Thundercat Objavljeno Januar 18, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 18, 2005 spet bo vsak svoje hvalu al kaj..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 10 print "A bla bla bla bla bla..." 20 goto 10 P.S. Kateri avto je notri plastičen oz. šlampasto narejen? ← ok, ni tolk šlampast, kot je "plastičen"... Načeloma je - vsaj meni - deloval dost "cheap". Na otip itd... Sedeži še kr okej, tudi postavitev zadev... But still... Ampak za tak denar kr okej. :) torej - se popravljam, ste mi dali mislit: ni bil tok šlampast ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Dejstvo je, da bi bilo veliko bolj pošteno če bi se to imenoval Avto leta po izboru medijev. Ne pa kao neko glasovanje potem pa itaq strokovne žirije preglasijo kao voljo ljudstva. Res pa je, da glasovanje ljudstva pomeni en drek, ker v skoraj vsakem avto salonu izpolnjujejo glasovnice za svoje vozila, kot je nekdo že prej omenil, čemur sem bil priča tudi sam v večih salonih. Beda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Sicer pa, a niso vse notranjosti avtomobilov iz plastike. Mehke armature itd. pa zagotovo ne boš srečal v tem razredu avtomobilov. ok, ni tolk šlampast, kot je "plastičen"... Načeloma je - vsaj meni - deloval dost "cheap". Na otip itd... Sedeži še kr okej, tudi postavitev zadev... But still... Ampak za tak denar kr okej. :) torej - se popravljam, ste mi dali mislit: ni bil tok šlampast ;) ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 18, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 18, 2005 ma jst menim pa tako...po glasu ljudstva je bila mazda 1. in modus 2. a se vam ne zdi, da bi bili sposobni renojevci zbrati dovolj svojih ljudi, ki bi lahko glasovali za svojo firmo in zadeva bi bila drugačna...nekako se mi zdi da ima podjetje renault v slo zaposlenih več ljudi kot je bilo oddanih glasovnic za mazdo....kaj šele lastnikov Renaultov in Mazd...kakšno je razmerje med le-temi... 10:1?? po mojem mnenju so za mazdo glasovali ljudje, ki mazde nimajo, ampak si jo želijo...zakaj...zato ker gre za športni avto...glasovqlci so bili po mojem tisti stari od 15-55 let z avtomobilom nižjega(nižjega višjega) razreda, ki pač sanjajo da bi imeli športen avto...kar mazda Rx-8 nedvomno je...primerjava Rx-8 in modus...halo!! kaj bi se zgodilo če bi primerjali ferrarija in mazdo..kateri avto bi zmagal...po moje ferrari.... strokovna žirija je pa svoja zgodba....dajmo si hipotetično zamislit, da damo kopici moto novinarjev 2 motocikla...enega športnega(R1 npr) in enega športno potovalnega ali celo potovalno/turersko(recimo enega Bmw-ja).. ta kopica strokovnjakov bo motor ocenjevala po več kriterijih...in vprašanje če bi na koncu "moral" zmagat športni motocikel....ker je lahko skupna ocena več kriterijev v prid potovalcu.... vedeti bi bilo treba kakšni so ti kriteriji po katerih so ocenjevali... tako da....ne vidim kaj so vidli na golfu, vendar menim, da tudi mazda ni bila osleparjena zmage... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
viggen Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Kateri avtomobil je najbolj prodajan v EU? GOLF? Kaka slučajnost. Kdo edini ponuja 4x4? Ah, kaj bi se trudu, tisti ki so polno na cesti že vedo. Sicer pa vsak po svoje. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Sicer pa, a niso vse notranjosti avtomobilov iz plastike. Mehke armature itd. pa zagotovo ne boš srečal v tem razredu avtomobilov. ← :blink: že golf 4 (nižji srednji razred) ma gornji del armature in vse obloge iz mehkega materiala, (enakega kot npr BMW 3,5) tako, da ne utrujaj. Sicer je :topic: , ampak glede image + cena /Vs.vgrajeni materiali by Mazda RX ma Sym kar prav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Golf je zakon. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Golf je zakon. :krneki: ← se podpišem vse generacije sem vozil vmes tud poševnooke japanezarje pa sem se vedno vračal nazaj na Golfa :grim serija V je zakon :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Vidim,da ste začel nekam fajn golfa hvalit! A ste se pelal s tanovim meganom- na udobje vožnje mislim? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Smo ...