klimbra Objavljeno Januar 31, 2005 Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 Tjaša Velikonočna maša Flaša Paša Kvaša Gamaša . . . . Uporabi po želji
pirrulz Objavljeno Januar 31, 2005 Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 Mislim da je Einherjarjev predlog več kot odlična ideja za presenečenje. :OK: Še posebej če je še frišna na tem področju. :grim
Manu Objavljeno Januar 31, 2005 Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 Jest pa predlagam, da ji ob kavici poveš, s katerimi hobiji se vse ukvarjaš (poglej v tvoj profil, če si pozabil .) ) In če se ona navdušuje nad istimi stvarmi, potem ti niti ni treba rečt, da jo ljubiš. Bo kar samo po sebi umevno. :) :004
SiR Objavljeno Januar 31, 2005 Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 mam še en predlog Motoristico:-) naj pove, kdaj bo s punco mel randi, pa telefon vžgan... Pol ga pa ob tej uri vse motosvetovke kličejo... bo una vidla, kolk je tražena roba pa mu bo takoj obljubila večno zvestobo :D
JaRaNe Objavljeno Januar 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 mam še en predlog Motoristico:-) naj pove, kdaj bo s punco mel randi, pa telefon vžgan... Pol ga pa ob tej uri vse motosvetovke kličejo... bo una vidla, kolk je tražena roba pa mu bo takoj obljubila večno zvestobo :D ← :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: dober predlog :lol1: :lol1: :lol1: randi bo juter ob treh, mojo cifro pa vidite v profilu :OK: :lol1: :lol1:
hotschko Objavljeno Januar 31, 2005 Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 mene pa zanima kako naj presenetim punco, česa bo zelo vesela, kako bi ji lahko po najbolši poti povedal da jo ljubim ← ko se bosta mečkala v postelji ali kje drugje jo preseneti s par cm zgrešenim vstopom ... :OK: ... anal rox :lol: :lol:
SiR Objavljeno Januar 31, 2005 Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: dober predlog :lol1: :lol1: :lol1: randi bo juter ob treh, mojo cifro pa vidite v profilu :OK: :lol1: :lol1: ← Manu, prosim, spusti slušalko...saj lahko šele jutri kličeš!!!! :D
Manu Objavljeno Januar 31, 2005 Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 Manu, prosim, spusti slušalko...saj lahko šele jutri kličeš!!!! :D ← Čak mal, a še mi jutr? :unsure: No prow. :doze: Pa ne bom. <_<
JaRaNe Objavljeno Januar 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 Čak mal, a še mi jutr? :unsure: No prow. :doze: Pa ne bom. <_< ← sam ste :OK: kle ne manu, ni še juter, bo pa hmal :lol1: pa kr veselo kličte, se bom vsaki uglasu :lol1: :lol1: pa še reku bom d žav ne morm k sem u eno drugo :lol1: pa en kumad ud :fredy: ji bom zavrtu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
gebre Objavljeno Januar 31, 2005 Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 pa en kumad ud :fredy: ji bom zavrtu : ← :nono: prosi Hotschkota, če zbere skupaj Metropolis, pa da oni zašpilajo en komad...DEEEEEJ MIIIII FUK*T ZDEEEEJ :yea2: zihr bo vžgalo (pismo, jest sem čist obseden :OK: )...
Einherjar Objavljeno Januar 31, 2005 Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 ko se bosta mečkala v postelji ali kje drugje jo preseneti s par cm zgrešenim vstopom ... :OK: ... anal rox :lol: :lol: ← Prosim ce preberes moj nasvet, na prejsnji strani :)
lina Objavljeno Januar 31, 2005 Opozori Objavljeno Januar 31, 2005 Recitirati misliš? Pampers...za oba nabavi.
pirrulz Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 Prosim ce preberes moj nasvet, na prejsnji strani :) ← ja, in to ni zgrešeni vstop, Hotschko, ampak direkt bullseye. :grim :OK:
Anubis Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 Lahko jo pa zaskočiš na ulici, vrečo čez glavo, odneseš domov, prikleneš za radiator in upoštevaš Einov ali Hotschkotov nasvet. Na koncu pospremiš dejanje še z izjavo, da tega še v življenju nisi naredil in da lahko to vzame kot dokaz, koliko ti je do nje. Sprva bo presenečena ampak po dveh tednih ob radiatorju ti bo verjela vse. Tudi to, da si drugače (očitno) čisto ok fantič.
Thundercat Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 še bolje...odpelji jo v Sado-mazo klub..... :naughty: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=10961 :fight1:
JAZBEC Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 ..na kmete ... na seno...pol pa v akcijo....to bi bla ena ornk izpoved ljubezni z vsemi dodatki kokr so ti jih predlagali....luknca gor al dol - to ni važn.... :yea1:
Špilferderber Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 ..na kmete ... na seno...pol pa v akcijo....to bi bla ena ornk izpoved ljubezni z vsemi dodatki kokr so ti jih predlagali....luknca gor al dol - to ni važn.... :yea1: ← :grim
JaRaNe Objavljeno Februar 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 :grim ← hehe :lol1: :lol1: :lol1: fest slika :OK: :lol1:
Alla Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 Ena poceni varianta: Na velik papir nariši Eifflov stolp, ga obesi v svojo sobo in jo pelji v "Pariz" na francoske rogljičke in kavo. Če si pa res nesmrtno zaljubljen (al pa se ti tako samo zdi), pa ji lahko še obljubiš, da ko našparaš dovolj, jo pelješ pa še v pravi Pariz. .) Alla
SiR Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 alla, tvoj nasvet bom pa jst še ponucal! Hvala! :004
JaRaNe Objavljeno Februar 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 Ena poceni varianta: Na velik papir nariši Eifflov stolp, ga obesi v svojo sobo in jo pelji v "Pariz" na francoske rogljičke in kavo. Če si pa res nesmrtno zaljubljen (al pa se ti tako samo zdi), pa ji lahko še obljubiš, da ko našparaš dovolj, jo pelješ pa še v pravi Pariz. .) Alla ← zanimivo :OK: :)
gizmOkak Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 Kolkr predlogov si zdej prebrau tle si ob njej vsaj 14dni :lol1: ka bo to treslo :kva2: :love1:
JaRaNe Objavljeno Februar 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2005 Kolkr predlogov si zdej prebrau tle si ob njej vsaj 14dni :lol1: ka bo to treslo :kva2: :love1: ← hehe :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :OK:
2win Objavljeno Marec 17, 2008 Opozori Objavljeno Marec 17, 2008 Če hočeš met mir ji vibrator kup, da ji bo vsaj nekdo družbo delal, ko tebe ne bo doma. Pa bosta oba srečna. Ona, ker te ne bo doma in je ne bo potrebno poslušat in ti ker se boš lahko vozil sam in ti noben ne bo po glavi sral. :grupni: :grupni:
vapotek Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 Če jo želiš res kvalitetno presenetit, ji predstavi ljubico.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se