Skoči na vsebino

moški&ženska&otrok

Priporočene objave

Objavljeno
Me pa zanima, kako bi ženske odreagirale, če bi pristopil k izbrani posameznici in jo vprašal:"Čuj a bi ti rodila mojega otroka? Se mi zdi, da imaš kvalitetne gene. Bova fukala dokler ne rata, pol boš pa malo noseča in boš rodila, pol pa se spokaj. In naju nikoli ne rabiš hodit gledat. "

Odgovor:twak.gif

Mogoče se pa motim?  :hmm:

:004

Objavljeno
Me pa zanima, kako bi ženske odreagirale, če bi pristopil k izbrani posameznici in jo vprašal:"Čuj a bi ti rodila mojega otroka? Se mi zdi, da imaš kvalitetne gene. Bova fukala dokler ne rata, pol boš pa malo noseča in boš rodila, pol pa se spokaj. In naju nikoli ne rabiš hodit gledat. "

Odgovor:twak.gif

Mogoče se pa motim?  :hmm:

:lol1:

ti predstavim prijateljico....:naughty:

:chase:

Objavljeno

pa še za mene eno zrihtaj O:-) :lol1:

Objavljeno
pa še za mene eno zrihtaj  O:-)  :lol1:

pol bi pa cvilit hodil pred vrata a ne? :photo:

:whistle: ....

Objavljeno
pol bi pa cvilit hodil pred vrata a ne? :photo:

:whistle: ....

Še posebno takrat,ko bi nadebudneža morali podojiti.....

:hmm: :hmm: :hmm: :kva2: :kva2:

Objavljeno

no in na koncu vendarle zmaga duhovitost! tako je prav, vsak naj si misli svoje vsak naj se krega zase in na koncu se tako in tako ugotovi, da je vse skupaj le igra in zabava...kaj pa vem, mogoče smo pa blizu bistva vsega... :yea1:

Objavljeno

Do 4. strani sem še nekako zdržal brati, pol je blo pa dovolj! :angry:

Moški/ženska, ki že v naprej izključuje drugega partnerja in hoče imeti sam/a otroka je isto kot babe/deci, ki si kupujejo psa, zato da ga lahko zdresirajo po svoje in vladajo nad njim. Zadovoljitev svojega ega na koži drugega. Grdooooo!!

Nesprejemljivo ko gre za živali in še manj ko gre za otroke.

Beri del mojega podpisa spodaj. Je jasno kateri del!

Objavljeno

horjo strikes again

pa še prav ima

pismo, če si nismo sposobni najdt partnerja, s katerim bi vzgajali otroka - kako nam lahko po glavi blodi ideja o vzgajanju solo?

mislim - vsaj meni ne pride na kraj pameti. pismo, kak otrok bi bil, če bi ga samo jaz vzgajal, po možnosti s pomočjo mojih staršev? Boljš, da ne pomislim. Otrok rabi zmer vsaj dva pogleda na svet, dve filozofiji, dva starša... tako lahko začne verjetno razvijati notranji dialog, razmišljati, se odločati... ne pa, da je copy-paste enega samega starša...

če tega ni, well , too bad. ampak ni, da bi ga že v izhodišču moral oropati te možnosti.

Objavljeno
ali pa "ga" :OK:  ven povlečete.

samo jaz ga bom vseeno vn povlekel.

najprej o "ven vlečenju"...to je zelo nezanesljiva metoda preprečitve nosečnosti, ker moški že v pred-izlivu(katerega ne more kontrolirat-gre za manjšo količino semenske tekočine, ki ni značilna "pravemu" izlivu) spusti kakšen speciment semenčice....tako, da se na to zanašaš je zelo čudno, da se ti še ni ponesrečilo zaplodit otroka...tudi kondom ni 100% zaščita...100% je edino sterilizacija ali vazektomija...pri tabletkah je pa zaščita okrog 99%(vendar je ob redni uporabi in ne-pozabljanje v jemanju tabletk zaščita na zelo visoki ravni + ostali "pozitivni učinki in seveda nekaj "negativnih")

pa še nekaj...z žensko hodim 6 let in niti na kraj pameti mi ne pade, da bi me izkoristila na podoben način kot je bil omenjen v temi...zakaj...ker vem s kom spim....mi ni potrebno skrbeti ali me bo izkoristila le za zaplojevalca...

