pupa Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Itak...... saj je bolje brez spati, kot pa z nekom, ki tako grozovito smrči...... No, pa najdeš takega,ki ne smrči :OK: ;)
pirrulz Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 prav ti je, kaj pa si mu pivo prepovedala samo da si lahko spala! :slap: egoistka :devil: ← TOČNO! Pupa to se ne dela! :angry: Ko prideva Pervy pa jaz na oblast se bo za take stvari šlo najmanj v Abu Graib. Al pa bova pri sosedih najela Goli otok. Itak tisti kup kamenja sredi morja zdaj služi samo za to, da se ovce na njem f.u.k.k.a.j.o. :grim
pupa Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 jah no.... če sem mogla najdt prostor za nekoga, k tut pivo pije pa ne smrči tolk zlo :oops: Ne na goli otok, da se bom mogla ovnom pustit :lol1: :lol:
SHARKi Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 (popravljeno) Moj bivši je tako smrčal, da tudi čepi v ušesih niso pomagali. ← Seveda niso pomagali čepki, ko pa si jih njemu v ušesa zabila. e Pupa, Pupa,.....sebi bi jih mogla dat :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Januar 20, 2005. Popravil SHARKi
pupa Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Seveda niso pomagali čepki, ko pa si jih njemu v ušesa zabila. e Pupa, Pupa,.....sebi bi jih mogla dat :lol1: :lol1: :lol1: ← Sharki, tebi pa kako leto ali dve srednješolske slovenščine ne bi škodovali..... čepki so bili kar lepo v mojih ušesih
SHARKi Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Sharki, tebi pa kako leto ali dve srednješolske slovenščine ne bi škodovali..... čepki so bili kar lepo v mojih ušesih ← :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ej tuki sm te čaku, matr prec zagrabš :grrr :grrr konstrukt, sorry
pupa Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 no ja no.... samo da so otroc veseli <_<
pirrulz Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 (popravljeno) no ja no.... samo da so otroc veseli <_< ← Mami, mami, boš kupja kakšen pivček na Jammsteinih? :004 Popravljeno Januar 20, 2005. Popravil pirrulz
SHARKi Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Pupa , pa zdele k si sama , maš tud čepke še v ušesih??? :grrr :grrr
pupa Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Pupa , pa zdele k si sama , maš tud čepke še v ušesih??? :grrr :grrr ← kdo pa je rekel, da sem samska?? :hmm: in res je... ne rabim čepkov :naughty:
pupa Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Mami, mami, boš kupja kakšen pivček na Jammsteinih? :004 ← bom srček bom... če le neboš joku :slap: :lol1:
Alla Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Pejta na chat!!! :angry2: Alla :angry2:
ixs Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 Za vse smrčače oz. njihove partnerje.......PVC sifon z vključenom anticiklonom proti smrčanju, ter možnostjo vstavitve eteričnih olj, Bauhaus 1997 SIT/kom
Brrrm Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 Pozor, previdno s cikloni in z anticikloni, ker Cikon B se je imenoval plin, ki so ga v 3. rajhu ... :eek:
klimbra Objavljeno Januar 23, 2005 Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 Takojšnje zdravilo proti smrčanju..... Bam po glavi......... Madona.......kok mam bušk!!!!!!!!!!!!!!!
nts Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Moja mami lahko komot spi zraven atija in ga sploh nič ne sliši, ko smrči - ma on res smrči.... če popoldne zaspi na kavču, ne moreš niti tv normalno gledati
pirrulz Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 (popravljeno) In kaj zdaj? Kaj je globlji smisel tvoje izjave? Da tvoj stari smrči ko medved in to je to? :hmm: Popravljeno Januar 24, 2005. Popravil pirrulz
ixs Objavljeno Januar 28, 2005 Opozori Objavljeno Januar 28, 2005 Moja mami lahko komot spi zraven atija in ga sploh nič ne sliši, ko smrči - ma on res smrči.... če popoldne zaspi na kavču, ne moreš niti tv normalno gledati ← Ne razumem zakaj nekdo ne more gledat TV-ja če kdo zraven smrči!?!?!?!?! A smrčanje kvari sliko al kaj?! Morda je vmes kakšna resonanca, killerferkvenca,....???? Razloži prosim no...
