D-D Objavljeno Januar 18, 2005 Objavljeno Januar 18, 2005 pirrulz pravi: a je blo pobrito, da ni blo nič za videt? :hmm: :blush:
D-D Objavljeno Januar 19, 2005 Objavljeno Januar 19, 2005 Nekam tih sta dones :xx: vama je zmankal besed :grrr Jz mislm, da mata že konkurenco, tale je sicer mal drgačna, pa vseeno....
pirrulz Objavljeno Januar 19, 2005 Avtor Objavljeno Januar 19, 2005 (popravljeno) D-D pravi: Nekam tih sta dones :xx: vama je zmankal besed :grrr Jz mislm, da mata že konkurenco, tale je sicer mal drgačna, pa vseeno.... ← Dela je ful, kaj pa misliš. :grim Kje pa je to točno - grem poleti na Češko, pa bom malo kvazi konkurenco potipal (dobesedno) :grim :yea2: Popravljeno Januar 19, 2005. Popravil pirrulz
SHARKi Objavljeno Januar 19, 2005 Objavljeno Januar 19, 2005 A ni dons sreda??? No, to pomen uradno zaprto.
JAZBEC Objavljeno Januar 19, 2005 Objavljeno Januar 19, 2005 ..zaenkrat bi raj pr konkurenci kej vložu da se mi poveča.....pač govorim o možnosti kapitalskega vložka - v dobre stvari je potrebno vlagat....ideja pa ni slaba - kaj če bi vidva k sta verjetno magnet za ženske dušce tud strigla tko mal bolj seksi opravljena - pa ne si kej mislit - pač jaz bi vama finančno pomagal, ma želim da se zadeva splača in da laufa...ma še zmeri slabo kaže...sploh pa sreda ZAPRTO!!!...ma to nisi verjet - pa fanta - JUGA je že razpadla!!!!...zdej smo v EVROPI - je treba delat!!! :angry2:
SHARKi Objavljeno Januar 19, 2005 Objavljeno Januar 19, 2005 sm reku sm uradno, tko se vsej mejčken prikrije dohodek, sm bolj me skrbi za jutri k ma partner RD. Kaj bo znjim, al bo lahko delal al bo cel dan sm :SS :SS :SS :SS :SS
pirrulz Objavljeno Januar 19, 2005 Avtor Objavljeno Januar 19, 2005 SHARKi pravi: sm reku sm uradno, tko se vsej mejčken prikrije dohodek, sm bolj me skrbi za jutri k ma partner RD. Kaj bo znjim, al bo lahko delal al bo cel dan sm :SS :SS :SS :SS :SS ← Borili se bomo, dragi partner, borili se bomo do konca! :yea2:
D-D Objavljeno Januar 19, 2005 Objavljeno Januar 19, 2005 zaprto ob sredah,.. jao, pa kdo je še to dons vidu :eek: :grrr :grrr
pirrulz Objavljeno Januar 20, 2005 Avtor Objavljeno Januar 20, 2005 D-D pravi: zaprto ob sredah,.. jao, pa kdo je še to dons vidu :eek: :grrr :grrr ← To je luksuz, ki si ga lahko privoščijo samo najboljši. :grim
SHARKi Objavljeno Januar 20, 2005 Objavljeno Januar 20, 2005 ej, kaj pa dons boš ti sploh v stanju kej narest, al si še dons vzameva free :hmm: :hmm: ČUVAJ POSU, DOBAR POSU
pirrulz Objavljeno Januar 20, 2005 Avtor Objavljeno Januar 20, 2005 SHARKi pravi: ej, kaj pa dons boš ti sploh v stanju kej narest, al si še dons vzameva free :hmm: :hmm: ČUVAJ POSU, DOBAR POSU ← Huh, zaenkrat še mam kar mirne roke, kriza bo tam proti dvanajsti. :beer2: :beer1: :beer2: :beer1: :beer2: :beer1: Takrat bomo pa rekli: Frjizjerjaj dons ni več spljoh. Ima jedan od hetefa rjojstnji djan. :grim
pupa Objavljeno Januar 20, 2005 Objavljeno Januar 20, 2005 torej, za kdaj se lahko naročim? sem si pa zažela na metuljčka urejeno......
D-D Objavljeno Januar 20, 2005 Objavljeno Januar 20, 2005 Jz mislm, da mata vidva zaprt, ker nimata nobene stranke, ne pa zard luksuza :slap: :whistle:
SHARKi Objavljeno Januar 20, 2005 Objavljeno Januar 20, 2005 pupa pravi: torej, za kdaj se lahko naročim? sem si pa zažela na metuljčka urejeno...... ← Pupa, a takole???
pupa Objavljeno Januar 20, 2005 Objavljeno Januar 20, 2005 SHARKi pravi: Pupa, a takole??? ← oo ne ne... se bo treba mal več potruditi.... pobriti in potem pofarbati se znam tudi sama..... jaz hočem metuljčka iz dlak...... in potem, če bo dobro narejeno MOGOČE pustim pofarbati......... Aja, kdo od vaju pa striže in kdo farba?
