ajgor the mad dog Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 A smo jih vsaj prefukal, tko kt vedno??? :fight1: ← ...prefukal ... Še zdaj so krvavi madeži na asfaltu za domom, samo klinc, ko se še do danes nismo zedinili, čigava je. ← Tisti madež krvi je :grim sigurno od domačina meni ni nič tekla kri :grrr ,členki na rok pa so me bolel :naughty:
Godfather Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 A je kej foto gradiva o tem pretepu ? :xx:
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 A je kej foto gradiva o tem pretepu ? :xx: ← :hmm: po moje :grrr
Einherjar Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Sem sel prav nazaj pogledat in na sreco nasel "prvo leto", ko naj bi se to zgodilo... Ker kaj takega sigurno ne bi pozabil...
Akashi Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Kakšni domaćini???? :huh: :huh: :huh: Ne spomnem nič. :ninja: A smo jih vsaj prefukal, tko kt vedno??? :fight1: ← Wobewt, a sploh veš koga bi udaru ( dvojna slika ) .)
Wobewt Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Wobewt, a sploh veš koga bi udaru ( dvojna slika ) .) ← Bolye dva, kt nobenga. B) B) B) Vedno pa pazm na svoje očale, da niso preveč zapacane z domaćinovo krvjo.... :fredy: :grim
ajgor the mad dog Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Wobewt, a sploh veš koga bi udaru ( dvojna slika ) .) ← Akashi, Wobewt obvlada
Wobewt Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Akashi, Wobewt obvlada ← Yst sm Muay Thai. B) Ey, Aygor, ke ti dobiš te smajlije? :o Yst bi tut!!!!
Akashi Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Akashi, Wobewt obvlada ← Vsa čast Wobewtu, se mi je zdel, da je strah in trepet lokalcev :OK: Baje pa si ti še hudejši...členki so trpel, ne?
Pervy Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Yst sm Muay Thai. B) zajebavaš al res ker jaz iščem en klub na štajerskem pa ga še nisem najdu :angry2: po obisku na tajskem je to trenirat ful želja :grim
Manu Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 A je kej foto gradiva o tem pretepu ? :xx: ← Aha, je gradivo. :yes: Sym ima vse spravljeno. :) Nasploh je bilo tistega dne ( če me spomin ne vara) vse rdeče. :blush: Od modrčkov naprej. :naughty: Ampak, to je blo že davno, tko da..... :photo: p.s. Je pa res, da jih je Woby ( :wub: ) najbolj prefukaw. :yea2:
bubamara Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 hvala Godfather za CD :004 :004 (če še kdo hoče, naj se javi...menda ga morm mal razmnožit) so pa ful lepe fotke....npr.striptiz Vale in Mustang :afro1: zabeleženo vse od prve minute :grim do jutranjih ur .... :ninja:
Vale Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 hvala Godfather za CD :004 :004 (če še kdo hoče, naj se javi...menda ga morm mal razmnožit) so pa ful lepe fotke....npr.striptiz Vale in Mustang :afro1: zabeleženo vse od prve minute :grim do jutranjih ur .... :ninja: ← Valjda so lepe fotke, če so lepi ljudje na njih :xx: :ninja: :P
Godfather Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 (popravljeno) hvala Godfather za CD :004 :004 (če še kdo hoče, naj se javi...menda ga morm mal razmnožit) so pa ful lepe fotke....npr.striptiz Vale in Mustang :afro1: zabeleženo vse od prve minute :grim do jutranjih ur .... :ninja: ← Ma ne povedat kaj vse je na cd-ju :whistle: Razmnožuj pa samo za udeležence 4.TSSSR :grim Popravljeno Maj 25, 2005. Popravil Godfather
Godfather Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Aha, je gradivo. :yes: Sym ima vse spravljeno. :) Nasploh je bilo tistega dne ( če me spomin ne vara) vse rdeče. :blush: Od modrčkov naprej. :naughty: Ampak, to je blo že davno, tko da..... :photo: p.s. Je pa res, da jih je Woby ( :wub: ) najbolj prefukaw. :yea2: ← Jaz bi pa rad to vidu ker je bilo verjetno kr zanimivo
Manu Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Jaz bi pa rad to vidu ker je bilo verjetno kr zanimivo ← Ne morš. :friend1: Tko, kot je zdej cd sam za tiste, k ste bli gor... :P :D .)
Godfather Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Ne morš. :friend1: Tko, kot je zdej cd sam za tiste, k ste bli gor... :P :D .) ← :xx: :xx: :slap: :slap: :headbang: :headbang: :wallbash: :wallbash: Na zdej si me pa zajebala.Dej se zmenva blago za blago :hmm:
Brihta Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 :xx: :xx: :slap: :slap: :headbang: :headbang: :wallbash: :wallbash: Na zdej si me pa zajebala.Dej se zmenva blago za blago :hmm: ← Jst bi tut mel to gradivo. Letošnje in tisto staro, pretepaško.
SiR Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Jst bi tut mel to gradivo. Letošnje in tisto staro, pretepaško. ← tastarga pretepaškega dobiš sam tko, da kasiraš najprej eno na g...c :P
Nagaya Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Jaz bi pa rad to vidu ker je bilo verjetno kr zanimivo ← Jst bi tut mel to gradivo. Letošnje in tisto staro, pretepaško. ← ne bi mel ..verjami mi :closedeyes: :whistle:
Brihta Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Kako smo skrivnostni. Saj eno fotko prlimite.
SiR Objavljeno Maj 25, 2005 Opozori Objavljeno Maj 25, 2005 Kako smo skrivnostni. Saj eno fotko prlimite. ← Evo, tole je osebek z nadimkom Polkovnik. Generala in Admirala pa raje nočeš videti ... ali Rablja :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se