GorazdH Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 imamo dve glavi..........da nam ni treba razmišljat! a bo tapravo?
Ninč Objavljeno Marec 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 Nina.........postani "lezbijka"........ :OK: :OK: :OK: ← jok brate, js rabm moško roko!!! B) xceno 1
Anubis Objavljeno Marec 23, 2005 Opozori Objavljeno Marec 23, 2005 jok brate, js rabm moško roko!!! B) ← to je tudi vse kar možače imajo, tko da go for it. :devil:
Tomozuki Objavljeno April 16, 2005 Opozori Objavljeno April 16, 2005 Ehja, moji dve obe odkrito izražata čustva. Manjša sicer nima možgan, ker ima luknjo v glavi. Večja mora zato izražat čustva za obe. Ehja, enkrat moram na počitnice, da si malo odpočijemo :slap:
bmw Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 jok brate, js rabm moško roko!!! B) ← .....si prepričana?....pa veš,kaj je to moška roka, ali si samo nekaj slišala o tej zadevi?.....
Insallah Objavljeno April 17, 2005 Opozori Objavljeno April 17, 2005 Ena moška glava služi za download, druga pa za upload. :ninja:
semamiz Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 :OK: Če zgornja dobro misli , spodnja dobro dela :yea1:
pajkica Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 kaj bi ena brez druge :unsure: tole bi res biu problem ... spuzva in xceno 1 1
Rude Boy Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 čas je zlato, pa te vseeno povozi ! od časa do časa koristi tudi kaki kozi !
pajkica Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 čas je zlato, pa te vseeno povozi ! od časa do časa koristi tudi kaki kozi ! pust žvali pr mir :krneki: spuzva in xceno 1 1
riderrgirl Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 kaj bi ena brez druge :unsure: tole bi res biu problem ... men se pa zdi da nimajo ravno neke povezave ena z drugo...ko je v eni preveč krvi za drugo pol zmanjka..tak da težko obe hkrati funkcionirata.... :evilgrin:
trojan69 Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 Uff tole sem pa ravno zadnji dan kolegici razlagal. Moški smo bitja ustvarjena za prekomerno konzumacijo alkohola. Po določeni količni alkohola, ko prva glava neha delovati, se vklopi druga glava in nas kljub izpadu glavnega sistema še vedno pripelje v postlo (navadno ne našo). Prek te teorije si lahko tud razlagamo zakaj so vse punce lepe, ko ga imamo nekaj pod kapo-zgolj varnostni mehanizem samoohranitve (pomožna glava si namreč ne more privoščiti izbirčnosti, saj deluje v kriznem trenutku odpovedi centralnega nadzornega centra). Še ena iz moje zakladnice neposvečenih teorij :krneki:
bikez Objavljeno April 28, 2009 Opozori Objavljeno April 28, 2009 men se pa zdi da nimajo ravno neke povezave ena z drugo...ko je v eni preveč krvi za drugo pol zmanjka..tak da težko obe hkrati funkcionirata.... :evilgrin: Izkušnje :evilgrin: :naughty: . Uff tole sem pa ravno zadnji dan kolegici razlagal. Moški smo bitja ustvarjena za prekomerno konzumacijo alkohola. Po določeni količni alkohola, ko prva glava neha delovati, se vklopi druga glava in nas kljub izpadu glavnega sistema še vedno pripelje v postlo (navadno ne našo). Prek te teorije si lahko tud razlagamo zakaj so vse punce lepe, ko ga imamo nekaj pod kapo-zgolj varnostni mehanizem samoohranitve (pomožna glava si namreč ne more privoščiti izbirčnosti, saj deluje v kriznem trenutku odpovedi centralnega nadzornega centra). Še ena iz moje zakladnice neposvečenih teorij :krneki: Enako velja za nasprotni spol. Z večanjem konzumacije kriteriji padajo xceno 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 29, 2009 Opozori Objavljeno April 29, 2009 "Ti si meni ful lepa ... po šestem piru!" xceno in thumper 2
ELO Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 ste pa potegnili temo iz naftalina... in nina, je po teh letih tvoj pogled kaj drugačen? moška roka se je našla? taka za črtice al' taka s čustvi, za pogovor in še kaj? xceno 1
Ninč Objavljeno Maj 2, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 a to temo sem jaz odprla? ajme meni, kaj mi je pa blo... :wacko: :unsure: sej ne veš kaj govoriš ko si neumen... drgač pa ne, se ni nič spremenilo, če vedno čakam na pravega... moških pa ne mislim spreminjat... in nenazadnje hvala bogu, da mate dve glavi :krneki: xceno 1
ELO Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 in nenazadnje hvala bogu, da mate dve glavi :krneki: pa od obeh imate ženske koristi, a ne? xceno 1
Ninč Objavljeno Maj 2, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 pa od obeh imate ženske koristi, a ne? vsekakor :naughty: xceno 1
brembo Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 vsekakor :naughty: če zgornja glava ne dela telo trpi
radoracer Objavljeno Maj 2, 2009 Opozori Objavljeno Maj 2, 2009 ja, punce sam brez naših glav pa glavc vsen negre
Kane Objavljeno Maj 3, 2009 Opozori Objavljeno Maj 3, 2009 eno glavo mamo da punce prenašamo drugo pa da jim jebemo sve k nam dopizdi! bolše razlage nikjer drugje ne dobiš bajkr88 1
mig72 Objavljeno September 23, 2009 Opozori Objavljeno September 23, 2009 Da od viška ne boli glava (ena drugo razbremenijo) xceno 1
anja37 Objavljeno September 24, 2009 Opozori Objavljeno September 24, 2009 zakaj pa mate moški samo 2 jajčka ne pa 3 da čujem,saj mate 2 glavi,pa vsaj ena bo ja vedela xceno, domina in motogp1999 3
vapotek Objavljeno September 24, 2009 Opozori Objavljeno September 24, 2009 zakaj pa mate moški samo 2 jajčka ne pa 3 Zato, ker je za kure to več kot dovolj... xceno in PoreRoman 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se