Skoči na vsebino

Kakšno olje za 2T motorje

Stric Burek

Priporočene objave

The punisher hvala za opomnik.

Glede olja. Iz Herkulesa so me dobesedno zajebali s tem ko so nenapovedano zvišali ceno olja za okoli 3 evre :blink: , tako da je cena zdaj 15,60€ . Nato sem poslal ponudbo za dodaten popust na mopedkit.com kjer je cena 12,41€. Danes sem dobil odgovor da dodaten popust ne bo mogoč.

Dobra novica je ta, da mi je en forumaš agodno sporočil, da ima on nekoga ki mu lahko zdila olje za okoli 10-11€.

Kontaktirajte ga na PM

Še enkrat vsem: Se opravičujem za vse neprijetnosti, ampak nisem jaz zaj. ampak Herkules, ker je nenadno drastično povišal ceno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

to o herkulesu sm jst tud vedu...ker sm enkrat slučajno pogledu ceno pa so jo spremenil prasci :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

to o herkulesu sm jst tud vedu...ker sm enkrat slučajno pogledu ceno pa so jo spremenil prasci :headbang:

Ti mene v un svoj deal ukluč.....da ne bom jst s5 na servisu jemal

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dobra novica je ta, da mi je en forumaš agodno sporočil, da ima on nekoga ki mu lahko zdila olje za okoli 10-11€.

Kontaktirajte ga na PM

In ta fomuraš je?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

a je slišal kdo za ipone olje.... baje da po jagodah diši.. je pa full sintetično.. mi ga tu en kekec ponuja za 12€ kolk je sploh vredno.. ker jaz še nisn to nikir zasledil..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a je slišal kdo za ipone olje.... baje da po jagodah diši.. je pa full sintetično.. mi ga tu en kekec ponuja za 12€ kolk je sploh vredno.. ker jaz še nisn to nikir zasledil..

jst sm slišu...ga je mela ena kolegica v skuterju...sam to je za skuter...in je dišal po jagodah...da ne boš slučajno tega dau notr...ker je za pičke pa ker je glup :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst sm slišu...ga je mela ena kolegica v skuterju...sam to je za skuter...in je dišal po jagodah...da ne boš slučajno tega dau notr...ker je za pičke pa ker je glup :D

jst sem tudi enkrat videla olje, ki je dišal po jagodah, se mi pa zdi, da je bil eden od motula z dišavami.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

a je petrolovo olje sint,kaj bolše od mix????LP

kupuj tts al pa motul.....meni osebno je tts bolsi,ker sem zdaj mel motula not pa motor bol kadi pa za njim smrdi,....za ttsom pa lepse "disi"

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst sm meu pa zdej ttsa notr...namest motula k ga mam ponavad...pa mi je glup tts...glup vonj ma :P

no ja...vsak je svojga navajen :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kupuj tts al pa motul.....meni osebno je tts bolsi,ker sem zdaj mel motula not pa motor bol kadi pa za njim smrdi,....za ttsom pa lepse "disi"

jas pa v moped nebom vlivo tts-a ali motula,ker je že dvotaktol čisto dovol!!!!!!!!! :OK: :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jas pa v moped nebom vlivo tts-a ali motula,ker je že dvotaktol čisto dovol!!!!!!!!! :OK: :P

tle je kategorija motocikli 125-250cc tko da je debata o teh, ''mal'' bl navitih 2t strojih, ne o tomosih :P :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a je petrolovo olje sint,kaj bolše od mix????LP

petrolovo olje je eno slabših. če že moreš kupit te iz bencinskih črpalk, potem pojdi pa kupi omv bixxoil ali nekaj takega. ta je pa razred zase, samo je pa malo dražji.

pa še v tubicah se dobi od 250ml naprej.

Popravljeno . Popravil ross|e20
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 6 mesecev pozneje...
mene pa zanima če je kej narobe, če sem prej tankov polsintetičnga, pa da bi zej dal sintetičnga notr?

predlagam, da ne mešaš, iz posodo za olje popolnoma izprazneš

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!