ne vem kako uživaš v seksu če ga ravno pred vrhuncem prekineš...ker ta metoda katero omenjaš se imenuje prekinitev spolnega odnosa....

no sam tolk.... :rolleyes:

... iz preprostega in odkritega razloga, da se zelo dobro zavedam kakšno odgovornost predstavljajo in mislim, da te odgovornosti nisem pripravljena prevzet... sem pač rahlo egoističen človek...

pošteno povedano... .)

Objavljeno
Do 4. strani sem še nekako zdržal brati, pol je blo pa dovolj! :angry:

Moški/ženska, ki že v naprej izključuje drugega partnerja in hoče imeti sam/a otroka je isto kot babe/deci, ki si kupujejo psa, zato da ga lahko zdresirajo po svoje in vladajo nad njim. Zadovoljitev svojega ega na koži drugega. Grdooooo!!

Nesprejemljivo ko gre za živali in še manj ko gre za otroke.

Beri del mojega podpisa spodaj. Je jasno kateri del!

Horjo

tokrat se pa absolutno strinjam s tabo -

mislim, s tistim delom podpisa ...

Spet bodo gorele grmade

:devil:

:naughty:

Objavljeno
... no sam tolk.... :rolleyes:

tnx za izčrpno info - nismo vedl

:oops:

Objavljeno
ne vem kako uživaš v seksu če ga ravno pred vrhuncem prekineš...ker ta metoda katero omenjaš se imenuje prekinitev spolnega odnosa....

no sam tolk.... :rolleyes:

pošteno povedano... .)

vaginalnega, TC, prekinitev vaginalnega... pol pa obrneš pa lahko tud "v perdo"... (ne trdim,da je to moja standardna praksa, samo kot primer).

ps: na kraj pameti mi ne pride, da bi svojo žensko silil v goltanje hormonskih tabletk samo zato, da bi se lahko udobno in brezskrbno praznil v njeno vagino.

Objavljeno

Vsem, ki tako strogo branite vrednote druzine in partnerstva pa kobajagi neke vzgoje otroka na tradicionalen nacin..

A na Ljubezen ste pozabili?? Vse kar rabis ko pac zelis podariti zivljenje je LJUBEZEN.. nobene vzgoje , nobenga partnerstva, se najmanj pa kake filozofije.

Otroke je potrebno samo LJUBITI in ne vzgajati.

Otrok ne smemo omejevati s svojim znanjem ker so rojeni v drugacen svet.

Velika vecina ljudi si zeli otroka zaradi sebe in ne zaradi otroka samega in to nima nobene veze s tem ce potem otrok ima enega,dva ali vec 'starsev'. Najsrecnejsi otroci pa bodo vedno tisti ki jih LJUBI skupnost ne pa samo ozja druzina. Druzina je krscanska vrednota in zelo omejena oz. izolirana celica druzbe kot take.

Objavljeno

Ja, iz radovednosti. Pa tvoja prijateljica res želi rodit otroka in ga pol nikoli več videt??? :hmm: Zanimivo... Včasih sem rad "hobi psiholog", ne izdajam pa diagnoz... :closedeyes:

Objavljeno (popravljeno)
ps: na kraj pameti mi ne pride, da bi svojo žensko silil v goltanje hormonskih tabletk samo zato, da bi se lahko udobno in brezskrbno praznil v njeno vagino.

pravilno, da jo ne siliš...odločitev mora biti produkt obeh....

če misliš, da so kontracepcijske tablete dobre le za brezskrbno praznenje v vagino" potem si dragi fant zelo nerazgledan ali pa je tvoja namerno prirejala podatke, da se jemanje tabletk izogne....

dovoli, da ti posredujem dodatne vire za izobraževanje, da ne boš take neumnosti trosil okoli....