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 :blink: že golf 4 (nižji srednji razred) ma gornji del armature in vse obloge iz mehkega materiala, (enakega kot npr BMW 3,5) tako, da ne utrujaj. Sicer je :topic: , ampak glede image + cena /Vs.vgrajeni materiali by Mazda RX ma Sym kar prav. ← Ti se kar prepričuj, da ni Golf plastičen (ker ima zgornji del armature mehke) in da je izdelan bolj kvalitetno, kot vse ostale znamke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Vidim,da ste začel nekam fajn golfa hvalit! A ste se pelal s tanovim meganom- na udobje vožnje mislim? .) ← Smo peljal... pa ne testne vožnje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 A pa so kaj poštimal menjalnik pri tem tanovem golfu,ker pri 4 je blo treba včasih kar mel večkrat probat v peto dat(mal se je zatikal)! No morda sem glih na takega naletel,da ima mal tesen menjalnik! .) Lp tato! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Smo peljal... pa ne testne vožnje... ← In kako se ti je zdela vožnja? Slabša,bolša,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Megane kar OK, sploh ker ima čisto OK ceno, tisti pa, ki je doma, še dela. Na Renaultove stroške je bil pa zamenjan nek senzor za prosti tek. V Golfu V se pa nisem peljal, tako da kvalitete ne morem komentirati (vzamem samo na znanje kaj pravi kat :hmm: ), me pa niti ne mika, da bi zadevo sprobal. Taka dolgočasna oblika :cry: Serijo 5 vsaj lahko ločim od drugih golfov, sicer pa sem kdaj za par sekund v dilemi ali gledam golfa III ali IV ... obliki ne mroeš v bistvu nič očitati. Ker je ni :BUA: Ko pa vidim cenik za golfe si pa tudi dvoje mislim :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
viggen Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Oblika je zelo subjektivna zadeva. No, ma če ze blatimo golfa.....Megan ko pride ven je bum, po letu dni pa že vsem dol visi. No, saj cena rabljenih vse pove..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Aha to je pač tista matematika: bom kupil raje golfa pa dal zanj več denarja kot za konkurenco saj bom potem tudi dobil več za njega ko ga bom prodajal. Res huda matematika :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
viggen Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Ah, dej no leteči, ti megana, jaz golfa in vsi veseli. Vsak ma svojo matematiko. OK?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Ok! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Jaz ne megana ne golfa :P :P Sicer je pa tole ratalo čist off topic in se začelo obračat v vsem že znano smer Japonci - Nemcem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 okej, gremo spet na ON topic: Golf je letošnji izbor in golf je ogaba. Dovolj on topic? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 Tu ne gre za japonce vs. nemci ampak za nemce uber alles in očitno nekateri dobijo s tem, ko si kupijo golfa večvrednostni občutek oz. izžarevajo sij, kot da so zdaj glavni na vasi -- več avtomobila zagotovo ne dobijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Januar 18, 2005 Deli Objavljeno Januar 18, 2005 (popravljeno) Tu ne gre za japonce vs. nemci ampak za nemce uber alles in očitno nekateri dobijo s tem, ko si kupijo golfa večvrednostni občutek oz. izžarevajo sij, kot da so zdaj glavni na vasi -- več avtomobila zagotovo ne dobijo. ← Točno to :grim , relativno minimalno ali pa sploh ne-več avtomobila za relativno dosti več denarja predvsem pa marketing blagovne znamke. Meni se zdi oz. se je golf vedno zdel soliden avtomobil, ampak prav zaradi te solidnosti avto cilja na zdolgočasene, ziheraške, preračunljive kupce brez domišlije :SS (več nas je - boljši smo). Cela fama okoli tega se mi je zdela v preteklosti še nekako smiselna, če si hotel imeti hiter in varčen in sorazmerno nezahteven avtomobil, dokler je VW /Audi postavljal merila v TDI tehnologiji danes pa :nono: Kaj sam vozim? - ja klar, golfa 4 :lol1: , jebemo :whistle: ,...me zlo mika Altea (Seat) al pa kaka Alfa al pa Saab, ampak sem čisto na robu z živci :cry: , ker ne bom več v klubu glavnih na vasi :slap: . Popravljeno Januar 18, 2005. Popravil Sam dePihlja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se