SHARKi Objavljeno Januar 20, 2005 Objavljeno Januar 20, 2005 pupa pravi: Aja, kdo od vaju pa striže in kdo farba? ← pusti se presenetit! :grrr
pupa Objavljeno Januar 20, 2005 Objavljeno Januar 20, 2005 aha.. torej tudi še tega nimata dorečenega.... ajajajaj... to bo pa še dolgo trajalo.... grem jaz kar k drugemu frizerju......
pirrulz Objavljeno Januar 20, 2005 Avtor Objavljeno Januar 20, 2005 pupa pravi: aha.. torej tudi še tega nimata dorečenega.... ajajajaj... to bo pa še dolgo trajalo.... grem jaz kar k drugemu frizerju...... ← KAJ?!? Vse je že dorečeno, ampak vsake pizdarije pa tudi ne moreva vesoljni javnosti obelodanit. Si že slišala za poslovne skrivnosti? :grim
D-D Objavljeno Januar 20, 2005 Objavljeno Januar 20, 2005 pirrulz pravi: KAJ?!? Vse je že dorečeno, ampak vsake pizdarije pa tudi ne moreva vesoljni javnosti obelodanit. Si že slišala za poslovne skrivnosti? :grim ← to pa že ni poslovna skrivnost, če poveš kdo barva kdo striže,... :grrr :grrr
pupa Objavljeno Januar 20, 2005 Objavljeno Januar 20, 2005 jao jao.... če je to skrivnost, potem me vsa zadeva precej skrbi. Lej, mogoče tvoji roki bolj zaupam, kot Sharkovi (I wonder why :lol1: ) in mi je to pomemben podatek...... in kako naj se potem hudiča odločim ali pridem ali ne, če niti tega ne vem? Ko se jaz naročim pri frizerju se prav pri svojem. Imam OSEBNEGA frizerja in vedno hodim samo k njemu.... nikamor drugam.......
SHARKi Objavljeno Januar 20, 2005 Objavljeno Januar 20, 2005 pupa pravi: jao jao.... če je to skrivnost, potem me vsa zadeva precej skrbi. Lej, mogoče tvoji roki bolj zaupam, kot Sharkovi (I wonder why :lol1: ) in mi je to pomemben podatek...... in kako naj se potem hudiča odločim ali pridem ali ne, če niti tega ne vem? Ko se jaz naročim pri frizerju se prav pri svojem. Imam OSEBNEGA frizerja in vedno hodim samo k njemu.... nikamor drugam....... ← No, kako naj ti potem midva zdej poveva katara roka ti bo bolj pasala, pridi sprobej, in potem boš mela OSEBNEGA.
pupa Objavljeno Januar 20, 2005 Objavljeno Januar 20, 2005 ne ne..... vidva morata že na začetku povedati kdo striže in kdo barva... če ne bom šla k nekomu, za katerega bom vedela kdo bo to počel
Vale Objavljeno Januar 20, 2005 Objavljeno Januar 20, 2005 Dragi Sharki in Pirrulz! Tole bi sicer spadalo tudi v temo o :SS , pa sem po tehtnem premisleku ugotovila, da bom tuki napisala ... kaj se videla ... :cry: ... danes mi je prvo jutranjo kavo postregla ženska :fredy: ... Najprej sem mislila, da še spim :eek:, ko sem se vščipnila in ugotovila, da sem še vedno na istem mestu ter da tudi sodelavec gleda :eek: .. sem od groze skoraj :SS ... teta v poznih srednjih, ki je prinesla kavo je imela brke :cry: ... ampak ne kakih dlačic, brčic, kocin ... neeeeeeeeee imela je dobesedno čisto prave brke pod nosom :fredy: ... še zdaj me je groza, ko se spomnim :cry: ... tako, da vaju naprošam, da se odpravita na dotični kraj (lokacijo vama javim po PMju) ... ker bi imela par ur dela, da tisto grmovje pod nosom uredita ... bogsigavedikajimašelekjedrugje :eek: :fredy:
Sanda7 Objavljeno Januar 21, 2005 Objavljeno Januar 21, 2005 vale čik bi ji v usta zatlačla vžigalnik sfrizirala pol pa sam še vohala spečene kocine .)
Vale Objavljeno Januar 21, 2005 Objavljeno Januar 21, 2005 Sanda7 pravi: vale čik bi ji v usta zatlačla vžigalnik sfrizirala pol pa sam še vohala spečene kocine .) ← Sanda ... :SS ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se