Tedybear Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Jaz pa poznam eno,ki je dala vsem,samo meni ne... :huh: ← Men tud ne...sva ze dva.. :huh:
JEJŽ Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Jaz pa poznam eno,ki je dala vsem,samo meni ne... :huh: ← Včasih so taki rekli ku***,jaz ji preprosto rečem pras***.
Dolenc™ Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Ja ne vem če spada v kategorijo pr*sic, k lej tko je. Že sam v tej temi 3 ne da. Pol pa prštej še vse skuteriste pa polovico 125 kategorije. Tko da jst mislem da še mal da :). Pa še tud kaki drug med motoristi se bi najdu k neb dobu, da ne govorimo o saj polovici žensk na tem forumu. Človek se zamisli :hmm:
JEJŽ Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 Ja ne vem če spada v kategorijo pr*sic, k lej tko je. Že sam v tej temi 3 ne da. Pol pa prštej še vse skuteriste pa polovico 125 kategorije. Tko da jst mislem da še mal da :). Pa še tud kaki drug med motoristi se bi najdu k neb dobu, da ne govorimo o saj polovici žensk na tem forumu. Človek se zamisli :hmm: ← Poznam pa eno,ki se je s skuteristi dol dajala...samo je bla stara 14... O:-)
Marky Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 :hmm: Ne vem fantje, če je ta dotična k...ali p...., ker vam ni dala. Mogoče se pa samo ni hotela spustit na tako nizek nivo. :whistle:
JEJŽ Objavljeno Marec 1, 2005 Opozori Objavljeno Marec 1, 2005 :hmm: Ne vem fantje, če je ta dotična k...ali p...., ker vam ni dala. Mogoče se pa samo ni hotela spustit na tako nizek nivo. :whistle: ← Sj bi morala na prste stopit,tako je majhna... :huh:
Gregs Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Nina, pridi v Psihološka čistilnica 2... ti bova z Mustangom pomagala... mogoče vsak s svojo glavo... :naughty: :whistle: :yea2:
Ninč Objavljeno Marec 7, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 ne bi hvala! po tistem so se tele zadeve mal umirile in spet mislim drugače, ampak bom raj :xx: zdaj mislim pozitivno. pač me je zaneslo.... opravdam sebe... saj vem da boste spet pljuvali po meni, ampak, mi dol visi... aja, izpit iz informatike sem nardila v prvo! upam da nisi meu prste vmes, ne ti ne kolega... :)
klimbra Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 saj vem da boste spet pljuvali po meni, ← Packi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2:
Gregs Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 ne bi hvala! po tistem so se tele zadeve mal umirile in spet mislim drugače, ampak bom raj :xx: zdaj mislim pozitivno. pač me je zaneslo.... opravdam sebe... saj vem da boste spet pljuvali po meni, ampak, mi dol visi... aja, izpit iz informatike sem nardila v prvo! upam da nisi meu prste vmes, ne ti ne kolega... :) Super! Pozitivizem... to velja... :OK: Drugače pa nisem imel prstov pri tvojem izpitu.... ker te nisem čuval... mogoče te pa kdaj bom... .) PS: Čestitam za izpit... :worship:
JEJŽ Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 Pusti zdaj izpit,kaj je že kdo ugotovu,zakaj im moški dve glave?Morda Černobil???
Kruse Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 Zato, ker najboljse stvari prihajajo v paru :P
gizmOkak Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 kaj je že kdo ugotovu,zakaj im moški dve glave? ← Rezerva :hmm: ali sladiščenje odvečne možganske plazme :hmm:
alternativa Objavljeno Marec 20, 2005 Opozori Objavljeno Marec 20, 2005 NINA! KOT ŽENSKA TI POVEM SAMO TO-PUSTI PROBLEME Z MOŠKIMI,KER TUDI ČE BOŠ MENJALA,BOŠ SPET NALETELA NA MINO.NE PRAVIM,DA SO VSI ISTI,VENDAR TAKO KOT ŽENSKE-100 LJUDI-100 ČUDI.DEJSTVO JE,DA NISI NALETELA NA SEBI VSTREZEN KARAKTER.ZATO PA MOJ NASVET JE TA-PUSTI TIPE IN PROBLEME V KLINAC NATANKAJ MOTOR,OBVEZNO OPREMO S SABO-IN UŽIVAJ.MOTOR JE ZAKON-NE GOBCA NEUMNOSTI,GRE KAMOR HOČEŠ TI,PA ENO JE SIGURNO-VEŠ,DA JE SAMO TVOJ. NE KRITIZIRAJ MOŠKIH,KER DEJSTVO JE,DA SMO ŽENSKE VEČJE LISIČKE. :naughty: PA BREZ ZAMERE,KER POVEM LE KAR MISLIM IN KAJ SEM UTEGNILA ZVEDET IN PROBAT V 24-IH LETIH.PA PA
bmw Objavljeno Marec 20, 2005 Opozori Objavljeno Marec 20, 2005 ...in zakaj vpiješ???????.....saj smo te slišali........
