Robert Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 Te nadloge se lahko rešite z operacijo za 50.000 SIT. V nebo vam vbrizgajo silikon, tako, da ne pride do vibracij al nekaj podobnega :P Pozdrav od Roberta
Leteči Objavljeno September 29, 2005 Opozori Objavljeno September 29, 2005 Za tistega ki smrči to sploh ni nadloga, bolj to velja za ljudi ki se nahajajo v istem prostoru kot smrčač. Torej to finančno breme petdesetih tisočakov definitvno ne bo nosil smrčač. :P
Red Objavljeno September 30, 2005 Opozori Objavljeno September 30, 2005 Aha, jih že imajo pri nas - v bicikl shopih. Vsaj v Waydovšni sem jih videl. Ne vem, če so ravno 3M, ampak delujejo. Ma kaj se zezaš z bicikl šopi, Lasagna :hmm: ?? Kaj to 3M pomeni? :lol1:
klimbra Objavljeno September 30, 2005 Opozori Objavljeno September 30, 2005 Za tistega ki smrči to sploh ni nadloga, bolj to velja za ljudi ki se nahajajo v istem prostoru kot smrčač. Torej to finančno breme petdesetih tisočakov definitvno ne bo nosil smrčač. :P ← Že 3 tedne čakam na pisni odgovor......seveda po telefonskem pogovoru....... Zgleda, da so tok zaposleni, da niti odgovarjat nimajo cajta........jeba, zgleda, da nas je smčačev k listja jeseni!!!!
chris Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 (popravljeno) Smrčanje? Me ne moti - zelo... Sem se nekako navadila, ker Lana spi v moji sobi in tako žaga, da sem jo na začetku zbujala... Dvomim da kdo še tako grozljivo smrči, kot Lana :doze: :naughty: Popravljeno Oktober 3, 2005. Popravil chris
klimbra Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 Smrčanje? Me ne moti - zelo... Sem se nekako navadila, ker Lana spi v moji sobi in tako žaga, da sem jo na začetku zbujala... Dvomim da kdo še tako grozljivo smrči, kot Lana :doze: :naughty: ← Pojma nimaš kaj je smrčanje.....probi mene :devil: :devil: anja37 1
chris Objavljeno Oktober 7, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2005 Ti bom najprej Lano posodila :devil: Da vidm, kdo bo koga :lol1: :lol1: thumper 1
lasagna Objavljeno Oktober 18, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2005 Ma kaj se zezaš z bicikl šopi, Lasagna :hmm: ?? Kaj to 3M pomeni? :lol1: ← Three M (Minesota Mining & Manufacturing Co.). Izdelujejo svega & svašta. Od orodij, brusov, Mikropora, flajštrov, odsevnikov za tvojo jakno in termo podlog (Thinsulate) - zdaj že reklamo pišem. V trgovini s kolesarsko opremo v Ajdovščini (verjetno pa tudi povsod drugje) pa prodajajo zeelo fancy artikle, med drugim tudi VZMETEN obliž (uporaba pri fuzbalerjih že xxx let), ki ti raztegne nozdrvi za večji air-intake. No in ker povlečeš več zraka, se z njim bolje napajaš. Kot stranski učinek pa omogoča podzavestno uporabo odprtih dihalnih poti tudi ponoči med spanjem oz. GLASNIM DIHANJEM. Zezanja ni sploh. Če imaš spalno apneo, je pa problem operativno tudi slabo rešljiv. Se pravi, da nehaš dihat za preceeej dolgo časa in potem rjoveče hlastaš za zrakom. Če odpraviš hlastanje, pač s tem prenehaš za zmeri. Obenem pa campe spremeniš v cirkuse. :doze:
moto rider Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 "Smrčanje ogroža spanje"... Zakaj pa potem kaj drugega ne delaš' :?
Sanda7 Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 če sam spiš nobenga ne ogrožaš :grim
moto rider Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 če sam spiš nobenga ne ogrožaš :grim A z "delom", al' s smrčanjem?
Tepko Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 A z "delom", al' s smrčanjem? Verjetno da z oba trojem. Odvnisno kaj "delaš" oz. kako smrčiš :unsure:
Sanda7 Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 A z "delom", al' s smrčanjem? z obojim hahah
BaTeMaN Objavljeno November 24, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 24, 2005 Zdaj je pa ne moti VEČ sploh :D :D Baje zdaj ne smrčim,.. ampak prijetno brundam :D
DimmuMaid Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 Moj tut ne smrči... Sam tk žaga, da bo zaloge za 10 let naprej :D
pajkica Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 spadam med ogrožene thumper, soncnca, anja37 in 1 other 3 1
TONTO Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 spadam med ogrožene Jast pa ogrožam soncnca, pajkica in anja37 2 1
sayo Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 Jaz se še nisem slišal da bi smrčal, potem ne smrčim O:-)
motofrik Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 Jaz sem se pa že... Saj potem se kar zbudim, ko se zaslišim...
thumper Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 baje ornk vlečem ko sem nažgan... sej trezen pa ne smeš it spat ... :lol:
sayo Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 Pi... naš pes tud SMRČI :naughty: in to zdaj, skoraj isto ko moja tašča
soncy Objavljeno Januar 22, 2010 Opozori Objavljeno Januar 22, 2010 ne poslušajte smrčanja, rajši spite tipično slovensko, treba slišat kaj sosed dela :lol: jz, ko spim, ne slišm nč TheMan in thumper 2
thumper Objavljeno Januar 23, 2010 Opozori Objavljeno Januar 23, 2010 ne poslušajte smrčanja, rajši spite tipično slovensko, treba slišat kaj sosed dela :lol: jz, ko spim, ne slišm nč točno tako !!! je treba prej narediti vse kar je treba .... če nimaš dovolj močne volje ,da bi kaj pustil za naslednji dan...ker če narediš vse, potem ponoči ne moreš mirno spati od skrbi , kje boš jutri dobil kaj za delat.... anja37 in pajkica 1 1
AndiGS Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 Pi... naš pes tud SMRČI in to zdaj, skoraj isto ko moja tašča Ne spim ne s taščo in ne s psom.Smrči pa moja ,pes pa tudi.Ne moreš verjamit. sayo 1
moto rider Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 Jst pa včasih zanalašč smrčim. ..."tempirana bomba"... Ko se zbudi, je treba pa pod "prisilo"... :010 Pa saj je skor povsod tako!...... Razen pri lenuhih. sayo, thumper in DAMI34 2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se