mojcka_l Objavljeno Maj 2, 2008 Opozori Objavljeno Maj 2, 2008 Pa peleš jo akcijo gledat da pride pol vn iz kina čist napaljena :D kšna romantika bi bl zapalila
soncy Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 kšna romantika bi bl zapalila stvar okusa .) men k cukr pade, ga rajš dvignem s čokolado. :whistle:
mojcka_l Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 stvar okusa .) men k cukr pade, ga rajš dvignem s čokolado. :whistle: odvisn zj za kaj a ne? kaj on pričakuje od punce?čokolada pa tko al tko spada zravn :naughty:
Dolenc™ Objavljeno Maj 3, 2008 Opozori Objavljeno Maj 3, 2008 Ja da se zapali :D Ker če film ne vžge, se je treba poslužit drugih metod, ki pa tud niso napačne. (aka metanje kokic v glavo, ponesrečno dotikanje, glasno zehanje med filmom... Hec hec )
cb1300 Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 odvisn zj za kaj a ne?kaj on pričakuje od punce?čokolada pa tko al tko spada zravn :naughty: Nikoli punci čokolade na zmenk prnest.....ČOKOLADA ZAPIRA :whistle: :whistle: fernand9002 1
mojcka_l Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 Nikoli punci čokolade na zmenk prnest.....ČOKOLADA ZAPIRA :whistle: :whistle: zapira al odpira?
GorazdH Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 ku bi rekle štajerke... tiča vun :whistle:
soncy Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 Nikoli punci čokolade na zmenk prnest.....ČOKOLADA ZAPIRA :whistle: :whistle: sej lahko mal več € zapravš, pa kupiš mlečno namest jedilno. :lol:
_Nejkooo_ Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 (popravljeno) ku bi rekle štajerke... tiča vun :whistle: ne, to bi reko škrat bolfenk :D, štajerke rečejo: tiča not-vun-... Popravljeno Maj 7, 2008. Popravil _Nejkoo_
pjero Objavljeno Maj 7, 2008 Opozori Objavljeno Maj 7, 2008 če jo misliš ruknit odzad,pa sploh ne čokolade.....ČOKOLADA ZAPIRA
cb1300 Objavljeno Maj 8, 2008 Opozori Objavljeno Maj 8, 2008 sej lahko mal več € zapravš, pa kupiš mlečno namest jedilno. :lol: Tisto bi pa predno bi do nje prišel že pojedel :whistle:
vapotek Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 ..z drugo punco! :naughty: Glej no, kdo je nazaj! :D Kaj zdaj, kdaj bo kaj akcije, ker meni je že "rahlo tečno"? :whistle:
LongLegs Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Glej no, kdo je nazaj! :D Kaj zdaj, kdaj bo kaj akcije, ker meni je že "rahlo tečno"? :whistle: ja fantek moj, poklič' kaj! (GSM v profilu) urnik imam sicer dokaj poln, a zate se vedno kakšna luknjica najde! :naughty:
gorskaroza Objavljeno Maj 9, 2008 Opozori Objavljeno Maj 9, 2008 Oooo lej kdo je nazaj. Pa si ti sploh se ziva? :whistle: Kdaj bos mela kaj casa se zame? ;)
J Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Nisemchital nazaj vendar in tako no pach je pa moje mnenje da je nekako tako da vse vseeno premisli in se stemu le sprijazeni bo pa zhe boljshe enkrat al pa pol no morda dvakrat. presenecenja pa so v sushtini a bigass loud a bullocks. YEP!
Jernej125ccm Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Nisemchital nazaj vendar in tako no pach je pa moje mnenje da je nekako tako da vse vseeno premisli in se stemu le sprijazeni bo pa zhe boljshe enkrat al pa pol no morda dvakrat. presenecenja pa so v sushtini a bigass loud a bullocks. YEP! Podnapise(subttitles) :alien1:
pjero Objavljeno Junij 9, 2008 Opozori Objavljeno Junij 9, 2008 ja fantek moj, poklič' kaj! (GSM v profilu) urnik imam sicer dokaj poln, a zate se vedno kakšna luknjica najde! :naughty: ka tud zadnjo luknco ponujaš? :whistle: :whistle:
LongLegs Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 ka tud zadnjo luknco ponujaš? :whistle: :whistle: seveda. ponujaš tudi ti tvojo? :naughty:
JEJŽ Objavljeno Junij 16, 2008 Opozori Objavljeno Junij 16, 2008 seveda. ponujaš tudi ti tvojo? :naughty: Kaj pjero ima luknjico? To pa je presenečenje :lol:
gregorius Objavljeno September 7, 2008 Opozori Objavljeno September 7, 2008 pentljo okoli ti*a, pol pa surprise!!!!!!!! :kva2:
pajkica Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 a to sploh še kdo zna? :unsure: razen standardnih pijačk, pa večerij, pa kino.... halls 1
nejcgs Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 a to sploh še kdo zna? :unsure: razen standardnih pijačk, pa večerij, pa kino.... a presenetiti punco? da jo pripeljes domov v razsuto stanovanje pa naj se izkaze. pajkica, anja37 in Alla 2 1
anja37 Objavljeno Januar 8, 2010 Opozori Objavljeno Januar 8, 2010 a presenetiti punco? da jo pripeljes domov v razsuto stanovanje pa naj se izkaze. :yea1: Alla, Izprijenec, grepavl in 3 others 4 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se