Insallah Objavljeno Marec 20, 2005 Opozori Objavljeno Marec 20, 2005 saj vem da boste spet pljuvali po meni, ampak, mi dol visi... ← Dol visi? Mogoče pa se zato ne razumeš s fantki. (jimgrenabruhanjepress)
semamiz Objavljeno Marec 20, 2005 Opozori Objavljeno Marec 20, 2005 kaj je že kdo ugotovu,zakaj ima moški dve glave? ← :slap: Zato , ker grejo v eno dobre stvari not , iz druge pa slabe stvari ven :OK:
Sanda7 Objavljeno Marec 20, 2005 Opozori Objavljeno Marec 20, 2005 nej bo kar če bit men ste obe ušeč :OK:
JEJŽ Objavljeno Marec 20, 2005 Opozori Objavljeno Marec 20, 2005 :slap: Zato , ker grejo v eno dobre stvari not , iz druge pa slabe stvari ven :OK: ← Jaz pa sem mnenja,da gre ena v "dobro stvar"... :OK:
Ninč Objavljeno Marec 22, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 22, 2005 NINA! KOT ŽENSKA TI POVEM SAMO TO-PUSTI PROBLEME Z MOŠKIMI,KER TUDI ČE BOŠ MENJALA,BOŠ SPET NALETELA NA MINO.NE PRAVIM,DA SO VSI ISTI,VENDAR TAKO KOT ŽENSKE-100 LJUDI-100 ČUDI.DEJSTVO JE,DA NISI NALETELA NA SEBI VSTREZEN KARAKTER.ZATO PA MOJ NASVET JE TA-PUSTI TIPE IN PROBLEME V KLINAC NATANKAJ MOTOR,OBVEZNO OPREMO S SABO-IN UŽIVAJ.MOTOR JE ZAKON-NE GOBCA NEUMNOSTI,GRE KAMOR HOČEŠ TI,PA ENO JE SIGURNO-VEŠ,DA JE SAMO TVOJ. NE KRITIZIRAJ MOŠKIH,KER DEJSTVO JE,DA SMO ŽENSKE VEČJE LISIČKE. :naughty: PA BREZ ZAMERE,KER POVEM LE KAR MISLIM IN KAJ SEM UTEGNILA ZVEDET IN PROBAT V 24-IH LETIH.PA PA ← ma ja, sej to je use res, sam v življenju vseeno rabiš nekoga, ki ti bo nudil majhne pozornosti (objem, lubija, kako rožco...), če bom pa js plehu dala lubija pa ga objemala, bodo rekli, da se mi je odpelalo. med drugim pa hvala za nasvet, ampak js sm trmasto bitje, in kar sem si zastavila, to ponavadi drži (čeprav ne vedno in pri vseh stvareh, ampak določenih!) LP, Nina
lojzi Objavljeno Marec 22, 2005 Opozori Objavljeno Marec 22, 2005 ma ja, sej to je use res, sam v življenju vseeno rabiš nekoga, ki ti bo nudil majhne pozornosti (objem, lubija, kako rožco...), če bom pa js plehu dala lubija pa ga objemala, bodo rekli, da se mi je odpelalo. med drugim pa hvala za nasvet, ampak js sm trmasto bitje, in kar sem si zastavila, to ponavadi drži (čeprav ne vedno in pri vseh stvareh, ampak določenih!) LP, Nina ← That s the spirit Ninočka, samo ti gazi...naprej...boš vidla, da gre... :OK:
klimbra Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 Nina.........postani "lezbijka"........ :OK: :OK: :OK:
Godfather Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 Nina.........postani "lezbijka"........ :OK: :OK: :OK: ← Ne more če ji dol visi !!!! :lol1: :lol1: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se