Snečer Objavljeno November 25, 2017 Deli Objavljeno November 25, 2017 pred 10 minutami, solorider pravi: Kaj praviš Purol pasto ali Nigrin in drkanje do svetlobe! jaz purol, ziher je še kaj boljšega, prvo se osredotoči na eno manjšo površino in drgni minuto, dve ali več.. če bo rezultat nadaljuješ... jaz sem po par cm2 obdeloval solorider in Quest 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 25, 2017 Deli Objavljeno November 25, 2017 pred 44 minutami, solorider pravi: Kaj praviš Purol pasto ali Nigrin in drkanje do svetlobe! lahko pa na vrtalno mašino montiraš namensko glavo za poliranje in poliraš, gre hitrej, razen tam kje ne moreš, ostane roka. Še vedno je kako uro dela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno November 26, 2017 Deli Objavljeno November 26, 2017 pred 18 urami, Snecer pravi: jaz purol, ziher je še kaj boljšega, prvo se osredotoči na eno manjšo površino in drgni minuto, dve ali več.. če bo rezultat nadaljuješ... jaz sem po par cm2 obdeloval saj za čiščenje vem je pač več načinov, mene bolj zanima s čim... Avtosol, Nigrin, Purol... je kakšna kislina, da to rjo dol spraviš.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 26, 2017 Deli Objavljeno November 26, 2017 Pravkar, solorider pravi: saj za čiščenje vem je pač več načinov, mene bolj zanima s čim... Avtosol, Nigrin, Purol... je kakšna kislina, da to rjo dol spraviš.... stainless preprosto zdrgneš, lahko tudi z brusnim papirjem, ne pregrobim svinjarija se res dobro zažre in zapeče v kovino, zato je potreben napor sem tudi sam iskal in bral o teh preparatih, na koncu pa ugotovil, da lahko to odpravi predvsem "roka", na vrtalniku sem tudi imel, ampak bi potreboval bolj fini brus, s "filcem" ni bilo pravega rezultat pa še špricalo je okoli domnevam, da kakšna agresivna kislina hitreje "očisti" mogoče še kdo drug kaj več ve iz prve roke roka me pa več ne boli Quest, solorider, maxxa in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J.a.m.e.s Objavljeno November 26, 2017 Deli Objavljeno November 26, 2017 Sam sem jih pucal z namenskim čistilom od Autosola Bluing remover. Lepo gre dol, veselje je trajalo par fur, potem pa spet isto. Krivin ne pucam več, le z vapom jih sperem in to je vse. Škoda denarja in truda, če ne drži dalj časa. Je pa lepo pogledat ko se vse sveti. solorider, GoBobi in gretzky 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Januar 7, 2018 Deli Objavljeno Januar 7, 2018 Malo bom se probal. Wakasaki in Snečer 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Januar 7, 2018 Deli Objavljeno Januar 7, 2018 še 14 dni pa bo krivine me zanimajo, do kod bo šlo Wakasaki in solorider 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XTR Objavljeno Januar 7, 2018 Deli Objavljeno Januar 7, 2018 (popravljeno) On 11/26/2017 at 12:15 PM, Snecer said: domnevam, da kakšna agresivna kislina hitreje "očisti" mogoče še kdo drug kaj več ve iz prve roke roka me pa več ne boli Na prvi sliki je stanje kolektorja pred čiščenjem (očiščen pred 12kkm). Stanje tokrat ni bilo kritično, na sliki izgleda slabše kot v resnici (zaradi fleša). Na drugi sliki se vidi, da kislina ne odstrani zapečene umazanije, tudi polirka na kotni brusilki ne enostavno. Rešitev; vzameš vodobrusni papir granulacije 2000 in hitro preletiš krivine, nato pa samo še hitro poliranje (priporočam polirni filc za na kotno brusilko). Določena mesta so precej nedostopna a je vseeno precej hitrejše od ročnega poliranja. Po dobri uri dela .... Popravljeno Januar 7, 2018. Popravil XTR DAMI34, Snečer, Ćale in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker2018 Objavljeno Februar 6, 2018 Deli Objavljeno Februar 6, 2018 zdravo, se opravičujem vendar nisem našel druge teme ki bi odgovrila na moje vprašanje. imam VN900 in me zanima če je kaj narobe če bi naredil izpuh brez dušilca, katalizatorja itd..torej samo votla cev...vem da je proti pravilom, ampak zanima me če lahko s tem škodujem motorju pozzz... