Erik Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 Sam jaz ti povem da pr olju se pr 2T ne sme šparat .) Drgač pa pravjo da Motorex tud ni slab olje. ← Se strinjam :yes: Za 2T motorje je najboljše :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 (popravljeno) Drgač pa tu več Olje za 2T motorje Popravljeno Januar 29, 2005. Popravil yozo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 29, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 29, 2005 ej majstr, tu je za sesalce Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 Mal si preber pa boš videl, kaj piše .) Mislim da kar ista olja uporabljajo kot pa pri 125 ali 250 2T motorjih :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Meglenšček Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 ej a za svečko mislš da se zapaca al da crkne :hmm: , ke to kupš, pa kok daš ← Ja svečka se zapaca do te mere da zacne motor trokirat in s tem je posledicno ponavadi svecka hin...kaksna malo bolsa...ker super bosno unici samo kladivo...kupujem to olje preko enega bivšega tekmovalca v motokrosu po nabavni ceni...tako da je liter zelo poceni 2200sit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ICE_MAN Objavljeno Februar 2, 2005 Deli Objavljeno Februar 2, 2005 Jst sm na svoji bivsi tdr125 uporablu esso ole 1600sit litr pa tud valvoline (4l kanta) za motorne covne in vodne scooterje pa je blo vse ok sam pazt mors to da je delan za oljno pumco to pomen da je malo bolj redek kot navadno olje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
panter Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 ko je lih govora o oljih ali kdo ve katero olje je najbolj primerno za v mašino od krose pa na kolko naj bi se ga menjalo? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
panter Objavljeno Marec 7, 2005 Deli Objavljeno Marec 7, 2005 ko je lih govora o oljih ali kdo ve katero olje je najbolj primerno za v mašino od krose pa na kolko naj bi se ga menjalo? :hmm: ← to sm mislu na motor z menjalnikom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Marec 13, 2005 Deli Objavljeno Marec 13, 2005 motul transoil ali podobno od drugih proizvajalcev menjava po potrebi, odvisno kolko se furaš...črno olje-menjaj, zatikajoč menjalnik-menjaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jezo-jan Objavljeno April 24, 2005 Deli Objavljeno April 24, 2005 Živjo Zanima me kakšna je cena 1 l olja motorex-a seveda za 2takt mašine Lp Jan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno April 30, 2005 Deli Objavljeno April 30, 2005 men se tut najbolš zdi motul 600 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KRIK Objavljeno Maj 3, 2005 Deli Objavljeno Maj 3, 2005 jst se podpišem pod TTS :yea2: že en cajt ga tankam, pa ni blo nobenih problemou z njim. pa tud cena je še kr solidna. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Maj 3, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 3, 2005 In to tankaš v? Če je kross se strinjam, je zakon, ampak v športne ne tega točt, TTS je za 15-16k obratov, ne pa 11k Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Maj 3, 2005 Deli Objavljeno Maj 3, 2005 In pol folk tanka TTS v zamorjene mopede in pol pizdi kolk je to zanič olje in da vse zapaca :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J`MavrO Objavljeno Maj 3, 2005 Deli Objavljeno Maj 3, 2005 TTS :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 In to tankaš v? Če je kross se strinjam, je zakon, ampak v športne ne tega točt, TTS je za 15-16k obratov, ne pa 11k ← ne ga srat...sam ga točm v anp6 pa dela brez problemov...pa ni friziran..... tolk okol morja obratov.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 kira krosla se pa suce na 16.000 rpm? :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 :OK: TTS :OK: rulz pa se tko drag ni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hvilu Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 Hey! pred 5 leti sm mel trz 125, ki mi je prvi tedn k sm jo kupu zaribala :( . Pol sm dal pohonat cilinder, mal večji bat notr..vglavnem zrihtat. Prvih 2000 km sm ga lepo ulaufaval (do 7000 rpm, brez polnega plina) in tankal 2,5 % mešanico z Motul 800( takrat je bil še po 2500 sit/l):-)). No pol sm pršaltu na motul 600, pa motorčk kr precej gnal, večino cajta na poln...motor je mel končne ene 170 km/h, kar sm bil ful zadovoljen, za standard motor seveda. Najpomembneje je pa to, da po prevoženih 20000 km v tisti sezoni, motorček ni kazal nobenga znaga utrujenosti, lepo vžigal, vlekel...v glavnem nobenga problema s kompresijo oz. močjo. Tko d jst osebno ostajam privženec motula 800/600...brez pripomb. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KRIK Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 In to tankaš v? Če je kross se strinjam, je zakon, ampak v športne ne tega točt, TTS je za 15-16k obratov, ne pa 11k ← enduro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dedo Objavljeno Maj 4, 2005 Deli Objavljeno Maj 4, 2005 js v mojo tdrko tankam TTS in je zelo vredu. auspuh je lepo sajast in prav nič masten. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno Maj 11, 2005 Deli Objavljeno Maj 11, 2005 torej zanima me kaka je razlika med motul 600 in motul 800? kje se da tale motulček kupit? Ker TTS je men bedn olje, ko sem mel krosa kawo kx 80, sem tankal silkolene olje, oznake ne vem na pamet, ker mi tts ni bil všeč.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Maj 12, 2005 Deli Objavljeno Maj 12, 2005 Motul 800 je mal močnejši, bol gost, bol maže no nevem kako bi napisov sam sej razumeš :). Za športne 125tke je 600 tisto pravo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brzina Objavljeno Maj 12, 2005 Deli Objavljeno Maj 12, 2005 zivjo.mene zanima a si kdaj porablju bp olje za motor.moja tzr ful čudn vleče z tts oljem?A mi lahko sam to poveš k mal glih isti motor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno Maj 12, 2005 Deli Objavljeno Maj 12, 2005 TTS pravjo da je dobr olje sam sm že velik slišu da jim motor ne dela dobr pol! Motul je res najbolš tud večinoma usi uporablajo motul 600. Pa baje je od AGIPA super formula tud dobr ga moj bratranc v mitota daje cena je pa 3100sit lahko prabaš ta olje. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave