hiš in en blok...tle pa jaz ne bi nikol živela˝ pol pa ko se pogovarja z njegovimi starši in jo prašajo kako se ji zdi okolica pa reče res,res lepo!! keri smehi :D :SS
Pervy Objavljeno Maj 7, 2005 Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 kaj je blo, kaj je blo :kva2: ????????? kratka obnova plizzzz :P
bassko Objavljeno Maj 7, 2005 Opozori Objavljeno Maj 7, 2005 Ma ja za kozlat vsae skupi pol k sta pa une dve pr boštjanu rekle da igra in so jo vprašal je pa rekla da nima nč za igrat laže pa k prasica :yes:
SiR Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 Ma ja za kozlat vsae skupi pol k sta pa une dve pr boštjanu rekle da igra in so jo vprašal je pa rekla da nima nč za igrat laže pa k prasica :yes: ← kje pa laže "k prasica"? Glej, verjetno jim je tam rekla, da je lepo pr njih, že iz osnovne vljudnosti ... če pa imaš še kakšno drugo laž, pa kar na plano, da bomo vsi vedeli ... ok, bejba ni glih moj tip, smeji se čudno, pa mal se je fejst vživela v vlogo fatalke za teh 25 al kolk jih je tipov ... ampak bi blo pa zanimivo videt, al bi jo vsi, ki jo tolk pljuvate, še pljuvali, če bi se kdaj z njo znašli v postelji ali tik pred tem ... :)
bLuZoNdEr Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 kje pa laže "k prasica"? ← najboljša je bla k se pelje proti cimetu pa reče ˝pet hiš in en blok...tle pa jaz ne bi nikol živela˝ pol pa ko se pogovarja z njegovimi starši in jo prašajo kako se ji zdi okolica pa reče res,res lepo!! keri smehi :D :SS ← :eek: Mogoče še kaj? :grrr :P
SiR Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 :eek: Mogoče še kaj? :grrr :P ← sj sm reku - še kaj, razn tega? ;)
Tepko Objavljeno Maj 8, 2005 Opozori Objavljeno Maj 8, 2005 ok, bejba ni glih moj tip, smeji se čudno, pa mal se je fejst vživela v vlogo fatalke za teh 25 al kolk jih je tipov ... ampak bi blo pa zanimivo videt, al bi jo vsi, ki jo tolk pljuvate, še pljuvali, če bi se kdaj z njo znašli v postelji ali tik pred tem ... :) ← Ej če je baba tupa kot rupa nima pogojev, da kaj vtikam vanjo. In niti do podobne ali enake situacije sploh nebi pršlo. Je luštna in vse, ampak se vidi da se nekaj sili da hoče bit kar ni in ne more bit. Takim se pa klobas ne daje... :P
Hanzi Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 Kdor izbira, izbirek dobi O:-) Vedno govori, da želi pametnega, razgledanega, nekoga ki ji bo stal ob strani, pač klasične "zahteve". Sedaj pa ima na izbiro mulca, ki bi samo igrice igral (vsaj tak občutek sem dobil ko so bili v tisti bajti) in pa nekega Cimeta, ki živi med petimi hišami in enim blokom kjer ona ne bi nikoli živela, povrh tega so jo že kar za kelnarco določil, desca pa itak ne bo nikol doma, ker bo skoz po strehah letu, in domov hodu ves prešvican in usran od žaganja in cegla. Se zna zgodit da se ji bo še kolcal po Ediju :devil:
SiR Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 Hanzi, točno to sm si mislu, k sm gledu nazadnje :)
VrUUUUUmmmm Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 Točno. Ampak baje se je že odločila - za kamermana :lol1:
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 :) ← Kot da bi koza na pleh scala...
Tepko Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 Točno. Ampak baje se je že odločila - za kamermana :lol1: ← :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Ej ta ženska pomoje ne ve kam bi svojo p***o dala...
simonsi Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 Ona zna samo dvoje. Cmerat se ali pa kregat. Normalnega dialoga sploh ni zmožna :doze:
Erik Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 Če se ne bi smejala za vsako bedarijo, pa da ne bi dajala takšna bedana vprašanja, bi še bla nekak :whistle: . V trenutnem stanju pa :SS
Tepko Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 Če se ne bi smejala za vsako bedarijo, pa da ne bi dajala takšna bedana vprašanja, bi še bla nekak :whistle: . V trenutnem stanju pa :SS ← Ej ne vem ampak men se zdi, da so tisti "luzerji", k jih ni izbrala rešeni te b***e. Men je sam žal Edija, k un je bil pa res model. :slap:
Jure007 Objavljeno Maj 9, 2005 Opozori Objavljeno Maj 9, 2005 sam, da je zadovolna :OK: ← predvsem pa pomoje zadovoljena.... :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se