Thundercat Objavljeno Januar 28, 2005 Opozori Objavljeno Januar 28, 2005 In kaj zdaj? Kaj je globlji smisel tvoje izjave? Da tvoj stari smrči ko medved in to je to? :hmm: ← za tiste z malo počasnejšo pametjo je potrebno, da še enkrat preberejo napisano...ko boš to storil ti bo jasno, da le odgovarja na naslov teme katerega ti očitno ne razumeš in nisi v temi napisal še nič povezanega s tem, ampak samo nabijaš v tri krasne...(kolk maš opozoril % glede na tvoje ne-držanje se bistva teme, mene bi že banali če bi isto delal) aja, nisi še dojel kaj je hotela napisat...ok...ti bom povedal...to da ve za primer ko oseba smrči pa oseba zraven lahko nemoteno spi...ker se navadi...torej nima smisla/potrebe da bi spala mati na kavču..kapiraš? Ne razumem zakaj nekdo ne more gledat TV-ja če kdo zraven smrči!?!?!?!?! A smrčanje kvari sliko al kaj?! Morda je vmes kakšna resonanca, killerferkvenca,....???? Razloži prosim no... ← no ti bom razložil....če bi si jaz drkal qrac zraven tebe, ti bi pa tv gledal, a bi lahko nemoteno gledal Tv...sej moje drkanje ne skrembla signala tv...kaj meniš?
Thundercat Objavljeno Januar 28, 2005 Opozori Objavljeno Januar 28, 2005 khm....miss T...khm...torej...Že tablete popuščajo? :oops: :rolleyes: ← TOČNO! Pupa to se ne dela! :angry: Ko prideva Pervy pa jaz na oblast se bo za take stvari šlo najmanj v Abu Graib. Al pa bova pri sosedih najela Goli otok. Itak tisti kup kamenja sredi morja zdaj služi samo za to, da se ovce na njem f.u.k.k.a.j.o. :grim ← Mami, mami, boš kupja kakšen pivček na Jammsteinih? :004 ← pa ti nam razloži globje pomene tvojega nabijanja pirruls...da vidmo... :SS
SiR Objavljeno Januar 28, 2005 Opozori Objavljeno Januar 28, 2005 no ti bom razložil....če bi si jaz drkal qrac zraven tebe, ti bi pa tv gledal, a bi lahko nemoteno gledal Tv...sej moje drkanje ne skrembla signala tv...kaj meniš? Thundercat, ne se tolk razburjat. Idi malo na sprehod, trikrat globoko vdihni... Privošči si joint... Posvetuj se z velikim Budo... najdi svoj notranji mir.
pirrulz Objavljeno Januar 28, 2005 Opozori Objavljeno Januar 28, 2005 pa ti nam razloži globje pomene tvojega nabijanja pirruls...da vidmo... :SS ← Khm..odpri temo, pa ti bom, ker s svojim vprašanjem zahtevaš odgovor, ki se ne bi držal te teme in ne bi imel z njo nobene veze in bi bil samo nabijanje. :grim :lol1:
SiR Objavljeno Januar 28, 2005 Opozori Objavljeno Januar 28, 2005 Khm..odpri temo, pa ti bom, ker s svojim vprašanjem zahtevaš odgovor, ki se ne bi držal te teme in ne bi imel z njo nobene veze in bi bil samo nabijanje. :grim :lol1: ← ne ga provocirat TCja, k se bo še dodatno razpisal :) (boga tipkovnica PRESS)
Thundercat Objavljeno Januar 28, 2005 Opozori Objavljeno Januar 28, 2005 moja tipkovnica trpi dosti manj kot tvoja(ne glede na to, da polovico objav v sluzbi napises, jih vseeno imas dosti vec kot jaz, pa se leto manj si na forumu kot jaz/ko sem jaz na temu forumu pisal in spraseval kako se postima motor si ti se z biciklom motoriste s slinami gledal)...ker je treba tudi tezo napisanega pogledat...in verjami mi da so tvoje besede bolj bedaste kot moje...samo poglej kaj vse si v tej temi napisal in kaj je bilo vsaj malo v povezavi z njo...pa ne mi rect kaj potem jaz delam, ker clovek se mora branit.....pred neumnezi.... sicer bom pa itak zdej okritiziran z vseh strani ces kaj se jaz grem... :BUA: . malo vec samokontrole prosim, sploh s strani moderatorjev, ki jebejo folk v glavo...ohranite Motosvet vsaj priblizn tak kot je bil zamisljen....ker lahko mi sym verjames, da vcasih na Ms-ju ni blo tako....sicer pa tega ne mores vedet, kajne? se opravicujem za hudo kri in za neuporabo sumnikov(me tipkovnica ze tolk jebe).. Tc signing off....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se