Poleg tega da preprečujejo nosečnost imajo peroralna sredstva še nekatere druge ugodne učinke:

- rednejše mesečne krvavitve

- manj močna mesečna krvavitev in manjša izguba železa, kar zmanjša nevarnost razvoja anemije zaradi pomanjkanja železa

- manjša pogostost cist na jajčnikih

- manjša pogostost ektopične nosečnosti

- manjša pogostost nerakastih cist ali vozličev v dojkah

- manjša pogostost akutne medenične vnetne bolezni

- lahko zaščiti žensko pred razvojem raka na jajčnikih in raka na maternični sluznici

- izboljšanje aken

dodatne informacije

Popravljeno . Popravil Thundercat
Objavljeno
Ja, iz radovednosti. Pa tvoja prijateljica res želi rodit otroka in ga pol nikoli več videt??? :hmm: Zanimivo... Včasih sem rad "hobi psiholog", ne izdajam pa diagnoz...  :closedeyes:

o tem se boš pa z njo menil ...yst ti jo sam predstavim... :004

Objavljeno
- izboljšanje aken

:blink: :hmm:

jao jao

Objavljeno
pravilno, da jo ne siliš...odločitev mora biti produkt obeh....

če misliš, da so kontracepcijske tablete dobre le za brezskrbno praznenje v vagino" potem si dragi fant zelo nerazgledan ali pa je tvoja namerno prirejala podatke, da se jemanje tabletk izogne....

dovoli, da ti posredujem dodatne vire za izobraževanje, da ne boš take neumnosti trosil okoli....

TC, a ti še niso povedali, kaj je marketing? PS: priporočam tudi kakšen dodatek konjskih steroidov... Bo seks še bolj zanimiv :)

Objavljeno
Vsem, ki tako strogo branite vrednote druzine in partnerstva pa kobajagi neke vzgoje otroka na tradicionalen nacin..

A na Ljubezen ste pozabili?? Vse kar rabis ko pac zelis podariti zivljenje je LJUBEZEN.. nobene vzgoje , nobenga partnerstva, se najmanj pa kake filozofije.

Otroke je potrebno samo LJUBITI in ne vzgajati.

Otrok ne smemo omejevati s svojim znanjem ker so rojeni v drugacen svet.

Velika vecina ljudi si zeli otroka zaradi sebe in ne zaradi otroka samega in to nima nobene veze s tem ce potem otrok ima enega,dva ali vec 'starsev'. Najsrecnejsi otroci pa bodo vedno tisti ki jih LJUBI skupnost ne pa samo ozja druzina. Druzina je krscanska vrednota in zelo omejena oz. izolirana celica druzbe kot take.

Jesssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Djoko iz tebe bo še taprav fotr :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:

Prav v pojmovanju.....kdaj je pravi trenutek za naraščaj.....je največ nesporazumov........

Zakaj?????

Ker dekle ki ji biološka ura nezadržno beži, sili v to.....skrajno odgovorno dejanje

Ker dec,ki ni sigurn v trajnosti veze hoče na ta način nase prikleniti boginjo svojega srca

Ker se mladi par hoče na vsak način odlepiti od svojih staršev in s tem dokazati svojo sposobnost življenja v tem krutem svetu

In kdo najebe?????????

Vprašanje za miljon tolarjev :doze: :doze: :doze: :doze:

Objavljeno

TC.............................................

O tem,da POVZROČAJO RAKA.....so pa modro tiho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Verjemi,da je to RES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Objavljeno (popravljeno)
Verjemi,da je to RES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sej nisem tega reku...se najde tudi na to temo kaj...

http://www.spolnost.net/novicke_6.php

Popravljeno . Popravil Thundercat
Objavljeno

TC, daj uporabi enkrat za spremembo svojo glavo in možgane v njej. :doze: Od kdaj pa je koristno za zdravega človeka, da jemlje hormonske preparate? Kemija je kemija in je ni glih pametno pretirano konzumirat, če ni nujno potrebno.

Alla

Objavljeno

alla, sam da si ti tolko pametna pa uporabljaš svojo glavo...stavim da ne kadiš, ne piješ, ker vse to itak sam koristi....a ne?

Objavljeno

TC, no offense, but - ne boš verjel, ampak res sem te višje cenil. :(

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!