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Februar 7, 2018 Deli Objavljeno Februar 7, 2018 pred 4 urami, Joker2018 pravi: ...imam VN900 in me zanima če je kaj narobe če bi naredil izpuh brez dušilca, katalizatorja itd..torej samo votla cev...vem da je proti pravilom, ampak zanima me če lahko s tem škodujem motorju... Motorju verjetno ne boš škodoval. Lahko pa, da tvoji sosedje (in cela ulica) nad tem projektom ne bodo ravno navdušeni.. Bostjan L in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 7, 2018 Deli Objavljeno Februar 7, 2018 pred 6 urami, izibajker pravi: Motorju verjetno ne boš škodoval. Lahko pa, da tvoji sosedje (in cela ulica) nad tem projektom ne bodo ravno navdušeni.. pa čudu se bo, zakaj glih njega policaji ustauljajo Zok in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marincspeedshop Objavljeno Februar 7, 2018 Deli Objavljeno Februar 7, 2018 Cimprej porezi ven katalizator da motor zadiha s polnimi pljuci pa se grel se bo manj. 2x Kawasaki vn1500 predelava. Pri enem odstranjen katalizator. Pri drugem custom 2v2 pipe za Vance&Hines odprte dusilce. Zvok pa da babice polkna zapirajo k mislijo da gre vojna Bostjan L in Joker2018 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 7, 2018 Deli Objavljeno Februar 7, 2018 Ob 19. 9. 2017 ob 22:16, iom pravi: Sami ilegalci . Smo motoristi...no še skuteristi so po Borutovo saj niti ena resonanca ni isto glasna... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roger G. Jagger Objavljeno Februar 20, 2018 Deli Objavljeno Februar 20, 2018 Se kdo v Sloveniji spozna in dela remap za Siemens ECU? Ali pa v blizini (Italija, Hrvaska)? Kaj bi bila lahko alternativa.....SC-Project AFM? Power Commander (se vedno je potrebni nastavit)...?! hvala,lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
topi Objavljeno Marec 19, 2018 Deli Objavljeno Marec 19, 2018 zdravo, zanima me, če je že kdo odstranilo katalizator iz original izpuha in kakšne so kaj vaše izkušnje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno April 20, 2018 Deli Objavljeno April 20, 2018 torej plusi in minusi če odstraniš izpuh z ex up ventilom originalni izpuh sem zamenjal z leovincijem ampak imam občutek da gre motor pri nižjih obratih slabše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 21, 2018 Deli Objavljeno April 21, 2018 On 4/20/2018 at 12:22 PM, bna said: torej plusi in minusi če odstraniš izpuh z ex up ventilom originalni izpuh sem zamenjal z leovincijem ampak imam občutek da gre motor pri nižjih obratih slabše Point ex-upa je ravno dvig navora v srednjem in nizjem rezimu vrtljajev. Torej te obcutek ne vara. bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno April 24, 2018 Deli Objavljeno April 24, 2018 (popravljeno) torej nebo druge kot odrezat ex up z originala in odrezat leovincia in na novo zvariti zadevo rečeno storjeno jutri pa variti Popravljeno April 24, 2018. Popravil bna Zok in Rey 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bna Objavljeno April 26, 2018 Deli Objavljeno April 26, 2018 evo narejeno motor spet vleče tako kot mora DAMI34, Zok in Bostjan L 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno April 26, 2018 Deli Objavljeno April 26, 2018 https://www.mimovrste.com/sredstva-za-ciscenje-avta/autosol-cistilo-izpuha-autosol-bluing-remover to je kdo probu? al kaj drugega predlagate? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno April 27, 2018 Deli Objavljeno April 27, 2018 pred 12 urami, Rogerg pravi: https://www.mimovrste.com/sredstva-za-ciscenje-avta/autosol-cistilo-izpuha-autosol-bluing-remover to je kdo probu? al kaj drugega predlagate? lahko probaš s tem. Odvisno kok je že svinarije zažgane gor, maš kšno fotko? Drgač pa purol,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MitcH' Objavljeno Maj 2, 2018 Deli Objavljeno Maj 2, 2018 Bluing remover je samo zapravljanje denarja, purol je zakon igc1 in Wakasaki 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Maj 11, 2018 Deli Objavljeno Maj 11, 2018 (popravljeno) Ob 27. 4. 2018 ob 9:17, Wakasaki pravi: Drgač pa purol,... ...tudi "prijel" se ni umazanije. Potem pa abrakapokus in tule se vidi rezultat. Na obeh kobilicah so izpuhi RF niso "kromirani". F700GS 2015 od moje F700GS 2013 moj. Popravljeno Maj 11, 2018. Popravil MiNa SuNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Maj 11, 2018 Deli Objavljeno Maj 11, 2018 men gre pa na K, k spoliraš, pa je kmalu spet enako. Razmišljam, da bi jih ovil v tisti črni trak pa mir J.a.m.e.s 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Maj 11, 2018 Deli Objavljeno Maj 11, 2018 pred 53 minutami, MiNa pravi: tudi "prijel" se ni umazanije Mrbit sm blond ampak a pol si pucal s purolom al? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se